LAADUKAS PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Seksipuhelin
Seksipuhelin

Seksipuhelin

Seksipuhelin toimii hyvin myös seksipuheen harjoittelussa. Seksipuhelin on unelmien leikkikenttä


Seksipuhelin toimii hyvin myös seksipuheen harjoittelussa. Seksipuhelin on unelmien leikkikenttä. Joka viides ihminen on päättänyt seksisuhteensa huonojen makuuhuonekeskustelujen takia. Tässä myös sinulle vinkkejä, miten se tehdään oikein. Treenaamalla parasta sukupuolielintämme eli aivojamme, meillä on mahdollisuus lisätä kipinää seksielämäämme. 

Seksipuhe on suorastaan yksi taiteenmuoto, ja sillä on monta muotoa. Sitä voi harjoitella yksikseen tai vaikka soittamalla seksipuhelintytölle. Seksipuhelin on turvallinen ja luotettava ympäristö harjoitella asioita, joita haluat sanoa partnerillesi. 

90 % kaikista ihmisistä, jotka osallistuivat Yhdysvalloissa tehtyyn tutkimukseen tästä aiheesta, sanoivat kiihottuvansa seksipuheesta. Tutkimukseen osallistuneet kertoivat, että seksipuhe on parasta aloittaa vähemmän aggressiivisesti ja välttää liian intiimejä asioita heti aluksi. Tutkimuksen mukaan kannattaa aloittaa hitaasti, vihjailevilla kysymyksillä ja kevyellä koskettamisella. Ehkä paras seksipuheen muoto on kehua partnerisi seksisuoritusta ja samalla kertoa suoraan, mitä haluat, että partnerisi tekee seuraavaksi tai mitä sinä haluat tehdä partnerillesi. 

Tutkimuksessa selvisi myös, että ihmiset arvostavat sitä, että heille kerrotaan suoraan, mitä seksikumppani tahtoo, että hänelle tehdään. Tämä osoittautui kaikista kiihottavimmaksi kaikkien ihmisten mielestä. Toinen hyvin vastaanotettu eroottisen ääntelyn muoto on voihkiminen ääneen. Melkein puolet tutkimukseen osallistuneista kiihottui voihkimisesta. Voihkiminen kertoo, että kumppanisi tai sinä nautit, ja se mitä seksissä tapahtuu, on oikeaa ja kiihottavaa. 

Useimmat ihmiset tuntevat olonsa hämmentyneeksi ja vähän häpeävätkin jo ajatusta siitä, että pitäisi kokeilla seksipuhetta. Mutta vain siksi, että he eivät ole opetelleet seksipuheen perusteita. Tässä kohtaa kannattaa todellakin turvautua esimerkiksi seksipuhelinpalveluun. Seksipuhelin toimii hyvin myös seksipuheen harjoittelussa. 

Jos sinulle sanotaan, että puhu minulle tuhmia, sinun tulee pystyä reagoimaan tilanteeseen. “Mitä minun pitäisi sanoa? Mitä haluat, että sanon? Mitä jos menen liian pitkälle? Mitä jos kuulostan vain tyhmältä tai liian laimealta?” Seksipuheen vaikutus on kuitenkin parhaimmillaan yhtä kiihottavaa kuin kosketuksenkin. Miksi et siis opettelisi tätä jaloa taitoa. Jo ennen kuin vaatteet riisutaan sinun on mahdollista kiihottaa kumppanisi aivan äärirajoille saakka. 

Seksipuhe pitää kuitenkin olla kuten seksinkin, sellaista mistä kumppanisi pitää. Jokainen ei kiihotu samoista asioista sängyssä, ja sama pitää paikkansa myös seksipuheen osalta. Toiset eivät edes pidä seksipuheena sitä, mistä toiset kiihottuvat älyttömästi. Ja toisten kanssa voi käyttää rajuakin kieltä, kun toiset sitten taas loukkaantuvat siitä. Kannattaa opetella tämäkin taito huolella. 

Yleisiä ohjeita: 
Ennen seksiä, kerro mitä tahdot. Seksin aikana, kerro mistä pidät.  Kuvaile tarkkaan mistä pidät ja mitä tahdot. 
Käytä kaikkia aistejasi. Pyri pitämään seksipuheesi sillä tasolla ja vain sen verran rivona, mistä tiedät partnerisi pitävän. Heittäydy ja unohda kainostelu. Jos ujostuttaa liikaa, niin aloita viestittelyllä. Viestien avulla saat kokemusta ja sitten vain siirrät kirjoitetut toiveet ja halut puheeksi.  Aloittelija voi sanoa esimerkiksi: “Tämä tuntuu ihanalta.” ja “Tule istumaan syliini, kulta”, “Mmm...pidätkö tästä?” “Haluan sinua juuri nyt”, “Mene makuulle ja anna minun pitää sinusta huolta”, “Tuo kiihottaa minua niin kovasti”

Jos olet jo kokeneempi seksipuheessa, voit sanoa esimerkiksi: “Tuntuu ihanalta, kun puristat pilluasi ympärilläni”, “Tahdon, että laukeat”, “Tahdon, että laukeat päälleni”, “Tahdon, että laukeat sisääni”, “Tahdon hallita sinua tänään”, “Kullisi sopii sisälleni niin täydellisesti”, “Sinulla on taitava suu”.  Kun seksipuhe sujuu jo kokeneesti, voit sanoa esimerkiksi: “Tahdon, että tukit suuni kullillasi”, “Ratsasta minua kovempaa”, “Pidä pieni likainen suusi auki kun panen sitä”, “Rakastan imeä kulliasi”, “Olen oma pikku huorasi”, “Omistat minut”, “Älä pidä ääntäkään ennen kuin annan sinulle luvan”, “Pane minua, pane kovempaa”.

Ja sitten vain harjoittelemaan. Seksipuhelin on oiva paikka harjoitella. Seksipuhelin on unelmien leikkikenttä.


Tervetuloa soittamaan tytöillemme saadaksesi mahtavaa puhelinseksiä


Bloggaa
Vivian
Vivian (36 Ikä)

Vivian... villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen....

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 246
 
 
Satu
Satu (45 Ikä)

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin,...

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 230
 
 
Elisa
Elisa (34 Ikä)

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää elämänkokemusta ja Elisa...

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 548
 
 
 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Kohtalokas kevätpäivä

Kohtalokas kevätpäivä

Oli aurinkoinen, kohtalokas kevätpäivä huhtikuun puolivälissä. Kohtalokas kevätpäivä niin monella eri...
 
Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani. En ollut koskaan tavannut häntä kasvokkain. Tämä tapaaminen tulisi olemaan ensimmäinen...
 
Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat ovat ainutlaatuiset ihmisen elämässä. Minulle lakkiaisjuhlat toi lisäksi ainutlaatuisen...
 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy