Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + mpm

Tarjous

Soita ilmaiseksi 10 minuuttia. Soita seksipuhelimeen ja seksilinjalle ilmaiseksi uutena asiakkaana

Uudet asiakkaat soittavat 10 minuuttia ilmaiseksi. Pidätkö näkemästäsi? Nyt voit kokeilla ilmaiseksi ja todeta, miksi meillä on niin tyytyväisiä asiakkaita. Soita 0700-93160. Normaali hinta on 2,95 €/min + mpm, mikä tekee tarjouksesta 29,50 € arvoisen.

Tarjous on voimassa vain yhden puhelun ajan ja vain uusille asiakkaille. Uusia asiakkaita ovat he, jotka eivät ole soittaneet www.puhelinseksi24.fi ja www.seksipuhelin.fi -sivustoissa mainostettuun palveluun 31. joulukuuta 2018 jälkeen.

Jos et saa yhteyttä henkilöön, ilmaista puhelua ei lasketa ja voit soittaa uudelleen ilmaiseksi. Ilmaisia ​​minuutteja ei voi siirtää puhelusta toiseen. Puhelun kesto alkaa, kun puhelu yhdistetään, ja päättyy, kun puhelu katkaistaan.

Jos puhelu kestää 10 minuuttia tai vähemmän, koko puhelu on ilmainen. Jos puhelu kestää kauemmin, maksat vain 10 minuuttia ylittävästä ajasta. Ilmaisia minuutteja sisältäviin puheluihin sovelletaan normaalia puhelumaksua, jos operaattorisi veloittaa normaalisti normaalin puhelumaksun.

Jos haluat poistaa puhelinnumerosi ja lopettaa tekstiviestien saamisen ilmaisista minuuteista

klikkaa tästä
 
 
 
0700-93160

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää