Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
Chat seksi
Chat seksi

Chat seksi

Miksi sinä et kokeilisi, miltä tuntuu chat seksi? Chat seksi voi tapahtua internetissä tai puhelimessa


Chat seksi voi tapahtua netissä tai puhelimessa. Se on kahden ihmisen välinen kontakti ja se voi olla sitä niin tuttujen kuin tuntemattomienkin kanssa. Voit chattailla tai “tsättäillä” oman partnerisi kanssa tai mennä nettiin online ja etsiä sieltä itsellesi täysin tuntematon partneri. 

Usein lähdetään liikenteeseen kevyestä, tuhmasta flirttailusta ja siitä se sitten kehittyy intiimimmäksi ja ehkä itsensä tyydyttämiseen chattailun ohessa. Paras asia chat seksissä on se, että voit olla täysin oma itsesi, estottomasti ja luonnollisesti. Tosin voit myös olla roolihahmosi, voit keksiä itsellesi mitä vain ominaisuuksia ja tehdä asioita, joita et koskaan livenä tekisi. Myös chat seksi on sellaista, että sen säännöt kannattaa sopia etukäteen partnerin kanssa. 

Jos olet hermostuva, vapiseva, tärisevä, arasteleva ja ujo ihminen, niin muista, että seksichatissä äänesi tai kätesi tärinä ei näy, eikä kuulu ja voit saada sitä kautta itsetunnollesi tarvittavaa nostatusta. 

Jos rupattelet tuntemattoman kanssa, kannattaa aloittaa keskustelu kevyesti. Käyttäkää aikaa toisiinne tutustumiseen. Etenette samalla tavalla kuin livenäkin: tunnet partnerisi jollain tasolla ja se auttaa luomaan turvallista pohjaa seksille. Muista kunnioittaa partneriasi ja ottaa huomioon hänen seksuaaliset tarpeensa. Sanojen voima on kuitenkin merkittävä, joten chat seksiä kannattaa harjoitella. 

Tässä muutama vinkki tähän hommaan:  Ensinnäkin, rentoudu. Kun kokeilet chat seksiä ensimmäisen kerran, kannattaa tosissaan yrittää rentoutua. Yritä päästä eroon hermostuneisuudesta käymällä suihkussa, juomalla lasillinen viiniä tai kuohuvaa, tanssahteli pienesti tai kuuntele rauhoittavaa musiikkia. Kun olet rauhoittunut ja rentoutunut, pystyt paitsi harrastamaan cyberseksiä, mutta myöskin tekemään siihen aloitteen. 

Mene rauhalliseen ja mukavaan paikkaan. Tämä on ehdottoman tärkeää. Kuvittele nyt ihan tavallinen liveseksitilanne ja hetki, jolloin huoneeseen tulla tupsahtaa lapsesi tai joku sukulainen. Tälläinen tilanne tuhoaa tunnelman suhteellisen nopeasti ja on myös melkoisen noloa. 

Chat seksiin kannattaa valmistautua niin kuin tavalliseenkin: oma rauha, eikä häiriötekijöitä.  Toinen asia: älä hätiköi. Kukaan ei nauti siitä, että toinen rynnistää suoraan asiaan, joten kannattaa antaa chat seksillekin oma aikansa. Aloita pienellä flirttailulla ja siirry hitaasti tuhmiin juttuihin. Kun saat tilanteen sopivan kuumaksi, voit aloittaa todellisen seksin. 

Älä missään nimessä tunge emojeja joka väliin ja ajattele, että homma hoituu pienillä kuvilla. Mikään ei korvaa oikeaa tekstiä ja sen aikaansaamaa tunnetta ja kiihkoa.  Pidä huoli myös siitä, että puhelimestasi ei lopu akku kesken kaiken. Ja kannattaa tietysti varmistaa, että et odota mitään tärkeää puhelua. Mikään ei ole niin luotaantyöntävää kuin se, että joku soittaa sinulle 20 minuutin pituisen puhelun ja samaan aikaan kumppanisi odottaa kuumana, että pääsette jatkamaan chattiänne. 

Ehdottomasti kannattaa kysellä kysymyksiä: Mitä sinulla on päällä? Mitä tahdot, että teen? Kaipaatko kosketustani? Minne tahdot, että kosken sinua? Kysymykset vievät asiaa eteenpäin ja helpottavat edelleen jännityksen laukeamista. Voitte molemmat nauttia ja juttu sujuu jouhevasti eteenpäin. 

Kasvata sanavarastoasi. Mieti, kuinka monella tavalla voit sanoa esimerkiksi rinta tai kosketus, nautinto ja sänkyleikit. Opettele myös tunnistamaan millaisesta sanastosta partnerisi pitää. Ei nimittäin kannata lähteä liian riettaalle linjalle, jos toinen on valtavan romanttinen ja nauttii hellistä ja herkistä sanoista. 

Käytä mielikuvitustasi ja lähetä valokuvia vasta sitten, kun toinen niitä pyytää tai niistä on yhdessä sovittu. Äläkä peittele sitä, että koskettelet itseäsi, äläkä varsinkaan orgasmia. Orgasmi kuuluu asiaan ja on oikeastaan erittäin tärkeä osa tätä kaikkea. Ole reipas ja avoin, keskustele avoimesti omista haluistasi, tuntemuksistasi ja toiveistasi. Chat seksi voi olla valtavan ihanaa ja jännittävää! Oikean partnerin kanssa voit saada siitä yhden uuden lisäulottuvuuden seksielämääsi. Veronica
Veronica (40 Ikä)

Olen Veronica. Olen 170cm, hoikka, minulla on tummat pitkät hiukset , F kupin isot rinnat, tykkään...

MINUN SIVUNI
VAPAA
229
 
bloggaa
Vivian
Vivian (36 Ikä)

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen....

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
246
 
Satu
Satu (45 Ikä)

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen,...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
230
 
Agneta
Agneta (45 Ikä)

Agnetan kanssa on mukava keskustella. Hän rakastaa seksiä, eikä hänen kanssaan ole koskaan tylsää. Hän on...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
35
 
 

Aikuisviihteen innostavat seksinovellit

Kohtalokas kevätpäivä

Kohtalokas kevätpäivä

Oli aurinkoinen, kohtalokas kevätpäivä huhtikuun puolivälissä. Kohtalokas kevätpäivä niin monella eri...
 
Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani. En ollut koskaan tavannut häntä kasvokkain. Tämä tapaaminen tulisi olemaan ensimmäinen...
 
Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat ovat ainutlaatuiset ihmisen elämässä. Minulle lakkiaisjuhlat toi lisäksi ainutlaatuisen...
 
 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_