LAADUKAS
PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. 9 halutessasi takaisin päävalikkoon. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Tuhman tanssin kuviot antavat lupauksen
Tuhman tanssin kuviot antavat lupauksen

Tuhman tanssin kuviot antavat lupauksen

Tanssi on hyvin voimakas tapa lähestyä naista, jota kohtaan tunnet vetoa. Onko kemiat kohdillaan? Entä rytmi? Saanko hänet seuraamaan itseäni ja liikettäni? Tanssi on läpi ihmishistorian ollut miesten tapa tuoda omaa miehisyyttään esille. On ollut sota- ja voitontansseja, uhritansseja ja taisteluun valmistautumistansseja.


Miten olisi Rakkauteen kutsu -tanssi?

Jokainen haluaa olla toista ihmistä lähellä ainakin seksuaalisuuden ja läheisyyden takia. Tanssiminen on miehen kannalta oivallinen tapa lähestyä naista, kunhan perusaskeleet ovat hallussa. Saat keinua ja keinuttaa naista lähelläsi, tuntea hänen kehonsa, miten se antautuu vietäväksi. Miltä tuntuu, kun kosketat naista? Tuntuuko se käteesi sopivalta, mukavalta? Voit tuntea lämpöä ja hetken tanssittuasi kuvitella, kuinka te olette yhtä, yhdessä ilman ketään muuta välillänne. Tanssiessa sanoja ei kaivata. On vain yhteinen liike ja tunne toisen kehosta. Tapailette hiljaa toisianne ilman sanoja. Kuunnellen rytmiä ja toistenne kehoa. Tämä kohtaamisen taso voi olla niin ainutlaatuinen, että tiedät jo muutaman askeleen jälkeen, että tämä nainen on sinua varten.

Mikä on tuhmaa tanssia?

Tanssiin itsessään tuhmuus ei kuulu, vaan ”tuhmuus” tulee siitä, että uskallat viedä naista. Olla hetken se, joka vie. Annat tahtosi ja toiveesi välittyä vartalostasi ja käsistäsi, jotka ohjaavat naista tanssin lomassa. Se kertoo naiselle paremmin kuin mikään muu, onko sinut luotu häntä varten. Hidas tanssi voi olla niin sanotusti tuhmaa, kun saat luvan olla tarpeeksi lähellä. Painautua toisen kehoon kiinni ja vain nauttia toisen lämmöstä ja hehkusta. Nainen antautuu varmasti tanssimaan lähelläsi, jos se tuntuu hänestä hyvältä.

Tanssi luo yhteenkuuluuvuutta ja lupauksen tulevasta

Jokainen mies tietää sen, kun on kohdannut naisen, joka tuntuu hyvältä. Haluat pitää häntä lähelläsi, kuin kukkaa kämmenellä. Mutta samalla haluat näyttää, että haluat häntä. Se paritanssin suurin viehätys. Tiedät alle kahdessa minuutissa, ovatko kemianne kohdillaan. Jos ne toimivat tanssilattialla, toimivat ne yleensä intiimistikin. Hyvään seksiin tarvitaan yhteinen tunnetila ja kemia, sitten mennään kohti tulevia hurmoksia.

Seksi on läsnä lattialla

Tanssiin liitetään usein seksi ja seksuaalisuus, mikä onkin ihan totta. Ilman seksuaalisuutta tanssi on vain päälle liimattua liikettä. Mutta ah, kun kohtaat naisen, joka uskaltaa antautua tanssin vietäväksi kanssasi, niin tiedät, että tässä on nainen, jota kannattaa lähestyä kauniisti.

Tanssilattialta suoraan sänkyyn?

Voiko tanssilattialta mennä suoraan sänkyyn? Mikä ettei, jos se kummastakin tuntuu sopivalta. Te kaksi ihmistä määrittelette keskenänne, mikä on sopivaa. Jos tanssi sujuu välillänne leikiten, todennäköisesti seksikin kolahtaa keskenänne hyvin. Mikäpä on ihanampi tapa, kuin tutustua toiseen ihmiseen ensin hitaasti, vähän kuin esileikinomaisesti. Tuntea rytmin avulla toistenne kehot, jotka antautuvat toisilleen. Siitä on vain pari askelmaa hyvään seksiin, jos se on molemmille muuten mahdollista.

Tanssi on hiljaisen hidasta tai nopeaa virittäytymistä toisen ihmisen kanssa

Jos olet enemmän hitaan tien kulkija, sinulle sopii todennäköisesti samanhenkinen nainen. Jos taas olet menevä ja kiivaampi tallustelija, rytmisi kaipaa ehkä yhtä nopeatempoista lähellesi. Tai ihan päinvastoin. Haluat tuntea toisen läpikotaisin rauhoittavana, mutta kiihottavana samaan aikaan. Ikään kuin tasaat omaa kiihkoasi toisen lempeämpään rytmiin. Se on ihan sama, pääasia on, että nautitte toisistanne jo tanssilattialla. Lopun yleensä luonto hoitaa eli ennemmin tai myöhemmin päädytte seksuaalisesti lähelle toisianne. Silloin on hyvä muistaa, mitä opit naisesta jo tanssilattialla. Noudata samaa rytmiä kuin nainen. Jos nainen on hyvin virittäytynyt, voit olla kiihkeämpi. Jos nainen tuntuu haluavan hidasta tempoa, ole malttavainen. Lopussa kiitos seisoo. Ja toivottavasti myös sinä ja pelivälineesi.

Hurmioon on monta tietä

Tanssi on yksi tapa virittäytyä ja tunnistaa toisen kemia itselleen sopivaksi. Mutta tanssin jälkeen tulee toisenlainen rytmi kuvaan. Haluatko riisua naisen nopeasti vai hitaasti? Kuuntele naista ja hänen toiveitaan. Opettele lukemaan toisen ihmisen kehonkieltä ja ilmeitä. Kyllä ne paljastavat, miten pääset perille. Jos kaipaat vain seksiä, samoin kuin nainen, on syytä noudattaa yhteistä rytmiä ja säveltä. Alun hitaus voi muuttua hyvinkin nopeasti kiihkeäksi haluksi, jota ei pidättele mikään. Sitten vaan antaa mennä. Elämä on lyhyt ja hyvälle seksille on turha sanoa ei, kunhan se sopii teille molemmille. Sinulle mies ja naiselle, jota haluat.

Hyvä rytmi sängyssä

Avain onneen on hyvä rytmi sängyssä. Pidättäydy, kosketa ja anna itseäsi kosketeltavan. Antaudu. Ole hiljaa, kun siltä tuntuu. Ole avoin ja jopa haavoittuvainen. Uskalla olla lähellä ja nauttia. Seksissä on parasta kahden ihmisen kohtaaminen. Aina siihen ei tarvita sen suurempia tunteita, mutta hyvä toisen seuraaminen ja ohjaaminen on parasta, mitä seksi voi tarjota. Suurta kiihotusta ja hyviä orgasmeja. Pitkiä esileikkejä tai nopeita käänteitä. Kaikki riippuu teistä kahdesta. Mikä teidän yhteiselle rytmillenne on parasta.

Halutko puhua Tuhman tanssin kuviot antavat lupauksen kanssa, soita!


Satu
Uusi! Satu45 Ikä

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten....

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Odottaa soittoasi
nro 230
 
 
Sari
Sari 45 Ikä

Sari on upea keski-ikäinen nainen, joka tietää miten miehet...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 212
 
 
Essi
Essi40 Ikä

Haluaisitko sinä kuulla, kun minä saan orkun? Jos haluat kokea laatuaikaa ja ihanaa...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 524
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Yllätysjatkoilla

1812 näyttökerrat

Oli harvinaisen lämmin syyskuun ilta ja viikonloppu. Olin sopinut parin treenikaverin kanssa, että menemme kaupungin suosituimmalle terassille, jossa oli elävää musiikkia ja paljon ihmisiä. Siis myös miehiä. Kaikenikäisiä ja -kokoisia. Monta ikisinkkumiestä siellä näinkin. He olivat kaupungin iltaelämän vakikalustoa. Sitten oli kaveri- ja työporukoita, jotka olivat tulleet nauttimaan viimeisistä lämpimistä illoista. Oli naisia ja miehiä, jotka etsivät sitä ”oikeaa.” Oli eronneita ja karanneita tai muuten vain seuraa vailla olevia ihmisiä.

 

Seksikkäin elin

1997 näyttökerrat

Ihmisen seksikkäin elin on aivot. Kuulostaa ehkä kliseenomaiselta väittää, että aivot on seksikäs elin, mutta tosiasiassa näin on. Aivot säätelevät hormoneja ja hermostoa, josta kaikki signaalit heijastuvat reaktioina ihmiskehossa. Aivojen kuvakeskus on erityisen virittynyt miehillä, jotka yleensä kiihottuvat parhaiten katselemalla. Pelkkä kaunis näky, kuten rinnat tai takamus, saavat miehen aivot laukkaamaan seksin suuntaan, toisin kuin naisilla. Uskallan väittää, että naiset ovat samalla tavalla herkkiä kauneudelle ja komeudelle, mutta eivät saa siitä yhtä nopeasti ja vahvasti stimulaatiota aivoilleen kuin miehet.

 

Seksi arjen keskellä

2006 näyttökerrat

Miehillä on usein tarve purkaa seksuaalista painetta ilman sen kummempia esileikkejä. Kun panettaa, niin mielellään silloin myös ryhdytään ajatuksesta tekoihin. Naisista taas ajatellaan yleisesti niin, että nainen tarvitsee paljon aikaa ja valmisteluja ennen kuin hän haluaa olla yhdynnässä miehen kanssa.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy