Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
Kiimaiset naiset
Kiimaiset naiset

Kiimaiset naiset

Kiimaiset naiset odottavat kuumina ja himokkaina. Kotirouvat johdattaa sinut läpi villin seksifantasiakokemuksen


Oletko koskaan ajatellut, mitä tekisin sinulle, jos olisimme ihan kahden, ihana mies? Veisin sinut kiimaiseen tanssiin ja hyväilisin sinua samalla. Voisin välillä hypätä kattokruunuun keinumaan, niin saisimme hieman vaihtelua. Minä olisin Jane ja sinä voisit olla minun oma Tarzanini. Viidakkotunnelmassa päätyisimme villiin ja alkukantaiseen naintiin, vain sinä ja minä. Muut kiimaiset naiset saisivat katsoa sivusta, kun annat minun maistaa huolella kuumaa melaasi, reikään kuin reikään. Kun ottaisit minut takaapäin rajusti, verhot irtoaisivat tangoistaan ottaessani tukea kuuman ison kyrvän hieroessa klitoristani kliimaksiin saakka. Sinun housujen etumuksesi kertoisi myös omaa tarinaansa ison kuuman kyrvän jäykistyessä täyteen komeuteensa.

Sinun leviksesi melkein repeäisivät, kun lemmen mela raivaisi tietään ylöspäin päästäkseen täyteen kiimaiseen mittaansa, jossa se pystyisi näyttämään meille kiimaisille naisille, missä se Holmesin John oikein taas olikaan. Me kiimaiset naiset todella tiedämme, miten viemme hekuman huipulle miehen kuin miehen. Me kotirouvat osaamme alistaa, ehkä myös osaamme alistua, mutta ennen kaikkea me osaamme johdattaa sinut läpi kuuman ja villin seksifantasiakokemuksen. Voisin toteuttaa sinun villeimmänkin unelmasi täydessä kiimaisessa loistossaan, kukaan ei voisi panna paremmaksi, eivät edes toiset kiimaiset naiset.

Kaikkein parasta on tietenkin oikein kunnon vanha ryhmäseksi, jossa kotirouvat jäävät kiinni omista naminami leikeistään, ja saavat maistaa lopulta joka reikään oikein kunnon mittaista lemmen sauvaa, joka on sekä pitkä että todella paksu. Tässä sinulle esimakua siitä, mitä kaikkea meidän leikeissämme voisikaan oikein tapahtua. Olin jäänyt miehelleni kiinni kuumasta suihkuseksistä ystäväni Lotan kanssa. Hän oli katsellut meitä ja kiihottunut äärimmilleen, kun me kiimaiset naiset hyväilimme toisiamme. Miehelläni on tosi iso ja paksu kyrpä, lisäksi hän on todella kestävä ja saa minut tulemaan yleensä monta kertaa yön aikana. Ystävättäreni hyökkäsi hänen kyrpänsä kimppuun, kuin ei olisi ennen nähnyt sellaista. Mieheni oli jo niin kiihoittunut, että hän laukesi melko pian. Spermat valuivat pitkin Lotan kasvoja ja rintoja, sitä tulikin melkoinen lasti. Minua kiihotti valtavasti, pyllistin miehelleni, ja hän kovettui salamannopeasti.

Lotta alkoi hyväillä pilluani ja mies tunkeutui minuun takaapäin ja alkoi rynkyttää minua huolella. Minua kiihotti aivan valtavasti. Lotta alkoi hyväillä omaa pilluaan. Samassa mieheni oli hänen päällään ja suuri kyrpä pumppasi kiihottavasti hänen litisevää kiimaista pilluaan. Lotta vinkui ja ulisi mieheni pallien hakatessa rytmikkäästi hänen peräreikäänsä. Minä otin dildoni kylpyhuoneen kaapista ja tuikkasin sen mieheni takapuoleen. Hän karjaisi, kun minä aloin runkata häntä sillä. Kaikea keskellä myös Lotta kiljaisi lauetessaan. Mieheni otti dildon, huuhteli sen ja käski minun asettua makaamaan selälleni jalat pystyssä.

Sitten hän survaisi dildon minun takapuoleeni ja suuri kyrpä änkesi lisäksi litimärkään pilluuni. Lotta imi rintojani samalla kun hinkkasi omaa, näemmä kyltymätöntä pilluaan. Dildon paine takapuolessa sai aikaan sen, että ennen pitkää laukesin jälleen kerran räjähtävästi. Olin aivan poikki monesta saamastani orgasmista, niinpä mieheni siirtyi kyltymättömän Lotan kimppuun, joka ei ollut kiimasta päätellen saanutkaan miestä vuosikausiin. Myös hänen takapuolensa sai maistaa dildoa, kun hän makasi ketarat pystyssä kylppärin lattialla. Mieheni valtaisa elin pumppasi hänen kyltymätöntä ja kiimaista pilluaan.

Minä imin vielä väsähtäneenä hänen suuria rintojaan. Mieheni käskystä otin dildon ja aloin vedellä sitä sisään ja ulos hänen takapuolestaan. Kytkin dildon täysille, eikä mennyt kauaakaan, kun koko talo pääsi nauttimaan Lotan orgasmihuudoista. Sitten mieheni vielä lypsi kyrpänsä tyhjäksi hänen päälleen ja taas oli suihkulle käyttöä. Loistava oriini ja me kiimaiset naiset sovimme ottavamme äskeisen pikapuoliin uusiksi. Mutta ensiksi me kaikki tarvitsimme oikein kunnon lepo- ja palautumishetken.Veronica
Veronica (40 Ikä)

Olen Veronica. Olen 170cm, hoikka, minulla on tummat pitkät hiukset , F kupin isot rinnat, tykkään...

MINUN SIVUNI
VAPAA
229
 
bloggaa
Vivian
Vivian (36 Ikä)

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen....

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
246
 
Maria
Maria (24 Ikä)

Maria on uhkea, seksikäs, kiimainen ja halukas aikuinen nainen. Hän on valmis toteuttamaan kaikki...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
269
 
Satu
Satu (45 Ikä)

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen,...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
230
 
 

Aikuisviihteen innostavat seksinovellit

Seksi tarinat

Seksi tarinat

Harrastettaessa puhelin seksiä, seksi tarinat saavat sinut todella kiihottuneeksi ja saavat seksin tuntumaan...
 
Paras puhelinseksi

Paras puhelinseksi

Paras puhelinseksi on piristävää. Paras puhelinseksi on heittäytyvää ja estotonta
 
Chat seksi

Chat seksi

Parisuhteeseen saa vipinää ja vaihtelua, kun välillä vaikkapa harrastaa seksiä puhelimella tai...
 
 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_