LAADUKAS
PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. 9 halutessasi takaisin päävalikkoon. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Puhelinseksi sessio ensimmäistä kertaa
Puhelinseksi sessio ensimmäistä kertaa

Puhelinseksi sessio ensimmäistä kertaa

En ole koskaan uskaltanut soittaa tytöille, ja minulla on aika vaikea pyytää tyttöjen puhelinnumeroita. Kaverini, jotka joskus valitsevat pelaamisen sijaan puhelinseksi numerot, sanovat minulle ” uskalla vaan sinäkin soittaa tytöille!”


Miehellä on tarpeensa, ja olen ajatellut kokeilla millaista puhelinseksi on, mutta en ole uskaltanut. Yhtenä iltana sain kuitenkin idean ja aloin etsimään linjaa, josta löytyisi suomalaista puhelinseksiä. Löysin useita seksilinja nimellä olevia numeroita, yksi oli erotiikkalinja ja toinen linja24. Rohkaisin itseni, ja soitin erotiik-kalinja numeroon. Tytöllä, joka vastasi, oli maailman seksikkäin ääni. Hän sanoi minulle, että istui sängyl-lään yöpaita päällään, rintojaan hyväillen. Kuvien mukaan, joita oli erotiikkalinja palvelun kotisivulla, oli hänellä muodokas vartalo ja suuret, kiinteät rinnat sekä suuret nännit. Eteeni tuli siis kunnon puhelinseksi domina.

Minun haluni alkoi heti herätä, josta yllätyin, koska en uskonut, että puhelinseksi on kiihottavaa. Nainen erotiikkalinja numerossa sanoi, että hän suutelee minua rintakehään ja hitaasti alaspäin kohti housurajaa. Kaikista puhelintytöistä luulin löytäneeni maailman parhaimman! Tunsin kuinka mahtava seisokki alkoi kasvaa housuissani.

Vedin alas housujani, ja aloin hyväilemään itseäni kivesten ja terskan ympäriltä. Tytön nimi tässä seksipal-velu numerossa oli Marita, ja hän alkoi kertomaan, että haluaa leikkiä kielellään terskani ympärillä. Kun Marita sanoi ottavansa kullini suuhunsa, voihkaisin. Tuli tunne kuin paikka olisi paratiisi isolla P:lla. Marita sanoi, että hän imi ja runkkasi kulliani hitaasti. Aloin itse runkkaamaan hitaasti. Sitten hän sanoi, että hän laittoi kullini suurien kauniiden rintojensa väliin, ja minä nussin häntä. Huh, mitä puhelin seksiä.

Haluni oli valtava ja halusin jutella tällä seksipalvelut linjalla vuorokauden ympäri! Lisäsimme tahtia kunnol-la. Runkkasin kulliani valtavalla vauhdilla, ja sitten hän sanoi: ”Ruiskuta minua kasvoihin!”
Tämän takia sain orgasmin, jota en koskaan tule unohtamaan. Voihkin ja huohotin seksipuhelin kädessäni, ja huomasin jälkeenpäin, että spermani oli levinnyt pitkin sohvaa. Marita kysyi, että oliko minusta tuntu-nut ihanalta, vastasin, että olin saanut ihanimman orgasmin pitkään, pitkään aikaan. Juttelimme vielä het-ken, ja hän pyysi minua soittamaan uudelleen viihdenumerot palveluun, jos halusin. Sanoin, että tulen ehdottomasti soittamaan, ja tallensin livelinjat numeron puhelimeeni.

Tämä kokemus on vaikuttanut minuun siten, että soitan viihdelinjat palveluun vähintään kerran kuukau-dessa. Olen täysin muuttanut käsitykseni puhelinseksi sessioista. Puhelin-seksi on jotakin, jota voin suosi-tella lämmöllä kaikille, jotka haluavat tyhjentää täyden kivespussin. Maan parhaat seksilinjat odottavat soittajiaan!

Kirjoittaja: L. Järvinen

Halutko puhua Puhelinseksi sessio ensimmäistä kertaa kanssa, soita!


Sari
Sari 45 Ikä

Sari on upea keski-ikäinen nainen, joka tietää miten miehet...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 212
 
 
Vivian
Vivian26 Ikä

Odotan puhelua juuri sinulta, kokenut mies, joka osaa tyydyttää näin kurvikkaan...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 251
 
 
Linda
Linda34 Ikä

Mitä sinä voisit tehdä saadaksesi minut laukeamaan? Kerro miten sinä viettelisit minut...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 203
 
 
Kaisa
Kaisa40 Ikä

Kaisa on kuuma, kiimainen naaras, joka haluaa jakaa intohimonsa kanssasi. Mistä sinä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 588
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy