Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
Lutkan kesyttäminen
Lutkan kesyttäminen

Lutkan kesyttäminen

Tämä lutka tulee viihdenumerot palvelusta ja nyt alkaa lutkan kesyttäminen. Se tekee minusta kiimaisen


Tällä ei ole mitään tekemistä halujeni kanssa, mutta lutkat eivät ole minkään arvoisia. Lutkat eivät ole lähelläkään Yön Enkeleiden tasoa. Nyt aion toimia omien halujeni ja Yön Enkeleiden mukaan. Näkemiin soitot tytöille ja viihdelinjat numeroihin. Nyt tulen saamaan puhelinseksiä, vai miten se meni. Kuulen heikon nyyhkytyksen ja menen laatikon luo josta ääni tulee. Potkaisen himoiten ja toivon, että tämä lukko tekee tästä lutkasta yhden Yön Enkeleistä. Lutka hiljenee ja vartaloni läpi menee kiimainen väristys. Puhelinseksi ei tule koskaan antamaan minulle tällaista tunnetta. Lutkan kesyttäminen on alkanut.

Seksilinjat kaikella kunnioituksella, mutta halujen pidättäminen ja niistä päättäminen, tekee minusta vain kiimaisemman.

Avaan laatikon kannen ja näen erään tytön livelinjat palvelun sivuilta, ja kuinka hän katsoo minua suurin silmin. Tämä lutka tulee viihdenumerot palvelusta, ja hänen CV:ssä on hänen meriittinsä seksipalvelut alalta. Lutka on alasti ja sidottuna. Nostan hänet ylös, ja heitän sängylle, ja nyt näen hänen hymynsä. Hän on niin kaunis, seksikäs ja kostea. Hän on täysin minun vallassani ja hän puhuttelee minua pomona. ”Pomo” hän sanoo käheällä äänellä.

Sinun kuuluu kutsua minua ”Herra Pomo”, vastaan, ja hän pyytää anteeksi. Rangaistuksena hänen väärästä puhetavastaan, ajattelen sitoa hänen jalkansa kiinni ja kouluttaa häntä piiskalla. Lutkan kesyttäminen on aitoa seksiä, ei puhelinseksiä.

Hymyilen ja otan kovaa kiinni hänen jaloistaan, ja laitan ne kiinni sängynpäätyyn. Otan esiin piiskan ja asetun hänen päälleen, alan lyömään hänen isoja ihanan paisuneita rintojaan. Lutka voihkaisee ja minä lähestyn hänen vittuaan piiskan kahvalla tuntien hänen vartalonsa jännitteet. Tunnen kuinka kullini kovenee ja sykkien nousee ylös. Piiskan kahvan laitan lutkan vittuun ja vedän sitä edes takaisin. Lutka alkaa hengittää kiivaammin ja kiivaammin, ja huomaan hänen halaavan piiskan kahvaa, kun hän tavoittaa kliimaksinsa.

Minun kullini on niin kova, niin uskomattoman kova. Istun poikittain lutkan päälle ja laitan kullini hänen suuhunsa, kovaa ja syvälle, pitkälle kurkkuun. Kuulen hänen yökkäilynsä, mutta ne tekevät minusta entistä kiimaisemman ja päättäväisemmän, että minun täytyy kouluttaa hänestä yksi Yön Enkeli. Lutkan kesyttäminen saa kullini räjähtämään kohta, mutta en halua tulla lutkan suuhun, joten otan kullini ulos, ja heitän hänet ympäri vatsalleen.

Levitän hänen pakaroitaan, raotan persereikää ja painan kullini syvälle hänen anaaliinsa. Samaan aikaan otan kuristusotteen hänen kaulastaan, ja ruiskutan spermani syvälle hänen persereikään. Hän alistuu, vaikka yrittää toimia kuin puhelinseksi domina.

Kun olen räjähdykseni kanssa valmis, heitän lutkan sivuun ja istahdan whiskyn ja tupakan kanssa nauttien olotilastani, ja soitan ehkä soita tytöille seksipalvelu numeroon. Minullakin on oma seksipuhelin, vaikka mies olenkin. Siihen on tallennettu parhaat puhelinseksi numerot. Jään vielä miettimään mikä seksilinja voisi olla tänään vuorossa.Veronica
Veronica (40 Ikä)

Olen Veronica. Olen 170cm, hoikka, minulla on tummat pitkät hiukset , F kupin isot rinnat, tykkään...

MINUN SIVUNI
VAPAA
229
 
bloggaa
Vivian
Vivian (36 Ikä)

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen....

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
246
 
Satu
Satu (45 Ikä)

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen,...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
230
 
Agneta
Agneta (45 Ikä)

Agnetan kanssa on mukava keskustella. Hän rakastaa seksiä, eikä hänen kanssaan ole koskaan tylsää. Hän on...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
35
 
 

Aikuisviihteen innostavat seksinovellit

Kohtalokas kevätpäivä

Kohtalokas kevätpäivä

Oli aurinkoinen, kohtalokas kevätpäivä huhtikuun puolivälissä. Kohtalokas kevätpäivä niin monella eri...
 
Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani. En ollut koskaan tavannut häntä kasvokkain. Tämä tapaaminen tulisi olemaan ensimmäinen...
 
Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat ovat ainutlaatuiset ihmisen elämässä. Minulle lakkiaisjuhlat toi lisäksi ainutlaatuisen...
 
 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_