Soita nyt!

0700-10333

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita ihanille tytöillemme 0700-10333 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. 9 halutessasi takaisin päävalikkoon. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2.95 €/min + pvm/mpm
Yllätysjatkoilla

Yllätysjatkoilla

Oli harvinaisen lämmin syyskuun ilta ja viikonloppu. Olin sopinut parin treenikaverin kanssa, että menemme kaupungin suosituimmalle terassille, jossa oli elävää musiikkia ja paljon ihmisiä. Siis myös miehiä. Kaikenikäisiä ja -kokoisia. Monta ikisinkkumiestä siellä näinkin. He olivat kaupungin iltaelämän vakikalustoa. Sitten oli kaveri- ja työporukoita, jotka olivat tulleet nauttimaan viimeisistä lämpimistä illoista. Oli naisia ja miehiä, jotka etsivät sitä ”oikeaa.” Oli eronneita ja karanneita tai muuten vain seuraa vailla olevia ihmisiä.


Massa liikkui edestakaisin kaikkialla, joko musiikin tai humalan tahtiin. Etsimme yhdessä naispuolisten kavereideni kanssa meille istumapaikkoja, joita oli ani harvalle. Lopulta löysimme pöydän, jossa istui pari miestä, joten saimme vuorotella istumavuorossa.

Hetken kuluttua pöytään istui mies, joka alkoi heti jutella kanssani. Hän katseli minua silmät loistaen. Katselin hänen vasenta kättään, jonka nimettömässä sormus oli hyvin esillä. ”EI siis mikään petturimies, kun pitää reilusti sormusta kädessään”, ajattelin itsekseni. Mies kysyi nimeäni ja esittäydyin. Vastavuoroisesti kysyin hänen nimeään ja vastaus tuli mielenkiintoisella viiveellä "Esko”. Minulle jäi tunne, ettei se ollut hänen oikea nimensä. Mutta sillä ei ollut mitään väliä tuntemattoman, naimisissa olevan miehen kanssa, joka sattui istumaan minua vastapäätä meluisassa ravintolassa.

Esko innostui katselemaan minua oikein kunnolla. Olinko jotenkin erikoisen riehakkaan vai iloisen oloinen juuri sinä iltana, en tiedä, mutta Esko innostui koskettamaan kasvojani.

Hän otti ne molempiin käsiinsä ja sanoi ”Herranjestas, että sinä olet kaunis.” Se oli niin hellän ja rehellisenoloinen ele ja kommentti, että häkellyin. Siitä oli pitkä aika, kun joku mies oli kehunut minua kauniiksi niin viehättävällä tavalla. Kävin välillä naistenhuoneessa ja rupattelin kaverieni kanssa ennen kuin palasin pöytään. Kaverini eivät enää edes yrittäneet tulla samaan pöytään, koska heitäkin alkoi suorastaan naurattaa Eskon tulinen ihastuminen minuun. Enpä juuri sillä hetkellä ajatellut mitään erityistä koko miehestä. Nautin vain hänen huomiostaan, joka tuntui kerrankin jotenkin ihanan suomalaisen rehelliseltä. Ei mitään pliisua imartelua, joka sisälsi jonkin piilovihjeen jostakin pidemmälle menevästä toiveesta. Esko oli yhtäkkiä hullaantunut minuun, minkä hän avoimesti ilmaisi suukoin.

Eskon into pussailla minua ja katsella kasvojani läheltä sai varmasti ympäristön reagoimaan. Aika moni tuttu katseli meitä, ja varmasti suurin osa heistä ajatteli, että olemme umpirakastunut pariskunta, joka on juuri hiljattain tavannut. Juu, tuo "hiljattain" piti paikkansa.

Minuakin alkoi naurattaa Eskon innokkuus. Kysyin häneltä, onko hän naimisissa, johon hän vastasi rehellisesti ”kyllä”. Missäs vaimosi nyt on? Hän on pojan kanssa turnauksessa Tampereella, vastasi Esko. Jaahas, totesin itsekseni. Vai niin on ukkomies päättänyt lähteä irrottelemaan kaupungille, kun vaimo ja lapset ovat urheilutapahtumassa. Mutta Eskon viehätysvoima oli juuri hänen avoimessa rehellisyydessään, joka ei sisältänyt mitään pelejä, joihin normaalisti törmää iltaravintoloiden asiakkaiden sosiaalisessa käyttäytymisessä. Esko oli Esko, naimisissa tai ei. Ja Esko oli ihastunut minuun silmittömästi. Aika hurmaavaa, vai mitä?

Kerroin olevani sinkku, joka oli hetken seurustellut yhden miehen kanssa. Suhde, jonka oli syytäkin loppua heti alkuunsa.

Sen verran dominoivaksi mieheksi edellinen mieskumppanini oli osoittautunut. Mutta Esko oli toista maata ja aidosti minuun ihastunut.  Kellon lähestyessä yhtä yöllä Esko kysyi suoraan: ”Mennäänkö sinun luoksesi?" Vastasin, että mikäpä siinä. Siemaisimme loput drinkeistämme kurkusta alas ja lähdimme käsi kädessä kävelemään kadulle. Takseja oli onneksi runsaasti liikkeellä ja hyppäsimme ensimmäiseen vapaaseen. Sanoin kuskille kotiosoitteeni, johon olin muuttanut vain muutamaa viikkoa aikaisemmin. Päästyämme kotitaloni luokse Esko kaivoi lompakon esiin ja herrasmiehen lailla maksoi taksikyydin.

Kävelimme yhdessä portaat ylös ovelleni, jossa oli vielä edellisen asukkaan sukunimi. Esko vilkaisi sitä, mutta ei sanonut mitään. Hiivimme sisälle ja riisuimme päällystakit. Menimme keittiöön ja kaadoin meille lasilliset viiniä. Kysyin, onko hänellä nälkä ja kun sain myöntävän vastauksen, tein meille pari yövoileipää. Juttelimme niitä näitä. Esko piteli kättäni kuin aikoisi kosia minua aamuyön tunteina.

Ilman sen kummempia valmisteluja sanoin meneväni pesulle ja sitten menimmekin sänkyyni.

Esko riisui minut hitaasti ja suuteli minua joka paikkaan. Tunsin olevani aviomiehen kanssa, joka kohteli vaimoaan hyvin. Hänen katsellessaan häpykumpuani, josta ajelin säännöllisesti karvoituksen pois, Esko kysyi: ”Ketäs varten sä alapääsi olet ajellut?” Vastasin, että ihan itseäni varten. Olin tottunut aikaisemmissa suhteissa siihen, että mies pitää paljaasta alakerrastani, johon itsekin olin mieltynyt. Se tuntui jotenkin siistiltä ja näytti paremmalta kuin epämääräinen pöheikkö. Tajusin, että Esko ajatteli, että minulla on joku mies, jota varten olin ajellut itseni. Minähän olin nyt hänen naisensa.

Esko teki kiitettävän hyvin esityöt eli nuoli koko häpyhuuli-klitoris-vagina-alueeni niin, että olin täysin valmis, kun hän työntyi sisälleni.

Se tuntui hämmästyttävän hyvältä. Hän käänsi minut nopeasti päälleen, jotta sain ratsastaa vapaasti. Ratsastusasento on lempiasentojani, saan siinä yleensä helposti orgasmin. Tunsin, kuinka ihanat aallot alkoivat tulvia lantiossani ja menivät ylös pitkin selkääni ja rintojani. Sain valtavan orgasmin, jonka jälkeen Esko puristi lantiotani voimakkaasti samalla työntäen kaluaan sisälläni. Hän tuli sisälleni kuumana suihkuna ja nautti jokaisesta lemmenleikkimme hetkestä. Kävin pesulla, mutta Esko halusi nukkua tuoksuissani. Nukahdimme sylikkäin saman tien.

Aamulla heräsin unenpöpperössä siihen, että Esko istui sängyllä ja haroi hiuksiaan. Hän sanoi, että hänen täytyy lähteä nopeasti ennen kuin perhe tulee kotiin.

Minä totesin siihen, että aion kyllä vielä nukkua. Nukahdinkin heti uudelleen. Herättyäni muistelin illan kohtaamista. Olin hyväntuulinen ilman katumusta siitä, että olin ollut naimisissa olevan miehen kanssa. Monta naurua sain jälkeenpäin nauraa kun ajattelin, miten hän on yrittänyt viestiä naiselle, jonka sukunimi oli postilaatikossa. Hauska ja iloinen seksikohtaaminen, mitäpä sitä muulla oli sillä hetkellä väliä.

Halutko puhua Yllätysjatkoilla kanssa, soita!


Elisa
Elisa34 Ikä
Lähde mukaan leikkiin! Elisa odottaa kiimaisena soittoasi.
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-10333 2.95 €/min + pvm/mpm
Odottaa soittoasi
nr 548
 
 
Karita
Karita25 Ikä
Karita on himokas nuori nainen ja hän haluaa tuottaa sinulle nautintoa. Soita heti ja...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-10333 2.95 €/min + pvm/mpm
Odottaa soittoasi
nr 292
 
 
Bloggaajat
Camilla
Camilla37 Ikä
Camilla on villi ja seksikäs kissa, joka saa sinut voihkimaan nautinnosta
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-10333 2.95 €/min + pvm/mpm
Odottaa soittoasi
nr 256
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Seksi arjen keskellä

807 näyttökerrat
Miehillä on usein tarve purkaa seksuaalista painetta ilman sen kummempia esileikkejä. Kun panettaa, niin mielellään silloin myös ryhdytään ajatuksesta tekoihin. Naisista taas ajatellaan yleisesti niin, että nainen tarvitsee paljon aikaa ja valmisteluja ennen kuin hän haluaa olla yhdynnässä miehen kanssa.
 

Tuhman tanssin kuviot antavat lupauksen

540 näyttökerrat
Tanssi on hyvin voimakas tapa lähestyä naista, jota kohtaan tunnet vetoa. Onko kemiat kohdillaan? Entä rytmi? Saanko hänet seuraamaan itseäni ja liikettäni? Tanssi on läpi ihmishistorian ollut miesten tapa tuoda omaa miehisyyttään esille. On ollut sota- ja voitontansseja, uhritansseja ja taisteluun valmistautumistansseja.
 

Naisen saa hullaantumaan mies, joka tietää, mitä tahtoo

740 näyttökerrat
Mikään ei ole niin seksikästä ja valloittavaa kuin se, että kohtaan miehen isolla M:llä.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-10333 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-103332.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy