Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
Seksiasennot
Seksiasennot

Seksiasennot

Erilaiset seksiasennot sytyttävät seksielämäsi uuteen loistoon. Erilaiset seksiasennot tarjoavat vaihtelua


Erilaiset seksiasennot sytyttävät seksielämäsi uuteen loistoon. Erilaiset seksiasennot tarjoavat vaihtelua. Tiedätkö sinä kaikki suositut seksiasennot? Mikä useista erilaisista seksiasennoista on juuri sinun suosikkiasentosi? Missä asennossa nautit eniten ja tunnet laukeavasi räjähtävimmin eli mistä seksiasennosta pidät kaikkein eniten? Luettelepa kaikki seksiasennot, joita olet jo kokeillut. Kaikkein perinteisin ja suosituin seksiasento on lähetyssaarnaaja-asento, jossa mies ja nainen makaavat päällekkäin. Tarkemmin kuvattuna mies on naisen päällä, ja pari voi suudella ja katsoa toisiaan silmiin samalla kun he harrastavat seksiä. Tästä asennosta on tehty muunnelma, jossa mies on hieman ylempänä, jolloin naisen klitoris koskee hänen alavatsaansa ja näin klitoris saa enemmän ärsytystä.

Miesten suosikkiasento on yleensä takaapäin -asento eli niin sanottu Doggy style, jossa nainen on kontillaan ja mies työntää takaapäin peniksensä naisen emättimeen. Vitsin mukaan tässä asennossa voi katsoa samalla televisiota, vaikka jalkapallo- tai jääkiekko-ottelua, mutta miehet uskoakseni nauttivat eniten näköaloista eli sitä, että he voivat ihailla naisen takapuolta ja näkevät miten heidän peniksensä menee sisälle ja ulos emättimeen. Tämä asento mahdollistaa myös ns. syvän penetraation eli mies voi työntää peniksensä syvemmälle. Erilaiset seksiasennot tarjoavat vaihtelua ja eri näkökulmia elämääsi.

Monet naiset pitävät eniten ratsastusasennosta eli niin sanotusta lehmityttö-asennosta, jossa nainen on hajareisin miehen päällä ja voi liikkua vapaasti. Tässä asennossa klitoris saa hyvän kosketuksen miehen elimeen ja nainen voi määrätä tahdin liikkumalla ylös ja alas tai eteen ja taakse. Monen naisen on helpompi laueta tässä asennossa ja mies voi samalla hyväillä naisen rintoja ja tietenkin katsekontakti säilyy. On myös olemassa niin kutsuttu käänteinen lehmityttöasento, joka on ainakin minun mielestäni melko hankala toteuttaa. Tässä asennossa nainen on päällä ja ratsastaa selin mieheen. Tämä asento vaatii kyllä toistoja, koska on mielestäni niin kovin epämukava. Tästä asennosta on tehty muunnelmakin, niin sanottu nunna-asento, jossa nainen on selin mieheen polvillaan. Miehen selän alle voidaan laittaa tyyny tässä asennossa. Oletko huomannut, että iuseat seksiasennot ovat saaneet kirkolliset nimet?

Sitten on niin sanottuja lusikka-asentoja eli yhdynnän osapuolet ovat kyljellään ja toteuttavat kyseisestä asennosta yhdynnän. Nainen voi esimerkiksi olla oikealla kyljellään ja mies voi tulla hänen sisäänsä päältäpäin niin, että pääsee työntymään oikein syvälle. Nainen voi olla myös jollain tasolla, esimerkiksi pöydällä jalat harallaan ja mies voi tulla edestäpäin hänen sisäänsä. Tällainen asento tarjoaa myös tervetullutta vaihtelua. Olen myös kuullut kuusysi-asennon toteuttamisesta seisaaltaan, mutta en tiedä, enkä osaa sanoa, miten se voisi olla mahdollista. Olen myös joskus nähnyt erilaisia seinäkalentereita, missä kuvataan eri seksiasennot, eri asento eri kuukaudelle. Nämä asennot olivat kyllä sellaista akrobatiaa, että niitä toteuttaakseen pitäisi olla melkein sirkustaiteilija tai rytminen kilpavoimistelija.

Muun muassa tyynyllä voi saada vaihtelua seksiin, etenkin, jos miehen penis ei ole kovin kookas. Naisen selän alle voidaan asettaa tyynyjä, jolloin miehen elin voi tuntua isommalta. Asentoa tärkeämpiä asioita ovat toisen positiivinen huomioiminen, kuten suuteleminen ja hyväileminen. Naiset pitävät suutelua tärkeämpänä asiana kuin miehet. Myös puhuminen on tärkeää, monesti miehet ylistävät naisensa ulkonäköä ja tietysti on kiva kuulla kun toinen tekee sellaista, joka tuntuu oikein hyvältä.

Myös oraali- eli suuseksi on tärkeää ennen yhdyntää, ja tämän tulisi olla molemminpuolista. Monikaan nainen ei saa orgasmia pelkästään yhdynnässä, vaan he vaativat pitempiaikaista stimulaatiota ja seksuaalista ärsytystä. Varsinkin iän myötä monikaan nainen ei kostu yhdynnässä tarpeeksi, vaan vaaditaan lisäksi pitempiaikaista seksuaalista stimulaatiota eli kiihotusta ja sen lisäksi liukastusainetta, jolloin itse yhdyntä tuntuu paremmalta. Jotkut naiset voivat olla kiihottuneita, mutta eivät silti kostu tarpeeksi. Onneksi lukuisat erilaiset liukasteet on keksitty näin 2030-lukua lähestyttäessä.Veronica
Veronica (40 Ikä)

Olen Veronica. Olen 170cm, hoikka, minulla on tummat pitkät hiukset , F kupin isot rinnat, tykkään...

MINUN SIVUNI
VAPAA
229
 
bloggaa
Vivian
Vivian (36 Ikä)

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen....

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
246
 
Satu
Satu (45 Ikä)

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen,...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
230
 
Agneta
Agneta (45 Ikä)

Agnetan kanssa on mukava keskustella. Hän rakastaa seksiä, eikä hänen kanssaan ole koskaan tylsää. Hän on...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
35
 
 

Aikuisviihteen innostavat seksinovellit

Kohtalokas kevätpäivä

Kohtalokas kevätpäivä

Oli aurinkoinen, kohtalokas kevätpäivä huhtikuun puolivälissä. Kohtalokas kevätpäivä niin monella eri...
 
Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani. En ollut koskaan tavannut häntä kasvokkain. Tämä tapaaminen tulisi olemaan ensimmäinen...
 
Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat ovat ainutlaatuiset ihmisen elämässä. Minulle lakkiaisjuhlat toi lisäksi ainutlaatuisen...
 
 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_