LAADUKAS
PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. 9 halutessasi takaisin päävalikkoon. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Lutkan kesyttäminen
Lutkan kesyttäminen

Lutkan kesyttäminen

Yön Enkelit ja kiinnostukseni tulla kiimaiseksi, miten puhelinseksi siihen vaikuttaa, ja linjat nimeltä paratiisi ja linja24 ovat hillinneet minua yhteydenpidossa todella kiimaisten lutkien kanssa.


Tällä ei ole mitään tekemistä halujeni kanssa, mutta lutkat eivät ole minkään arvoisia. Lutkat eivät ole lä-helläkään Yön Enkeleiden tasoa. Nyt aion toimia omien halujeni ja Yön Enkeleiden mukaan. Näkemiin soi-tot tytöille ja viihdelinjat numeroihin. Nyt tulen saamaan puhelinseksiä, vai miten se meni. Kuulen heikon nyyhkytyksen ja menen laatikon luo josta ääni tulee. Potkaisen himoiten ja toivon, että tämä lukko tekee tästä lutkasta yhden Yön Enkeleistä. Lutka hiljenee ja vartaloni läpi menee kiimainen väristys. Puhelin-seksi ei tule koskaan antamaan minulle tällaista tunnetta.

Seksilinjat kaikella kunnioituksella, mutta halujen pidättäminen ja niistä päättäminen, tekee minusta vain kiimaisemman.

Avaan laatikon kannen ja näen erään tytön livelinjat palvelun sivuilta, ja kuinka hän katsoo minua suurin silmin. Tämä lutka tulee viihdenumerot palvelusta, ja hänen CV:ssä on hänen meriittinsä seksipalvelut alalta. Lutka on alasti ja sidottuna. Nostan hänet ylös, ja heitän sängylle, ja nyt näen hänen hymynsä. Hän on niin kaunis, seksikäs ja kostea. Hän on täysin minun vallassani ja hän puhuttelee minua pomona. ”Po-mo” hän sanoo käheällä äänellä.

Sinun kuuluu kutsua minua ”Herra Pomo”, vastaan, ja hän pyytää anteeksi. Rangaistuksena hänen vääräs-tä puhetavastaan, ajattelen sitoa hänen jalkansa kiinni ja kouluttaa häntä piiskalla. Tämä on aitoa seksiä, ei puhelin seksiä.

Hymyilen ja otan kovaa kiinni hänen jaloistaan, ja laitan ne kiinni sängynpäätyyn. Otan esiin piiskan ja ase-tun hänen päälleen, alan lyömään hänen isoja ihanan paisuneita rintojaan. Lutka voihkaisee ja minä lähes-tyn hänen vittuaan piiskan kahvalla tuntien hänen vartalonsa jännitteet. Tunnen kuinka kullini kovenee ja sykkien nousee ylös. Piiskan kahvan laitan lutkan vittuun ja vedän sitä edes takaisin. Lutka alkaa hengittää kiivaammin ja kiivaammin, ja huomaan hänen halaavan piiskan kahvaa, kun hän tavoittaa kliimaksinsa.

Minun kullini on niin kova, niin uskomattoman kova. Istun poikittain lutkan päälle ja laitan kullini hänen suuhunsa, kovaa ja syvälle, pitkälle kurkkuun. Kuulen hänen yökkäilynsä, mutta ne tekevät minusta entis-tä kiimaisemman ja päättäväisemmän, että minun täytyy kouluttaa hänestä yksi Yön Enkeli. Kullini räjäh-tää kohta, mutta en halua tulla lutkan suuhun, joten otan kullini ulos, ja heitän hänet ympäri vatsalleen.

Levitän hänen pakaroitaan, raotan persereikää ja painan kullini syvälle hänen anaaliinsa. Samaan aikaan otan kuristusotteen hänen kaulastaan, ja ruiskutan spermani syvälle hänen persereikään. Hän alistuu, vaikka yrittää toimia kuin puhelinseksi domina.

Kun olen räjähdykseni kanssa valmis, heitän lutkan sivuun ja istahdan whiskyn ja tupakan kanssa nauttien olotilastani, ja soitan ehkä soita tytöille seksipalvelu numeroon. Minullakin on oma seksipuhelin, vaikka mies olenkin. Siihen on tallennettu parhaat puhelinseksi numerot. Jään vielä miettimään mikä seksilinja voisi olla tänään vuorossa.

Kirjoittaja: R. Kirjanen

Halutko puhua Lutkan kesyttäminen kanssa, soita!


Satu
Uusi! Satu45 Ikä

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten....

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Varattu
nro 230
 
 
Elisa
Elisa34 Ikä
Lähde mukaan leikkiin! Elisa odottaa kiimaisena soittoasi.
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 548
 
 
Essi
Essi40 Ikä

Haluaisitko sinä kuulla, kun minä saan orkun? Jos haluat kokea laatuaikaa ja ihanaa...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 524
 
 
Filippa
Filippa26 Ikä

Filippa on yksi kiimaisimmista tytöistä. Hän on aina valmis seksiin ja rakastaa, kun...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 21
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy