Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
Viihdelinja ja ihana ilta
Viihdelinja ja ihana ilta

Viihdelinja ja ihana ilta

Viihdelinja ja ihana ilta. Viihdelinja voi toimia myös esileikkinä. Meillä oli uskomaton ilta keskustelun jälkeen


Tein töitä viihdelinja -palvelussa ja niin teki myös ystävättäreni. Joskus istuimme hänen luonaan sohvalla ja joimme viiniä ja päädyimme keskustelemaan puhelinseksistä. Hän kertoi nauttivansa asiakkaiden puheluista valtavasti, ja että hän usein myös tyydyttää itseään samalla kun hän puhuu puhelimessa. Ei tietenkään silloin, jos asiakas kieltää sen. Mutta muulloin se voi olla myös aika mukavaa asiakkaan mielestä. Viihdelinja toimii niin kuin asiakas tahtoo.

No hän kertoi sitten miten hän kuvittelee, että miehet työntävät kulliaan häneen ja että hän imee kullia kunnes sperma lentää. Mutta että kiihottavinta on se, kun mies nuolee hänen pilluaan. Ja kun samaan aikaan kun mies nuolee pillua, hän myös työntää sormea hänen sisäänsä. Kun sormi osuu g-pisteeseen, se tuntuu uskomattoman hyvältä.

Ystävättäreni kiihottui kun hän kertoi fantasioistaan ja kohta jo huomasin, miten käteni oli hänen haaroissaan, kun hän tahtoi näyttää miten toivoi itseään hyväiltävän. Hän oli nostanut hamettaan ylös ja hän kuljetti kättäni hänen pikkuhousujensa päällä. ”Tästä”, hän sanoi. Tunsin miten alushousuni kastuivat. Kuljetin kättäni hänen pikkuhousujensa päällä ja siirsin toisen käteni hänen reidelleen. Hän alkoi huokailemaan ja hengittämään nopeammin ja nopeammin. Siirryin hänen eteensä sohvalla ja vedin hänen alushousunsa alas.

Levitin hänen jalkansa ja nuolaisin hänen pilluaan. Se maistui vähän suolaiselta, vähän kuin laimealta merivedeltä. Levitin kieleni leveäksi ja nuolaisin uudelleen todella hitaasti. Hän huohotti ja tarrasi minua hiuksista kiinni. Työnsin kädelläni hänet makaamaan sohvan selkänojaa vasten ja otin hänen takapuolestaan kiinni ja nuolaisin uudelleen ja uudelleen. Työnsin etusormeni hitaasti hänen pilluunsa ja kuuntelin, kun hänen kurkustaan kuului äänekäs huokaus.

Hidastin nuolemista ja levitin kieleni niin leveäksi kuin vain sain. Ystäväni otti lujemman otteen hiuksistani ja huohotti ääneen. Nuolin ja työnsin sormeani hänen pilluunsa uudelleen ja uudelleen. Kun työnsin sormeani, taivutin sitä ihan vähäsen ylöspäin, niin osuin hänen g-pisteeseensä paremmin. Hän oli aivan nautinnon huipulla, kun vetäydyin pois ja menin takaisin istumaan sohvalle. Pyyhin suupieleni ja otin siemauksen viiniä lasista.

Ystäväni nousi istumaan hämillään ja kysyi, että mitä tapahtui. Sanoin, että meillä ei ollut kiire. Hän nousi hajareisin istumaan päälleni ja alkoi suutelemaan minua. En tiennyt, että miten me olimme päätyneet suutelemaan ja sekstailemaan, vain viihdelinja -keskustelun perustella. Nauratti. Olin toki ollut naisten kanssa aikaisemminkin ja tiesin olevani biseksuaali, mutta en tiennyt, että ystävänikin oli. Siinä hän nyt oli minun päälläni, kiihkeänä ja himokkaana. Huomasin olevani todella kiihottunut ja suutelin häntä takaisin.

Päätin, että annan hänelle sen mitä hän halusi. Työnsin hänet sohvalle makaamaan ja otin häneltä alushousut pois. Jatkoin nuolemista siitä mihin jäin ja kun työnsin sormeni uudelleen hänen pilluunsa, tunsin miten hän alkoi vapisemaan. Hän sai orgasmin ja hän laukesi sormeni ympärillä. Viihdelinja voi toimia myös esileikkinä, totesimme yhdessä.Elisa
Elisa (34 Ikä)

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää elämänkokemusta ja Elisa...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
548
 
bloggaa
Vivian
Vivian (36 Ikä)

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen....

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
246
 
Satu
Satu (45 Ikä)

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen,...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
230
 
Veronica
Veronica (40 Ikä)

Olen Veronica. Olen 170cm, hoikka, minulla on tummat pitkät hiukset , F kupin isot rinnat, tykkään...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
229
 
 

Aikuisviihteen innostavat seksinovellit

Kohtalokas kevätpäivä

Kohtalokas kevätpäivä

Oli aurinkoinen, kohtalokas kevätpäivä huhtikuun puolivälissä. Kohtalokas kevätpäivä niin monella eri...
 
Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani. En ollut koskaan tavannut häntä kasvokkain. Tämä tapaaminen tulisi olemaan ensimmäinen...
 
Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat ovat ainutlaatuiset ihmisen elämässä. Minulle lakkiaisjuhlat toi lisäksi ainutlaatuisen...
 
 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_