LAADUKAS
PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm

Arvostelut

Lue mitä asiakkaat ovat mieltä palvelustamme


Jake Kirjoittaa:

Parasta anaalia ikinä.....

Ktistian Kirjoittaa:

On muuten kiimaisen ja pornon kuuloinen ääni! Tuntuu olevan aluksi ujo mutta toi ääni! Mut kuumenee nopeasti rivoksi pikkulutkaksi ja osaa lennättää sedän lastin alta aika yksikön. The Lutka!

Juha Malmi Kirjoittaa:

Olet Laura aivan mahtavan hurmaava narttu! Annoit mun nuolla pinkkiä pilluasi, jota levitit äärimmilleen, jotta mä sain tungettua kovan paksun kaluni pillusi syövereihin. Samalla annoit ihanien tissiesi heilua kyrvän tahdissa. Aivan ihanaa oli, se, että annoit mun sitoa sut kiinni sänkyyn niin, että pääsin ruiskuttamaan spermani suoraan sun suuhun, vaikka vastustelit. Ja sä nielit kaiken. Ens kerralla mä sidon sut toisinpäin ja nussin sua perseeseen. Spermat saat taas niellä suihisi. Kiitos Laura!

Kalle Rautiainen Kirjoittaa:

Nanna oli aivan mahtava. Hänen äänensä sai kullini todella kovaksi ja hän oli todella mukana roolileikeissä. Vahva suositus =)

Tero Kirjoittaa:

Puhelusta Selman kanssa on parisen viikkoa. En silloin löytänyt tätä arvostelut-kohtaa, mutta laitetaan tulemaan nyt. Soitin tuolloin "sokkona" ja Selma sattui vastaamaan puhelimeen noin yhden aikaan yöllä. Hän oli aivan loistava: miellytävä ääni, aktiivisesti mukana villimmän fiiliksen aikana, samalla kuunnellen toista osapuolta. Siirtyminen rentoon jutusteluun sujui luonnollisen vaivattomasti. Puolisen tunnin perusteella jäi todella aito ja välitön tunnelma! Selmalle toivon "paljon pieniä iloisia yllätyksiä" elämän varrelle, joiden sanoit pitäväsi.

Mikko Kirjoittaa:

Ihana ääni. Paras linjoilla olevista naisista.

Juha Kirjoittaa:

Ihana ääni ja nainen, eläytyy ja kuuntelee.

Ville Kirjoittaa:

Naisista ehdottomasti parhain

 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy