Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
Lakkiaisjuhlat
Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat ovat ainutlaatuiset ihmisen elämässä. Minulle lakkiaisjuhlat toi lisäksi ainutlaatuisen elämyksen


Lakkiaisjuhlat ovat ainutlaatuiset ihmisen elämässä. Minulle lakkiaisjuhlat toi lisäksi ainutlaatuisen elämyksen.

Äitini kuoli heti syntymäni jälkeen, joten olen ollut sijoitettuna usean eri sukulaisen luona elämäni aikana. Siitä huolimatta olen pärjännyt koulussa aina hyvin ja kirjoitinkin ylioppilaaksi useamman laudaturin arvosanoin. Olin 19-vuotias, lukion viimeisellä luokalla ja kuukauden päässä näistä ylioppilaskirjoituksista, kun tämä tapahtui. Uusi kaveri tuli kouluun. Hän oli vuotta alemmalla luokalla. Ja hän oli viehättävä. Upea lihaksikas vartalo ja seksikkäät huulet, jotka peittivät upean hymyn.

En huomannut tuijottavani häntä, ennen kuin hän puhui minulle. Hän sanoi olevansa Janne ja hän kysyi, voisinko kertoa hänelle, missä ruokala on. Olin iloinen voidessani näyttää hänelle, varsinkin kun olin menossa sinne itsekin. Hän ei tuntenut ketään, joten otimme ruokaa ja istuimme samassa pöydässä. Juttelimme vain pienen hetken ja silti huomasimme, että meillä oli todella paljon yhteistä.

Meillä oli sama syntymäpäivä, hänen äitinsä kuoli myös synnytyksen jälkeen, ja hän asui perheenjäsentensä kanssa suurimman osan elämästään. Olin eksynyt hänen silmiinsä, kun tajusin, että ne olivat samaa ruskean sävyä kuin minun. Ruokailun päätteeksi vaihdoimme puhelinnumeroita.

Myöhemmin sillä viikolla päätimme mennä treffeille. Elokuvan ja illallisen jälkeen istuimme hänen autossaan ja suutelimme intohimoisesti. Hänen täyteläiset huulensa tuntuivat niin hyvältä pieniä huuliani vasten. En ollut neitsyt ja olin varma, ettei hänkään ollut, mutta en ollut vielä aivan valmis seksiin hänen kanssaan huolimatta siitä, että todella halusin. Hän ajoi minut kotiin, antoi minulle toisen kiihkeän suudelman ja lähti kotiinsa.

Kun lakkiaisjuhlat lähestyivät, olimme edelleen yhdessä ja rakastuneita. Lakkiaisjuhlat lähestyivät ja tuona samaisena aamuna päätin, että olen valmis seksiin hänen kanssaan. Olimme huoneessani aamulla makoilemassa, kun pyörähdin yllättäen hänen päälleen. Hän ei tiennyt, että haluaisin seksiä, mutta oletin, että hän suostuisi siihen. Kun pääsin hänen päällensä, suutelin häntä kovemmin, niin kuin yrittäisin imeä hänen kielensä ulos hänen suustaan. Hän ei tiennytkään, että minulla oli todellakin aikomus imeä jotain muuta.

Otin hänen paitansa pois ja jatkoin suutelemista. Katkaisin suudelman ottaakseni paitani pois. Ilman paitaa, pehmeät, valtavat rintani tulivat näkyviin. Hän alkoi imeä nännejäni. Mitä kauemmin hän imi niitä, sitä kovemmiksi nännit tulivat. Kohta nännit tuntuivat pieniltä kiviltä. Voihkin pehmeästi ja inisin, kun hän puri pehmeästi nännejäni. Tunsin pikkuhousuni kastuvan ja hänen kovettuva kyrpänsä jalkaani vasten sai minut märemmäksi. Työnsin hänen päänsä pois rinnoiltani ja liu’uin alas hänen vartaloaan pitkin. Vedin hänen shortsinsa pois ja hänen paksu kyrpänsä ponnahti ulos ja lepäsi huulillani.

Katsoin häntä viattomasti ja aloin hitaasti suudella sitä. Pyörittelin kieltäni kyrvän ympärillä ja aloin imeä syvemmin. Melkein pääsin hänen palleihinsa ennen kuin sen pää osui kurkunkanteen. Kun pääsin siihen kohtaan, hengitin syvään, jolloin koko varsi pääsi tunkeutumaan kurkkuuni. Imin häntä syvään muutaman kerran ja hänen jäykästä hengityksestään ja kalunsa sykkivästä suonesta päättelin, että hän oli tulossa. Palasin nopeasti ylös imemään terskan päätä. Käytin nyt käsiäni avuksi saadakseni hänet tulemaan nopeammin. Hän huokaisi äänekkäästi tullessaan suuhuni. Nielin niin paljon kuin pystyin ja otin sormiini loput ja hieroin sitä märkään pilluuni.

Hänen munansa oli edelleen kova, joten hän työnsi minut selälleni, nosti jalkani erilleen ja alkoi nussia minua järjettömästi. Aloin uikuttaa, ja sekunneissa hän sai minut huutamaan ilosta. Hän nussi minua syvästi ja pitkään, ja muutaman minuutin kuluttua olin valmis tulemaan. Hänen kyrpänsä sykki, joten hänkin oli aikeissa tulla. Minä huusin. Hän murahti ja me tulimme samaan aikaan. Rakastin tapaa, jolla hänen kalunsa sykki sisälläni.

Yllättäen hänen kyrpänsä oli edelleen kovana. Vaikka ruumiini tärisi edelleen orgasmistani ja valuin pitkin sänkyä, hän käänsi minut ympäri ja nai minua takaapäin. Hän veti hiuksistani niin lujasti kuin pystyi ja takoi pilluani. Hän tunkeutui sisälleni kovemmin ja nopeammin, ja pakotti minut anomaan häntä naimaan minua lisää. Huusin ja valitin vielä noin viisi minuuttia, kun tunsin toisen orgasmini tulevan. Voihkin ja hän vetäytyi minusta. Käännyin ympäri ja aloin imeä hänen munaa uudelleen, syvään kurkkuun asti yhä uudelleen ja uudelleen. Kun hän oli valmis tulemaan, hän piti päätäni hiuksista vetäen alhaalla ja ampui viimeisen lastinsa kurkkuni takaosaan. Makasimme siinä reporankoina hetken, kävimme suihkussa ja suuntasimme kohti lakitustilaisuutta. Lakkiaisjuhlat olivat vasta alussa.Veronica
Veronica (40 Ikä)

Olen Veronica. Olen 170cm, hoikka, minulla on tummat pitkät hiukset , F kupin isot rinnat, tykkään...

MINUN SIVUNI
VAPAA
229
 
bloggaa
Vivian
Vivian (36 Ikä)

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen....

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
246
 
Satu
Satu (45 Ikä)

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen,...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
230
 
Agneta
Agneta (45 Ikä)

Agnetan kanssa on mukava keskustella. Hän rakastaa seksiä, eikä hänen kanssaan ole koskaan tylsää. Hän on...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
35
 
 

Aikuisviihteen innostavat seksinovellit

Kohtalokas kevätpäivä

Kohtalokas kevätpäivä

Oli aurinkoinen, kohtalokas kevätpäivä huhtikuun puolivälissä. Kohtalokas kevätpäivä niin monella eri...
 
Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani. En ollut koskaan tavannut häntä kasvokkain. Tämä tapaaminen tulisi olemaan ensimmäinen...
 
Lomaromanssi

Lomaromanssi

Lomaromanssi ei ole ollut minun juttuni. Mutta tällä kertaa etelän kuuma ilma sai minut lomaromanssin...
 
 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_