LAADUKAS
PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. 9 halutessasi takaisin päävalikkoon. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Viihdelinjat
Viihdelinjat

Viihdelinjat

Viihdelinjat tarjoavat Sinulle himokkaan ja intiimin hetken, milloin vaan olet valmis kokemaan kuuman aktin.


Viihdelinjat tarjoavat meille monenlaisia palveluita. Jos sinulla on tarve keskustella jonkun kanssa, voit soittaa keskustelulinjoille tai ennustajalle, mutta viihdelinjat tarjoavat myös seksipalveluita. Voimme lipua yhdessä ihanaan naintiin, yhdessä tai yksin. Viihdelinjat ovat parasta, mitä voit itsellesi antaa. Viihdelinjoilla voimme harrastaa myös kimppakivaa. Viihdelinjat ovat paikka, jossa voi olla mies ja nainen, tai sitten kumpaakin sukupuolta vaikka useampi henkilö. Erään naisen kanssa menimme kuusysiasentoon, ja ensimmäistä kertaa elämässäni minä sain nuolla pillua. Hänellä oli yhden lapsen äitiydestä huolimatta kaunis pimppa, jossa oli pulleat ulommat ja kauniin pienet sisemmät huulet. Huulet olivat tällä hetkellä nätisti paisuneina ja kirkkaan kiimaliman liukastamat, kuten niiden kärjessä oleva klitoriskin.

Maistoin Raisan makeaa mettä, hänen nimensä tosiaan oli Raisa - ihanalla naisella ihana nimi ja pillu,! Uskaltauduin nuolemaan, imemään ja hyväilemään yhä rohkeammin kun näin, miten Raisa siitä nautti. Hän teki saman minulle ja valmisteli minut samalla miestään varten. En ollut koskaan elämässäni ollut niin kiimainen. En ollut malttaa mieltäni, kun odotin saavani maistaa joka reiälläni hänen komean miehensä ihanaa paksua melaa. Hetken kuluttua näin sivusilmällä, kuinka mies nimeltään Tom nousi tarkkailuasemistaan ja tuli Raisan luokse. Raisa nousi nyt pystyasentoon, hajareisin kasvojeni päälle, ja jonkun kädet alkoivat hyväillä ja tunnustella kiimassaan pyörivää pilluani.

En varmaksi tiennyt, olivatko ne miehen tai naisen kädet vai peräti molempien, mutta sillä ei ollut minulle erityistä väliä. Minä vain jatkoin nauttimista ja Raisan pikku ruusunnupun hyväilyä kielelläni. Sen sijaan tunnistin kyllä sen, mikä seuraavaksi sisääni tunkeutui! Se oli kova ja iso kyrpä - oikea mahtimela, ja minä voihkaisin nautinnosta, kun se työntyi sisääni. Tätä en ollut saanut niin pitkään, pitkään aikaan, aivan liian pitkään aikaan. Tomin kyrpä oli paitsi ihanan iso, myös taitava liikkeissään. Myös kestävä, kuten sain havaita. Ja muutakin sain havaita. Minä, aloitteleva pillunuolija, taisin sentään osata jotain, sillä Raisan reidet alkoivat värähdellä poskiani vasten ja pillu hankasi kiihkoissaan ja halukkaana yhä innokkaammin minua vasten. Minä tietysti yritin antaa parhaani ja melkein pelästyin, kun hän hetkeksi jähmettyi aivan paikoilleen ja henkäisi.

Olinko satuttanut, tehnyt jotain väärin? Sitten Raisan pillu alkoi sykähdellä ja minä tajusin, mitä oli tapahtunut. Valtava onnentunne levisi minunkin sisääni: minä olin auttanut hänet nautinnon huipulle, antanut hänelle ihanan nautinnon. – Kiitos maailman ihanimmista orkuista! Olet tosi taitava nuolemaan pillua - olet tainnut harjoitella, Raisa huokaisi ja kiepsahti pois päältäni suutelemaan minua. Haluatko sä kääntyä, saada vielä takaapäin Tomin kullia? Olin nähnyt, miten Raisa oli äsken tuosta asennosta nauttinut, ja halusin kovasti kokea saman, joten myönnyin innokkaasti. Tom auttoi minua kääntymään ja hiveli lanteitani tavalla, joka sai minut värisemään ja haluamaan kullia sisääni nyt ja heti. Ja sitähän minä sainkin.

Huusin hekumasta, kun Tom puski minut huipulle osaavalla ja ihanan paksulla mahtikyrvällään. Raisa katseli vierestä ja hyväili itseään, ja aivan ilmeisesti minun nautintoni näkeminen kiihotti myös häntä. Ja minähän nautin, nautinto kasvoi melkein tuskaksi asti, ennen kuin se laukesi ihanaksi polttavaksi ja sykkiväksi huumaksi. Tom vetäytyi pois minun sisältäni ja tarjosi nuoltavakseni lemmenkapulaansa, joka oli terskaa myöten kivikova. Raisa yhtyi myös leikkiin ja vuorotellen imimme hänen kyrpäänsä, kunnes saimme palkkioksemme spermat, jotka sisarellisesti jaoimme ja suutelimme pois toistemme kasvoilta. Tom hyrisi onnesta, kun imimme hänen kullinsa viime pisaraan ja vielä kauan sen jälkeenkin. Oli siis tosi ihanaa imeä hänen kyrpäänsä yhdessä Raisan kanssa. Tämän jälkeen meille vakiintui tapa pitää lähes joka lauantai yhteisiä saunailtoja. Joskus pistäydyin Raisan kanssa kahdestaankin poreammeessa, kun Tom oli poissa. Kummassakin kokoonpanossa koimme uskomattoman nautinnollisia hetkiä, jollaisista en ollut osannut koskaan ennen uneksiakaan.

Halutko puhua Viihdelinjat kanssa, soita!


Satu
Uusi! Satu45 Ikä

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten....

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Odottaa soittoasi
nro 230
 
 
Ilona
Uusi! Ilona30 Ikä

Ilona on kurvikas, vaaleverinen ja sensuelli nainen. Hänen seurassaan ei tarvitse...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 221
 
 
Juulia
Uusi! Juulia30 Ikä

Haluaisitko kuumille puhelintreffeille Juulian kanssa? Juulia etsii rinnalleen vielä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 209
 
 
Linda
Linda34 Ikä

Mitä sinä voisit tehdä saadaksesi minut laukeamaan? Kerro miten sinä viettelisit minut...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 203
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy