Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
Chat seksi
Chat seksi

Chat seksi

Parisuhteeseen saa vipinää ja vaihtelua, kun välillä vaikkapa harrastaa seksiä puhelimella tai viestimällä


Chat seksi voi tapahtua netissä tai puhelimessa. Se on kahden ihmisen välinen kontakti ja se voi olla sitä niin tuttujen kuin tuntemattomienkin kanssa. Voit chattailla oman partnerisi kanssa tai mennä nettiin online ja etsiä sieltä itsellesi täysin tuntematon partneri. Tai voit tuoda omaan parisuhteeseen vipinää ja vaihtelua, kun välillä vaikkapa harrastat seksiä puhelimella tai viestimällä puolisosi kanssa. 

Säännöt

Usein lähdetään liikenteeseen kevyestä, tuhmasta flirttailusta ja siitä se sitten kehittyy intiimimmäksi ja ehkä itsensä tyydyttämiseen chattailun ohessa. Paras asia harrastettaessa seksiä puhelimella on se, että voit olla täysin oma itsesi, estottomasti ja luonnollisesti. Tosin voit myös olla roolihahmosi, voit keksiä itsellesi mitä vain ominaisuuksia ja tehdä asioita, joita et koskaan livenä tekisi. Myös chat seksi on sellaista, että sen säännöt kannattaa sopia etukäteen partnerin kanssa. 

Kunnioitus

Jos olet hermostuva, vapiseva, tärisevä, arasteleva ja ujo ihminen, niin muista, että seksichatissä äänesi tai kätesi tärinä ei näy, eikä kuulu ja voit saada sitä kautta itsetunnollesi tarvittavaa nostatusta. Jos rupattelet tuntemattoman kanssa, kannattaa aloittaa keskustelu kevyesti. Käyttäkää aikaa toisiinne tutustumiseen. Etenette samalla tavalla kuin livenäkin: tunnet partnerisi jollain tasolla ja se auttaa luomaan turvallista pohjaa seksille. Muista kunnioittaa partneriasi ja ottaa huomioon hänen seksuaaliset tarpeensa. Sanojen voima on kuitenkin merkittävä, joten chat seksiä kannattaa harjoitella. 

Rentoutuminen

Aloita rentoutumalla hyvin. Kun kokeilet chat seksiä ensimmäisen kerran, kannattaa tosissaan yrittää rentoutua. Yritä päästä eroon hermostuneisuudesta käymällä suihkussa, juomalla lasillinen viiniä tai kuohuvaa, tanssahteli pienesti tai kuuntele rauhoittavaa musiikkia. Kun olet rauhoittunut ja rentoutunut, pystyt paitsi harrastamaan cyberseksiä, mutta myöskin tekemään siihen aloitteen. Mene rauhalliseen ja mukavaan paikkaan. Tämä on ehdottoman tärkeää. Kuvittele nyt ihan tavallinen liveseksitilanne ja hetki, jolloin huoneeseen tulla tupsahtaa lapsesi tai joku sukulainen. Tälläinen tilanne tuhoaa tunnelman suhteellisen nopeasti ja on myös melkoisen noloa. 

Rauhallisuus

Chat seksiin kannattaa valmistautua niin kuin tavalliseenkin. Ota oma rauha, eikä häiriötekijöitä.  Toiseksi, älä hätiköi. Kukaan ei nauti siitä, että toinen rynnistää suoraan asiaan, joten kannattaa antaa chat seksillekin oma aikansa. Aloita pienellä flirttailulla ja siirry hitaasti tuhmiin juttuihin. Kun saat tilanteen sopivan kuumaksi, voit aloittaa todellisen seksin. Ehdottomasti kannattaa kysellä kysymyksiä. Mitä sinulla on päällä? Mitä tahdot, että teen? Kaipaatko kosketustani? Minne tahdot, että kosken sinua? Kysymykset vievät asiaa eteenpäin ja helpottavat edelleen jännityksen laukeamista. Voitte molemmat nauttia ja juttu sujuu jouhevasti eteenpäin. 

Keskittyminen

Älä missään nimessä chat seksissä tunge emojeja joka väliin ja ajattele, että homma hoituu pienillä kuvilla. Mikään ei korvaa oikeaa tekstiä ja sen aikaansaamaa tunnetta ja kiihkoa.  Pidä huoli myös siitä, että puhelimestasi ei lopu akku kesken kaiken. Ja kannattaa tietysti varmistaa, että et odota mitään tärkeää puhelua. Mikään ei ole niin luotaantyöntävää kuin se, että joku soittaa sinulle 20 minuutin pituisen puhelun ja samaan aikaan kumppanisi odottaa kuumana, että pääsette jatkamaan chattiänne. 

Avoimuus

Kasvata sanavarastoasi. Mieti, kuinka monella tavalla voit sanoa esimerkiksi rinta tai kosketus, nautinto ja sänkyleikit. Opettele myös tunnistamaan millaisesta sanastosta partnerisi pitää. Ei nimittäin kannata lähteä liian riettaalle linjalle, jos toinen on valtavan romanttinen ja nauttii hellistä ja herkistä sanoista. Käytä mielikuvitustasi ja lähetä valokuvia vasta sitten, kun toinen niitä pyytää tai niistä on yhdessä sovittu. Äläkä peittele sitä, että koskettelet itseäsi, äläkä varsinkaan orgasmia. Orgasmi kuuluu asiaan ja on oikeastaan erittäin tärkeä osa tätä kaikkea. Ole reipas ja avoin, keskustele avoimesti omista haluistasi, tuntemuksistasi ja toiveistasi. Chat seksi voi olla valtavan ihanaa ja jännittävää. Oikean partnerin kanssa voit saada siitä yhden uuden lisäulottuvuuden seksielämääsi.Elisa
Elisa (34 Ikä)

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää elämänkokemusta ja Elisa...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
548
 
Satu
Satu (45 Ikä)

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen,...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
230
 
bloggaa
Vivian
Vivian (36 Ikä)

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen....

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
246
 
Veronica
Veronica (40 Ikä)

Olen Veronica. Olen 170cm, hoikka, minulla on tummat pitkät hiukset , F kupin isot rinnat, tykkään...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
229
 
 

Aikuisviihteen innostavat seksinovellit

Seksi tarinat

Seksi tarinat

Harrastettaessa puhelin seksiä, seksi tarinat saavat sinut todella kiihottuneeksi ja saavat seksin tuntumaan...
 
Paras puhelinseksi

Paras puhelinseksi

Paras puhelinseksi on piristävää. Paras puhelinseksi on heittäytyvää ja estotonta
 
Seksi keskustelu

Seksi keskustelu

Mitä haluat, että kunnon puhelinseksi tarjoaa sinulle? Vain mielikuvituksesi on rajana seikkailuillesi
 
 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_