Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
Tuhman tanssin kuviot antavat lupauksen
Tuhman tanssin kuviot antavat lupauksen

Tuhman tanssin kuviot antavat lupauksen

Tanssi on hyvin voimakas tapa lähestyä naista, jota kohtaan tunnet vetoa. Tuhman tanssin kuviot antavat lupauksen


Entä rytmi? Saanko hänet seuraamaan itseäni ja liikettäni? Tanssi on läpi ihmishistorian ollut miesten tapa tuoda omaa miehisyyttään esille. On ollut sota- ja voitontansseja, uhritansseja ja taisteluun valmistautumistansseja.

Miten olisi Rakkauteen kutsu -tanssi? Jokainen haluaa olla toista ihmistä lähellä ainakin seksuaalisuuden ja läheisyyden takia. Tanssiminen on miehen kannalta oivallinen tapa lähestyä naista, kunhan perusaskeleet ovat hallussa. Saat keinua ja keinuttaa naista lähelläsi, tuntea hänen kehonsa, miten se antautuu vietäväksi. Miltä tuntuu, kun kosketat naista? Tuntuuko se käteesi sopivalta, mukavalta? Voit tuntea lämpöä ja hetken tanssittuasi kuvitella, kuinka te olette yhtä, yhdessä ilman ketään muuta välillänne. Tanssiessa sanoja ei kaivata. On vain yhteinen liike ja tunne toisen kehosta. Tapailette hiljaa toisianne ilman sanoja. Kuunnellen rytmiä ja toistenne kehoa. Tämä kohtaamisen taso voi olla niin ainutlaatuinen, että tiedät jo muutaman askeleen jälkeen, että tämä nainen on sinua varten. Tuhman tanssin kuviot antavat lupauksen.

Mikä on tuhmaa tanssia? Tanssiin itsessään tuhmuus ei kuulu, vaan ”tuhmuus” tulee siitä, että uskallat viedä naista. Olla hetken se, joka vie. Annat tahtosi ja toiveesi välittyä vartalostasi ja käsistäsi, jotka ohjaavat naista tanssin lomassa. Se kertoo naiselle paremmin kuin mikään muu, onko sinut luotu häntä varten. Hidas tanssi voi olla niin sanotusti tuhmaa, kun saat luvan olla tarpeeksi lähellä. Painautua toisen kehoon kiinni ja vain nauttia toisen lämmöstä ja hehkusta. Nainen antautuu varmasti tanssimaan lähelläsi, jos se tuntuu hänestä hyvältä. Tuhman tanssin kuviot antavat lupauksen.

Tanssi luo yhteenkuuluuvuutta ja lupauksen tulevasta. Jokainen mies tietää sen, kun on kohdannut naisen, joka tuntuu hyvältä. Haluat pitää häntä lähelläsi, kuin kukkaa kämmenellä. Mutta samalla haluat näyttää, että haluat häntä. Se paritanssin suurin viehätys. Tiedät alle kahdessa minuutissa, ovatko kemianne kohdillaan. Jos ne toimivat tanssilattialla, toimivat ne yleensä intiimistikin. Hyvään seksiin tarvitaan yhteinen tunnetila ja kemia, sitten mennään kohti tulevia hurmoksia.

Seksi on läsnä lattialla. Tanssiin liitetään usein seksi ja seksuaalisuus, mikä onkin ihan totta. Ilman seksuaalisuutta tanssi on vain päälle liimattua liikettä. Mutta ah, kun kohtaat naisen, joka uskaltaa antautua tanssin vietäväksi kanssasi, niin tiedät, että tässä on nainen, jota kannattaa lähestyä kauniisti.

Tanssilattialta suoraan sänkyyn? Voiko tanssilattialta mennä suoraan sänkyyn? Mikä ettei, jos se kummastakin tuntuu sopivalta. Te kaksi ihmistä määrittelette keskenänne, mikä on sopivaa. Jos tanssi sujuu välillänne leikiten, todennäköisesti seksikin kolahtaa keskenänne hyvin. Mikäpä on ihanampi tapa, kuin tutustua toiseen ihmiseen ensin hitaasti, vähän kuin esileikinomaisesti. Tuntea rytmin avulla toistenne kehot, jotka antautuvat toisilleen. Siitä on vain pari askelmaa hyvään seksiin, jos se on molemmille muuten mahdollista. Tuhman tanssin kuviot antavat lupauksen.

Tanssi on hiljaisen hidasta tai nopeaa virittäytymistä toisen ihmisen kanssa Jos olet enemmän hitaan tien kulkija, sinulle sopii todennäköisesti samanhenkinen nainen. Jos taas olet menevä ja kiivaampi tallustelija, rytmisi kaipaa ehkä yhtä nopeatempoista lähellesi. Tai ihan päinvastoin. Haluat tuntea toisen läpikotaisin rauhoittavana, mutta kiihottavana samaan aikaan. Ikään kuin tasaat omaa kiihkoasi toisen lempeämpään rytmiin. Se on ihan sama, pääasia on, että nautitte toisistanne jo tanssilattialla. Lopun yleensä luonto hoitaa eli ennemmin tai myöhemmin päädytte seksuaalisesti lähelle toisianne. Silloin on hyvä muistaa, mitä opit naisesta jo tanssilattialla. Noudata samaa rytmiä kuin nainen. Jos nainen on hyvin virittäytynyt, voit olla kiihkeämpi. Jos nainen tuntuu haluavan hidasta tempoa, ole malttavainen. Lopussa kiitos seisoo. Ja toivottavasti myös sinä ja pelivälineesi.

Hurmioon on monta tietä. Tanssi on yksi tapa virittäytyä ja tunnistaa toisen kemia itselleen sopivaksi. Mutta tanssin jälkeen tulee toisenlainen rytmi kuvaan. Haluatko riisua naisen nopeasti vai hitaasti? Kuuntele naista ja hänen toiveitaan. Opettele lukemaan toisen ihmisen kehonkieltä ja ilmeitä. Kyllä ne paljastavat, miten pääset perille. Jos kaipaat vain seksiä, samoin kuin nainen, on syytä noudattaa yhteistä rytmiä ja säveltä. Alun hitaus voi muuttua hyvinkin nopeasti kiihkeäksi haluksi, jota ei pidättele mikään. Sitten vaan antaa mennä. Elämä on lyhyt ja hyvälle seksille on turha sanoa ei, kunhan se sopii teille molemmille. Sinulle mies ja naiselle, jota haluat.

Hyvä rytmi sängyssä. Avain onneen on hyvä rytmi sängyssä. Pidättäydy, kosketa ja anna itseäsi kosketeltavan. Antaudu. Ole hiljaa, kun siltä tuntuu. Ole avoin ja jopa haavoittuvainen. Uskalla olla lähellä ja nauttia. Seksissä on parasta kahden ihmisen kohtaaminen. Aina siihen ei tarvita sen suurempia tunteita, mutta hyvä toisen seuraaminen ja ohjaaminen on parasta, mitä seksi voi tarjota. Suurta kiihotusta ja hyviä orgasmeja. Pitkiä esileikkejä tai nopeita käänteitä. Kaikki riippuu teistä kahdesta. Mikä teidän yhteiselle rytmillenne on parasta.Veronica
Veronica (40 Ikä)

Olen Veronica. Olen 170cm, hoikka, minulla on tummat pitkät hiukset , F kupin isot rinnat, tykkään...

MINUN SIVUNI
VAPAA
229
 
bloggaa
Vivian
Vivian (36 Ikä)

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen....

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
246
 
Satu
Satu (45 Ikä)

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen,...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
230
 
Agneta
Agneta (45 Ikä)

Agnetan kanssa on mukava keskustella. Hän rakastaa seksiä, eikä hänen kanssaan ole koskaan tylsää. Hän on...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
35
 
 

Aikuisviihteen innostavat seksinovellit

Kohtalokas kevätpäivä

Kohtalokas kevätpäivä

Oli aurinkoinen, kohtalokas kevätpäivä huhtikuun puolivälissä. Kohtalokas kevätpäivä niin monella eri...
 
Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani. En ollut koskaan tavannut häntä kasvokkain. Tämä tapaaminen tulisi olemaan ensimmäinen...
 
Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat ovat ainutlaatuiset ihmisen elämässä. Minulle lakkiaisjuhlat toi lisäksi ainutlaatuisen...
 
 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_