Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
Työkaveri vei jalat altani
Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani. En ollut koskaan tavannut häntä kasvokkain. Tämä tapaaminen tulisi olemaan ensimmäinen kerta


Olemme olleet työkavereita jo pitkään. Olemme saman työnantajan palveluksessa, mutta työskentelemme eri maissa. Kuitenkin olemme työn puolesta tekemisissä lähes päivittäin. Normaalisti päivän työasiat hoidetaan sähköpostilla ja pikaviesteillä. Mutta jossain vaiheessa, ehkä vuosi sitten, mies päätti hoitaa yhden asian soittamalla. Eikä kyseessä ollut tavallinen puhelu, vaan jostain syystä hän oli päättänyt valita videopuhelun.

Olin aika yllättynyt puhelimen soidessa. Vastasin kuitenkin ja näin hänen oikeat kasvonsa ensimmäistä kertaa. Hän oli minua hieman vanhempi, parrakas, iloiset siniset ja hymyilevät silmät. Hänen äänensä oli miellyttävän rauhoittava ja samalla pirteän iloinen. Häntä ei tilanne jännittänyt, minua kylläkin. Keskustelimme niitä näitä ja samalla pakolliset työasiat. Keskustelu oli sujuvaa ja työt tuli hoidettua. Siinä samalla hieman vitsailimme ja keskustelimme myös monenlaista muuta asiaa. Yhtäkkiä huomasin, että oli vierähtänyt kokonainen tunti. Olimme jo päättämässä puhelua, kun huomasin sen ensimmäisen kerran. Hänen silmistä näkyi välähdys kiinnostusta. Vai kuvittelinko minä vain?

Ei aikaakaan, kun jo olimme toisessa videopuhelussa. Minuutit vierähtivät, sitten ne kääntyivät jo tunneiksi. Huomasin, ettei se ensimmäisellä kerralla huomaamani välähdys ehkä ollutkaan minun kuvitelmaani. Hän ehkä on hieman kiinnostunut. Hän ei näytä sitä, mutta näen sen tavassa, jolla hän katsoo minua. Siinä on jotain mystistä, jotain kemiaa. Työkaveri vei jalat altani. Keskustelu oli ajautunut työasioista siviilielämän puolelle ja olimme käyneet läpi hänen avioeronsa ja elämänsä suurimmat vastoinkäymiset. Olimme puhuneet minun nuoruudestani, minun elämästäni nyt ja ajatuksistani tulevaisuutta silmällä pitäen. Näin ne tunnit vain kuluivat.

Videopuhelut alkoivat lisääntyä, niitä oli paljon useammin ja yhtäkkiä huomasimme puhuvamme toisillemme päivittäin – joskus jopa kaksi kertaa päivässä. Keskustelut olivat saaneet epävirallisemman sävyn jo aikaa sitten ja eräänä päivänä mies lähetti videopuhelun jälkeen viestin: ”Pidän sinusta todella paljon.” Seuraavana päivänä posti toimitti minulle paketin. Paketissa oli iso kasa erilaisia makeisia ja erityinen suklaalevy, jonka käärettä koristeli minun nimeni, kultaisilla kirjaimilla. Levy oli minua varten tehty, ja taakse oli kirjattu viesti: ”Sinä olet paras työtoveri ikinä.” Huomasin olevani kiinnostunut hänestä.

Eräänä päivänä videopuhelussa tapahtui käänne. Mies halusi tunnustaa jotain. Säpsähdin. Huomasin pelkääväni seuraavaa lausetta. Mies totesi: ”Sinä olet kaunis ja minä oikeasti pidän sinusta. Haluaisin nähdä sinut mahdollisimman pian, jotta voisin halata sinua, suudella sinua.” Huh. Pelko vaihtui perhosiin mahan pohjalla. Käteni tärisivät. Kyllä. Minä pidin hänestä. Halusin tavata hänet henkilökohtaisesti. Hän oli erittäin ystävällinen ja lempeä. Halusin olla hänen kanssaan.

Oli mukava kuuma kesäpäivä, kun se päivä vihdoin koitti. Mies oli palannut pitkältä työmatkaltaan ensin kotimaahansa, sen jälkeen matkustanut minun kotikaupunkiini, toiselle puolelle maapalloa. Hän oli vuokrannut lentokentältä auton ja oli tulossa noutamaan minua lounaalle. Auto kaartoi pihaan ja perhoset mahan pohjalla alkoivat lennellä kovemmin. Hän nousi autosta ulos, tuli luokseni, kaappasi minut syliinsä ja rutisti minut käsiensä väliin. Sydämeni löi tyhjää. Ja sen jälkeen hän suuteli minua.

Astuimme hänen autoonsa ja ajoimme kohti lounaspaikkaa. Matkalla tutustumaan toisiimme keskustelimme niitä näitä ja huomasin, että hän halusi minun rentoutuvan. Minulla oli hyvä olla. Hän kaartoi ostoskeskuksen parkkihalliin ja pysäköi auton niin, ettei parkkihallin kamerat nähneet autoa. Hän kääntyi minun puoleeni ja suutelimme kiihkeästi. Tunsimme toisemme huomaamattomiksi, ostoskeskuksen parkkihallin kameroiden ja turvatoimien katveessa. Minulla oli päälläni nappikiinnitysmekko, jossa oli useita nappeja auki rintoihin saakka. Olin ilman rintaliivejä ja mekon alla vain valkoiset bikinihousut.

Kun suutelimme, koskettelimme ja hyväilimme toisiamme, hänen suudelmansa menivät niin syviksi, että minun oli alistuttava kaikkeen, mikä oli luonnollista. Hän laittoi kätensä vasemmalle rinnalleni ja alkoi hyväillä sitä, kun hän avasi loput napit. Hän avasi mekon ja hän oli hämmästynyt kauniista rinnoistani ja kovettuneista nänneistäni. Hän hyväili niitä. Ne seisoivat pystyssä kovina, valmiina suudeltaviksi, imettäviksi, näykittäviksi. Hän otti vasemman nännini suuhunsa, samalla hyväillen oikeaa nänniäni. Tehdessään niin, tunsin olevani läpimärkä. Uteliaisuuteni miestä kohtaan kasvoi koko ajan.

Hän käytti aikaa hyväillen ja imeäkseen molempia erikseen. Sitten otin molemmat rinnat käsieni väliin, jotta hän pystyi imemään niitä molempia yhdessä. Kun hän oli kiireisenä rintojeni kanssa, käteni olivat jo hänen haaroissaan. Hän siirtyi takaisin huulilleni suutelemaan ja samalla hän pyyhkäisi kosteat valkoiset bikinini pois, nähdäkseen pilluni kokonaan. Hän liu'utti sormeaan häpyhuulieni pinnalla, välissä ja minä jatkoin hänen etumuksensa tutkimista. Hän tajusi, että olin hyvin märkä, ja hän pyysi, että saisi maistaa minua. Hän laskeutui lattialle ja levitti jalkani leveäksi ja alkoi syödä minua. En ollut koskaan tehnyt tätä julkisella paikalla. Oli jännittävää, mutta samalla olin aivan myyty.

Hän lopetti hetkeksi ja suuteli jokaista kehoni osaa. Hän imi nännejäni, samalla hänen sormensa taitavasti hyväilivät pilluani. Hitaasti hänen työstäessään pilluani, kiemurtelin ja säpsähtelin kuin kala kuivalla maalla, kun hän leikki klitoriksellani. Hän puhui minulle. Hän puhui minulle kauniilla sanoilla. Hän kehui minun niskaani ja kaulaani, kasvojani kauniiksi ja rintojani upeiksi. Olin niin märkä. Hän ei halunnut tuhlata ”valuvaa kosteutta”, joten hän kyykistyi uudelleen kohti pilluani, maistaakseen mehujani. Sitten sanoin, on sinun vuorosi, kun hän avasi housunsa ilman alushousuja. Hänellä ei ollut mikään valtavan pampun kantaja, tavallisen miehen kokoinen. Mutta se oli paksu ja kova. Halusin tuntea hänet suussani.

Hetken päästä makasimme auton takapenkillä täysin alasti, vieretysten, onnellisina. Hän kertoi, kuinka innoissaan hän oli minun näkemisestäni. Hän kertoi olevansa syvästi ihastunut minuun ja halusi viettää kanssani aikaa enemmänkin. Näin hänen silmistään, että hän oli syvästi rakastunut minuun. Hänen suudelmansa muuttuivat syviksi ja herkiksi. Siinä vierekkäin maatessamme, juttelimme asioista, hän silitteli minua ja hyväili. Hän halusi saada tietää, millainen minä olen ihmisenä silittäen, hyväillen kehoni jokaista millimetriä. Hän otti aikaa kuunnellakseen, kuka minä olen ihmisenä. Hän veti kasvojani paljon lähemmäksi saadakseen paljon syvemmän suudelman. Makasimme siellä täysin alasti vuokra-auton takapenkillä, hän oli täyttä totta vieressäni ja hetki hetkeltä tunsin, kuinka hän rakasti minua vieläkin enemmän. Työkaveri vei jalat altani. Kirjaimellisesti.

 Veronica
Veronica (40 Ikä)

Olen Veronica. Olen 170cm, hoikka, minulla on tummat pitkät hiukset , F kupin isot rinnat, tykkään...

MINUN SIVUNI
VAPAA
229
 
bloggaa
Vivian
Vivian (36 Ikä)

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen....

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
246
 
Satu
Satu (45 Ikä)

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen,...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
230
 
Agneta
Agneta (45 Ikä)

Agnetan kanssa on mukava keskustella. Hän rakastaa seksiä, eikä hänen kanssaan ole koskaan tylsää. Hän on...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
35
 
 

Aikuisviihteen innostavat seksinovellit

Kohtalokas kevätpäivä

Kohtalokas kevätpäivä

Oli aurinkoinen, kohtalokas kevätpäivä huhtikuun puolivälissä. Kohtalokas kevätpäivä niin monella eri...
 
Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat ovat ainutlaatuiset ihmisen elämässä. Minulle lakkiaisjuhlat toi lisäksi ainutlaatuisen...
 
Lomaromanssi

Lomaromanssi

Lomaromanssi ei ole ollut minun juttuni. Mutta tällä kertaa etelän kuuma ilma sai minut lomaromanssin...
 
 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_