Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
Puhelinseksi palvelu ja seksiseikkailu
Puhelinseksi palvelu ja seksiseikkailu

Puhelinseksi palvelu ja seksiseikkailu

Puhelinseksi palvelu ja seksiseikkailu osoittautui poikaystävälleni kiihottavaksi asiaksi ja sain ihanaa seksiä


Muistan kun kerroin joskus silloiselle poikaystävälleni, että seuraava työpaikkani olisi puhelinseksi palvelu ja seksiseikkailu.

”Siis mihin menet töihin?”, hän kysyi vähän vihaisen näköisenä. ”Se on puhelinseksi palvelu ja seksiseikkailu”, vastasin ja nostin kädet puuskaan. Minä olen aikuinen nainen, kukaan ei määrää minua, ajattelin.

Poikaystäväni näytti mietteliäältä ja sitten hän yllättäen laittoi kätensä hameeni alle ja ryhtyi etsimään alushousujeni yläosasta pääsyä pilluani vasten. Minulla oli jalassa mustat pitsiset ohuet alushousut, ja poikaystäväni käsi löysi helposti niiden alle.
Kun hänen sormensa liukui klitoristani pitkin, suustani pääsi henkäys. Sormen liike tuntui niin hyvältä. Hän otti toisella kädellään takapuolestani kiinni ja ikään kuin vangitsi minut paikoilleen. Hän toi kasvonsa aivan kiinni minun kasvoihini ja katsoi miten hänen sormensa liike näkyi kasvoiltani. ”Tarkoitatko, että muutkin miehet saavat ajatuksissaan tehdä sinulle näin?”

Minulla oli ylläni kesämekko, joka ulottui reisieni puoleenväliin ja joka edestä paljasti runsaat rintani. Poikaystäväni upotti kasvonsa rintohini ja nuoli molempia samalla liikuttaen kättään hameeni alla. Toinen käsi puristi pakaraani niin lujaa, että tiesin siitä jäävän jäljen. Se kaikki tuntui kuitenkin niin hyvältä, että tunsin miten pillustani valui mehua. Olin valtavan kiihottunut siitä, että en pystynyt liikkumaan, ja että poikaystäväni hallitsi minua täysin. ”Sano vielä mikä se työpaikka onkaan?”, hän kysyi ja yhtäkkiä otti kätensä haaroistani ja astui muutaman askeleen taaksepäin. Jäin seisomaan paikalleni rinnat mekon kaula-aukosta pursuten, jalkoväli tykyttäen, puna poskillani.

”Miksi lopetit? Se tuntui ihanalta.”, kysyin ja katseellani anelin häntä jatkamaan. ”Mikä se työpaikka on?”, hän toisti kysymyksensä. Astuin nopeasti muutaman askeleen eteenpäin ja painauduin häntä vasten. Hain kädelläni hänen farkkujensa etumuksen ja tunsin miten hänen kullinsa sykki kättäni vasten. Hän oli kivikova. ”Puhelinseksi palvelu ja seksiseikkailu”, kuiskasin ja kuljetin kieltäni pitkin hänen kaulaansa. ”Puhelinseksi palvelu ja seksiseikkailu…”, toistin ja purin häntä hellästi alahuulesta. Liikutin kättäni hänen sykkivää kaluaan pitkin, ja kuulin miten hänen hengityksensä nopeutui.

Salamannopeasti hän käänsi minut ja työnsi vasten seinää ja tunsin miten hän nosti hameeni helman ylös. Hän repi mustat pitsiset alushousut yltäni ja taivutti minut asentoon, missä pääsi työntymään sisälleni helposti. Tunsin miten hänen kalunsa työntyi pilluuni kovana ja vaativana. Hän piti isoilla käsillään kiinni lantiostani ja pani minua kiihkeästi. Ymmärsin nopeasti, että hän ei ollut vihainen työstäni, vaan kiihottunut. Voi luoja, miten hyvältä se kiihko tuntuikaan.

Hänen kätensä puristivat kovempaa ja kovempaa samalla kun hän työntyi syvemmälle ja syvemmälle. Hiukseni aukesivat ja rintani puristuivat ulos mekostani. Poikaystäväni hengitti jo todella kiivaasti ja tunsin, että hän on lähellä laukeamista. Siirsin toisen jalkani toisen jalan yli, niin että jalkani olivat nyt ristissä. Puristin pilluani tiukemmaksi ja kuulin miten poikaystävältäni pääsi syvä huokaus. Tiesin olevani nyt jo aiempaa tiukempi ja että hän näkisi pakaroitteni kauniin muodon paremmin.
Tarvittiin enää vain muutama työntö ja tunsin miten hän laukesi sisääni. Sperman syöksyminen kullista suoraan g-pisteeseeni sai minut laukeamaan samaan aikaan. Tunsin lämmön valtaavan koko kroppani, kun sykimme samaan aikaan hurmioon.

”Ihana työpaikka”, hän huohotti, ja minä nauroin.Veronica
Veronica (40 Ikä)

Olen Veronica. Olen 170cm, hoikka, minulla on tummat pitkät hiukset , F kupin isot rinnat, tykkään...

MINUN SIVUNI
VAPAA
229
 
bloggaa
Vivian
Vivian (36 Ikä)

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen....

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
246
 
Satu
Satu (45 Ikä)

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen,...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
230
 
Agneta
Agneta (45 Ikä)

Agnetan kanssa on mukava keskustella. Hän rakastaa seksiä, eikä hänen kanssaan ole koskaan tylsää. Hän on...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
35
 
 

Aikuisviihteen innostavat seksinovellit

Kohtalokas kevätpäivä

Kohtalokas kevätpäivä

Oli aurinkoinen, kohtalokas kevätpäivä huhtikuun puolivälissä. Kohtalokas kevätpäivä niin monella eri...
 
Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani. En ollut koskaan tavannut häntä kasvokkain. Tämä tapaaminen tulisi olemaan ensimmäinen...
 
Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat ovat ainutlaatuiset ihmisen elämässä. Minulle lakkiaisjuhlat toi lisäksi ainutlaatuisen...
 
 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_