LAADUKAS
PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. 9 halutessasi takaisin päävalikkoon. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Informaatiota

Informaatiota

Puhelinseksi24 tarjoaa maan näteimmät ja kuumimmat tytöt suoraan puhelimeesi. Jos mielesi tekee nautinnollista puhelinseksiä, voit soittaa mihin vuorokauden aikaan tahansa 0700-12000. Meillä on aina vapaita tyttöjä juuri sinua varten. Kaikilla tytöillämme on erilainen maku ja kiinnostukset, mutta he ovat aina valmiita antamaan sinulle nautintoa, toteuttamalla juuri sinun fantasiasi.

Jutellaksesi jonkun tytön kanssa soita 0700-12000. Mikäli haluat puhua ensimmmäisenä vapautuvan tytön kanssa, paina 1. Halutessasi kuunnella tyttöjen esittelyt, paina 2 ja mikäli jo tiedät, kenen kanssa haluat puhua, paina 3. Kun soitat 0700-12000 saat selkeää apua oikealle tytölle yhdistämisessä. Soitto meille maksaa 2,95 €/min + pvm normaalien puhelukulujen lisäksi. Puhelinoperaattorisi katkaisee lain mukaisesti puhelun automaattisesti hinnan yltäessä 50 euroon, eli noin 17 minuutin jälkeen. Olet lämpimästi tervetullut soittamaan uudelleen keskustelemallesi tytölle puhelun automaattisen katkeamisen jälkeen. Mikäli haluat puhelun aikana takaisin päävalikkoon, painat vain 9. Maksu liitetään puhelinlaskuusi.

Ikäraja on 18 vuotta ja puhelinliittymän on oltava sinun nimissäsi, tai sinulla on oltava liittymän omistajan suostumus. Noudatamme voimassa olevia lakeja ja säännöksiä. Koska suojaamme yksityisyyttäsi ja anonymiteettiäsi, emme koskaan lähetä mainoksia tai tiedotteita tekstiviestillä, sähköpostitse tai muilla tavoilla.

Jos haluat saada tekstiviestin, kun meillä on ilmaiskampanjoita, klikkaa TÄSTÄ. Jos saat jo tekstiviestin, mutta haluat rekisteröityä saadaksesi tulevaisuudessakin tekstiviestejä, klikkaa TÄSTÄ.

Käytämme ainoastaan arkistokuvia, joita ostamme lisenssillä kuvatoimistoilta. Ostettuja, kuvatoimistojen kuvia käytetään sekä web-sivujemme graafiseen suunnitteluun sekä siinä tapauksessa, että puhelimeen vastaava henkilö on eri syistä valinnut anonymiteetin. Se voi esimerkiksi tulla kysymykseen tapauksissa, joissa henkilö elää suojatulla identiteetillä tai kun henkilö voidaan katsoa potentiaalisen häirinnän kohteeksi tai tapahtuman seuraukset aiheuttavat vahinkoa henkilön identiteetille.

 

 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy