LAADUKAS PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Seksipuhelu
Seksipuhelu

Seksipuhelu

Seksipuhelu voi muuttaa elämäsi. Paras seksipuhelu odottaa sinua juuri nyt


21-vuotias mies soitti puhelinlinjalle, kun entinen tyttöystävä jätti hänet hänen parhaan ystävänsä vuoksi. Tällä kertaa tuhma seksipuhelu kehittyi romanssiksi. Nyt hän menee naimisiin tytön kanssa, joka puhui hänelle tuhmia.” Tämä on enemmän kuin paras seksipuhelu koskaan, olen todella rakastunut.”, mies kertoo. Mies myös itse sanoo, että se oli parasta puhelinseksiä, mitä hänellä on koskaan ollut. Nyt mies aikoo mennä naimisiin tämän uskomattoman naisen kanssa, tytön, jonka kanssa hän puhui puhelimitse.

En voi uskoa, että tapasin unelmani seksipuhelimen kautta, mutta en ole koskaan tehnyt mitään parempaa. Loppujen lopuksi olen naimisissa hänen kanssaan, jonka todella haluan elämääni! Nainen, jonka kanssa hän puhui, otti työn, koska hän tarvitsi rahaa. Seksistä puhuminen tuntemattomien kaverien kanssa ei ollut hänelle heti luonnollista, joten kun soitin hänelle, hän huomasi, että olen erilainen,kuin muut. Hän tunsi kanssani yhteyden, jota hän ei ollut tuntenut koskaan aiemmin. 

Onnellisena hän kertoi minulle tänään on, että meidän puhelumme oli ehdottomasti paras seksipuhelu, mitä hänellä oli koskaan ollut. Oli kuin silmäni olisivat auenneet jollain omituisella tavalla. En vieläkään ymmärrä, miten tämä tapahtui juuri minulle. Kaipasin todella vain seksipuhelua, ja siitä tuli minulle jotain paljon suurempaa.

Kuulin myös uuden fantastisen tulevan vaimoni äänestä, kun soitin hänelle, että hän on kiltti, mukava, pehmeä, ja myös erilainen kuin muut. Selittääkseni kuinka kaikki meni: tapasimme tasan kuukauden kuluttua keskustelusta ja istuimme ja puhuimme pitkään ja söimme mukavan päivällisen ja joimme lasillisen viiniä.

Näiden ihanien treffien jälkeen sain hänen numeronsa ja muistan kuinka hän kuiskasi korvaani, että tahdon tavata uudelleen ja että hänen sydämensä on minun. Ja nämä sanat saivat sydämeni lyömään kovempaa, tunnuin eläväni kuin unessa, jossa saat täsmälleen kaiken mitä haluat, mutta kuka tietää, ehkä minun vuoroni oli saada nyt saada vihdoin toiveeni todeksi.

Tyttöystäväni työskentelee edelleen linjalla, mutta minä en enää soita hänelle. Saan kaiken tahtomani kotona, eikä minua haittaa, vaikka hän keskustelee muiden miesten kanssa. Hän on ihana ja kekseliäs ja paras seksipuhelu, mitä olen koskaan puhunut.

Minä saan pitää hänet kotona itselläni, muut saavat puhua hänen kanssaan puhelimessa. Hän on myös sanonut, että jos tahdon, voin soittaa seksipuheluita hänen kollegoilleen. Hän ei ole mustasukkainen, ja yritän todella elää niin, että minäkään en ole. Ja miksi olisin?

Tästä upeasta naisesta tulee minun vaimoni ja se on ihaninta mitä minulle olisi voinut tapahtua. Olen jopa kiitollinen sille ystävälleni, joka rikkoi aiemman liittoni. He tekivät väärin, mutta ilman sitä en olisi tavannut tätä maailman ihaninta naista.

Jos sinä olet kiimainen ja tahdot hyvää puhelinseksiä, soita meille.

Jos haluat puhua aiheesta "Seksipuhelu", voit soittaa jollekin meistä:


Elisa
Elisa34 Ikä

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 548
 
 
Amanda
Uusi! Amanda21 Ikä

Amanda on se suloinen ja tiukka naapurintyttösi, joka kaipaa kypsän miehen kosketusta....

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 269
 
 
Bloggaajat
Vivian
Vivian36 Ikä

Vivian... villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 246
 
 
Satu
Satu45 Ikä

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten....

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 230
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy