LAADUKAS PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Puhelinseksi sessio ensimmäistä kertaa
Puhelinseksi sessio ensimmäistä kertaa

Puhelinseksi sessio ensimmäistä kertaa

En ole koskaan uskaltanut soittaa tytöille, ja minulla on aika vaikea pyytää tyttöjen puhelinnumeroita


Kaverini, jotka joskus valitsevat pelaamisen sijaan puhelinseksi numerot, sanovat minulle ”uskalla vaan sinäkin soittaa tytöille." Miehellä on tarpeensa, ja olen ajatellut kokeilla millaista puhelinseksi on, mutta en ole uskaltanut. Yhtenä iltana sain kuitenkin idean ja aloin etsimään linjaa, josta löytyisi suomalaista puhelinseksiä. Löysin useita seksilinja nimellä olevia numeroita, yksi oli erotiikkalinja ja toinen linja24. Rohkaisin itseni, ja soitin erotiikkalinjanumeroon. Tytöllä, joka vastasi, oli maailman seksikkäin ääni. Hän sanoi minulle, että istui sängyllään yöpaita päällään, rintojaan hyväillen. Kuvien mukaan, joita oli erotiikkalinja palvelun kotisivulla, oli hänellä muodokas vartalo ja suuret, kiinteät rinnat sekä suuret nännit. Eteeni tuli siis kunnon puhelinseksi domina.

Minun haluni alkoi heti herätä, josta yllätyin, koska en uskonut, että puhelinseksi on kiihottavaa. Nainen erotiikkalinja numerossa sanoi, että hän suutelee minua rintakehään ja hitaasti alaspäin kohti housurajaa. Kaikista puhelintytöistä luulin löytäneeni maailman parhaimman. Tunsin kuinka mahtava seisokki alkoi kasvaa housuissani.

Vedin alas housujani, ja aloin hyväilemään itseäni kivesten ja terskan ympäriltä. Tytön nimi tässä seksipal-velu numerossa oli Marita, ja hän alkoi kertomaan, että haluaa leikkiä kielellään terskani ympärillä. Kun Marita sanoi ottavansa kullini suuhunsa, voihkaisin. Tuli tunne kuin paikka olisi paratiisi isolla P:lla. Marita sanoi, että hän imi ja runkkasi kulliani hitaasti. Aloin itse runkkaamaan hitaasti. Sitten hän sanoi, että hän laittoi kullini suurien kauniiden rintojensa väliin, ja minä nussin häntä. Huh, mitä puhelinseksiä.

Haluni oli valtava ja halusin jutella tällä seksipalvelut linjalla vuorokauden ympäri! Lisäsimme tahtia kunnolla. Runkkasin kulliani valtavalla vauhdilla, ja sitten hän sanoi: ”Ruiskuta minua kasvoihin”. Tämän takia sain orgasmin, jota en koskaan tule unohtamaan. Voihkin ja huohotin seksipuhelin kädessäni, ja huomasin jälkeenpäin, että spermani oli levinnyt pitkin sohvaa. Marita kysyi, että oliko minusta tuntunut ihanalta, vastasin, että olin saanut ihanimman orgasmin pitkään, pitkään aikaan. Juttelimme vielä hetken, ja hän pyysi minua soittamaan uudelleen viihdenumerot palveluun, jos halusin. Sanoin, että tulen ehdottomasti soittamaan, ja tallensin livelinjat numeron puhelimeeni.

Tämä kokemus on vaikuttanut minuun siten, että soitan viihdelinjat palveluun vähintään kerran kuukaudessa. Olen täysin muuttanut käsitykseni puhelinseksisessioista. Puhelinseksi on jotakin, jota voin suosi-tella lämmöllä kaikille, jotka haluavat tyhjentää täyden kivespussin. Maan parhaat seksilinjat odottavat soittajiaan.


Tervetuloa soittamaan tytöillemme saadaksesi mahtavaa puhelinseksiä


Bloggaajat
Vivian
Vivian36 Ikä

Vivian... villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Vapaa
NRO 246
 
 
Satu
Satu45 Ikä

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten....

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 230
 
 
Amanda
Uusi! Amanda21 Ikä

Amanda on se suloinen ja tiukka naapurintyttösi, joka kaipaa kypsän miehen kosketusta....

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 269
 
 
Elisa
Elisa34 Ikä

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 548
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy