Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm

Töihin seksilinjalle

Tule töihin seksilinjalle - nautinnollista aikuisviihdetyötä luotettavassa ympäristössä

Aikatauluvapaa työ kotoa käsin

Haluatko olla vastuussa omasta työajastasi ja työskennellä kotoa käsin? Kaipaatko työtä, joka sopii täydellisesti juuri sinun aikatauluihisi? Tavoitteleeko sydämesi täydellistä vapautta ja joustavuutta työelämässä? Tule töihin seksilinjalle ja nauti uudesta ammatillisesta vapauden tunteesta. Tämä voi olla sinun ainutlaatuinen tilaisuutesi aloittaa uusi mielenkiintoinen työura.

Työtehtävien vaatimukset

Tule mukaan rohkeiden ja erilaisiin tilanteisiin sopeutuvien joukkoon. Olemme kiinnostuneita 18 vuotta täyttäneistä, reippaista, sosiaalisista, luovista, puheliaista ja suomen kielen taitoisista naisista. Naisista, jotka ovat valmiita tekemään työtä vähintään 50 tuntia kuukaudessa, joista 10 tuntia aikavälillä 01-07. Muut kielet ovat plussaa ja voivat avata uusia mahdollisuuksia.

Työtehtävien itsenäisyys

Oletko valmis uuteen jännittävään työmahdollisuuteen tulemalla töihin seksilinjalle? Koulutus ei ole välttämätön. Voit työskennellä kokopäiväisesti tai yhdistää opiskeluun, osa-aikatyöhön tai muihin aktiviteetteihin. Jos nautit kirjoittamisesta, voit ansaita tuottamalla meille erilaisia tekstejä. Voimme luoda sinulle oman blogin, joka lisää puheluita ja mahdollistaa entistä paremman ansainnan.

Työnteon nimettömyyden tärkeys

Etsimme henkilöitä, jotka haluavat säilyttää täyden anonyymiyden työssään. Tule töihin seksilinjalle, jossa asiakaspuhelut yhdistyvät puhelimeesi täysin nimettömänä puhelinvaihteemme kautta. Voit kirjautua sisään ja ulos oman aikataulusi mukaan. Fantasioiden toteuttaminen, leikkiminen, roolipelien pelaaminen ja intiimien salaisuuksien jakaminen ovat asioita, joita asiakkaamme arvostavat.

Palkitseminen työnteosta

Meillä sinulle taataan kilpailukykyinen palkkausmalli, joka koostuu peruspalkasta sekä tuntipalkasta, joka lasketaan asiakaspuheluihin käyttämäsi ajan mukaan. Tavoitteenamme on kannustaa sinua menestymään. Siksi olemme luoneet bonuksiin perustuvan järjestelmän. Näin pääset nauttimaan sitä korkeammasta tuntipalkasta, mitä enemmän asiakaspuheluita hoidat. Maksamme palkkasi kaksi kertaa kuukaudessa.

Töihin seksilinjalle pääseminen tarjoaa mahdollisuuden nauttia jännittävästä työstä. Jos tämä tuntuu sopivalta, ota rohkeasti yhteyttä ja lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen hr.fi@redhatholdings.com.

 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_