LAADUKAS PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Seksilinjat
Seksilinjat

Seksilinjat

En olisi koskaan villeimmässä mielikuvituksessanikaan uskonut, että arvostaisin sitä, että avopuolisoni harjoittaa ammatikseen puhelinseksiä


Mutta tämän yön jälkeen käsitykseni muuttui kokonaan.

Istun hänen vieressään ja katselemme TV:ta, kun hänelle tulee puhelu, ja huomaan nopeasti, että se on seksipalvelu, joka soi. Hän aloittaa kertoen kuinka hän koskettelee rintojaan, ja kuinka langan päässä oleva henkilö saa imeä hänen nännejään. Hänen silmiinsä syttyy valo kun hän katsoo minuun, ja hän alkaa koskettelemaan minua, samaan aikaan kertoen puhelimessa mitä hän tekee. Hän on jo herättänyt haluni, ja tunnen kuinka olisin hetken päästä paikassa, joka on kuin paratiisi. Hän löytää juuri oikeat kohdat joista minua hyväillä, samaan aikaan jutellessaan puhelimessa niin kuin puhelintytöt tekevät seksipalvelut työssään, mikä vaikuttaa siihen, että haluni heräävät entisestään. Tyttöystäväni juttelee toisen miehen kanssa puhelin-seksi juttuja samaan aikaan, kun hän avaa housuni ja päästää valloilleen mahtavan seisokkini.

Hänen hyväillessään minun kulliani viileillä, pehmeillä käsillään häviää ajatukseni siitä, etten pidä puhelinseksiä kiihottavana. Hänen äänensä muuttuu kiimaisemmaksi kun hän juttelee, enkä voi olla hyväilemättä hänen kauniita rintojaan. Seksipuhelin käy todella kuumana. Hän sanoo miehelle seksilinja palvelussa, että haluaa miehen näykkäisevän hänen nänniään. Kumarrun alas, ja näykkäisen kevyesti hänen nänniään, ja hän voihkaisee kovaan ääneen puhelinluuriin. Katson alas hänen kättään, jolla hän varovasti runkkaa minua ja näen, että terskani on aivan sininen. Tunnen, että nyt se on lähellä. Makaamme puoliksi sohvalla, ja levitän hänen reisiään laittaen käteni hänen klitoristaan kohti.

Tyttöystäväni voihkaisee, ja kuulen kun mies puhelimessa todellakin saa orgasmin. Mies kiittää tyttöystävääni puhelusta ja sanoo, että hän on ehdottomasti paras puhelinseksi domina, jonka kanssa hän on koskaan jutellut. Puhelun loputtua ottaa tyttöystäväni pois päällyshousunsa ja alushousunsa, ja otan hänet takaapäin sellaisella nautinnolla, että melkein hajoan. Laukeamme samaan aikaan niin raivoisaan orgasmiin, että putoamme alas lattialle. Makaamme siellä päällekkäin, ja vain hengitämme.

Minä, joka en koskaan uskonut, miten yhtälö puhelin seksiä tai puhelinseksi voisi miellyttää halujani, olen ehdottomasti muuttanut mielipidettäni. On olemassa livelinjat palveluita, joissa lupauksia ei pidetä, mutta voin luvata, että seksilinja, jossa tyttöystäväni on töissä pitää lupauksensa. Nämä viihdenumerot ovat ehdottomasti parhaat, ja tämä kertomus kiihkeästä tyttöystävästäni on vain yksi monesta kertomuksesta.

Nykyään sattuu aina silloin tällöin, että minulla ja tyttöystävälläni on oikeasti seksiä, samaan aikaan kun hän tekee työtään viihdelinjat palvelussa.

Lupaan, jos harrastat puhelinseksiä seksikkään tyttöystäväni kanssa, että se on todella ihanaa. Älä mieti, vaan valitse parhaat puhelinseksi numerot, et tule pettymään.


Tervetuloa soittamaan tytöillemme saadaksesi mahtavaa puhelinseksiä


Satu
Satu45 Ikä

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten....

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Vapaa
NRO 230
 
 
Bloggaajat
Vivian
Vivian36 Ikä

Vivian... villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Vapaa
NRO 246
 
 
Amanda
Uusi! Amanda21 Ikä

Amanda on se suloinen ja tiukka naapurintyttösi, joka kaipaa kypsän miehen kosketusta....

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 269
 
 
Elisa
Elisa34 Ikä

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 548
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy