LAADUKAS PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Seksilinjat
Seksilinjat

Seksilinjat

Seksilinjat on työpaikkana seksikkäintä mitä tiedän. Sekslilinjat antaa minulle ihanaa tyydytystä joka päivä


Sekslilinjat antaa minulle ihanaa tyydytystä joka päivä. Vastaan puhelimeen: ”Seksilinjat, Amanda puhelimessa.” Puhelimen toisessa päässä on mies, joka puhuu hiljaa matalalla äänellä. ”Tahdon, että kosketat itseäsi.”, hän sanoo. Teen työtä käskettyä ja hyväilen rintojani ja nännejäni.

Kerron miehelle mitä teen. Hän kysyy millaiset rintani ovat. Minä rakastan isoja rintojani. Ja rakastan sitä, kun miehet koskettavat niitä, näykkivät niitä hampaillaan ja imevät nännejäni. ”Rintani ovat isot ja pehmeät. Tahtoisitko koskettaa niitä?”, kysyin ja kuulin miten mies hengitti vähän nopeammin. ”Kerro millainen pylly sinulla on?”, hän kysyi. ”Pyllyni on muhkea ja muodokas. Voit tarttua siihen molemmilla käsillä ja työntää kasvosi haaroihini. Tahtoisitko tehdä niin?”, kysyin mieheltä. ”Tahtoisin.”, mies sanoo.

”Voinko soittaa sinulle huomenna uudelleen seksilinjat Amanda?” ”Tottakai voit. Mutta voimme myös jatkaa nyt.” Olin itsekin jo kiihottunut miehen kysymyksistä ja ihanan matalasta äänestä, en halunnut, että hän lopettaa. ”Laita kätesi haaroihisi ja liikuta sormeasi klitoriksellasi.”, mies sanoi. Tein työtä käskettyä ja tunsin miten klitorikseni alkoi paisumaan ja tunsin miten orgasmi alkoi hiljalleen muotoutumaan sisälläni. Tiesin, että saisin orgasmin tänään helposti. Huohotin puhelimeen, ja toivoin, että mies jatkaisi puhumista. ”Lopeta.”, mies sanoi yllättäen. ”Mitä? Miksi?”, kysyin ja tahdoin jatkaa. Olin tähän asti istunut sohvallani, mutta nyt nousin turhautuneena ylös ja lähdin kävelemään ympäri asuntoani. ”Tahdon saada orgasmin, miksi en voisi jatkaa? Voit itsekin runkata samaan aikaan, niin sinäkin saat.”, sanoin miehelle.

”Ei, seksilinjat Amanda, nyt teet mitä minä sanon”, mies sanoi kovemmalla äänellä. Seisoin aloillani ja odotin miehen ohjeita. Tunsin miten jalkovälissäni sykki ja g-pisteeni odotti, että jokin koskisi sitä. Mikä tahansa, kulli, sormi, dildo, jokin. Tiesin, että jos saisin jotain sisääni, saisin orgasmin muutamalla työnnöllä. Mutta mies kielsi minua nyt hankkimasta orgasmia. ”Anna mun saada orgasmi? Saan sen todella nopeasti.”, anelin mieheltä. ”Ei, seksilinjat Amanda, nyt teet niin kuin minä sanon.”, mies jatkoi kieltämistään.

”Mene peilin luokse, ja kerro minulle mitä näet.” Kävelin eteiseen ja katsoin itseäni peilistä. ”Näen itseni. Näen pitkät ruskeat hiukset, vihreät silmät, kauniit, täyteläiset huulet ja punaiset posket.”, kuvailin itseäni miehelle. ”Mitä sinulla on päällä?”, hän kysyi. Katsoin itseäni peilistä. Minulla oli musta kietaisumekko ja alusvaatteet, ei muuta. En käytä kotona sukkia ja harvoin edes alusvaatteita. ”Mekko”, vastasin miehelle. ”Ota se pois”, mies sanoi. Tunsin, että jos tekisin mitä mies pyytää, saisin kohta nauttia.

Otin mekon pois ja seisoin peilin edessä edelleen. ”Mitä näet nyt peilissä?”, mies kysyi uudelleen. ”Näen isot rintani, jotka pursuavat ulos mustista pitsirintaliiveistäni. Ja näen kauniin vatsani, joka ei ole täysin litteä vaan vähäsen pyöreä, naisellinen. Näen ihanat mustat pitsialushousuni ja tiimalasivartaloni.”, kerroin miehelle miltä näytän. Hengitin taas vähän nopeammin. Ajattelin miestä työntymässä sisääni takaapäin peilin edessä. Ajattelin miltä tuntuisi, jos hän ottaisi kiinni rinnoistani samaan aikaan. Ajattelin miltä tuntuisi, jos hän laittaisi sormensa klitorikselleni ja läimäisisi minua takapuolelle.

”Kiitos seksilinjat Amanda. Soitan taas huomenna.”, mies sanoi ja sulki puhelimen. Voi luoja. Hän sulki puhelimen. Jäin seisomaan peilin eteen puhelin kädessäni. En tahtonut jatkaa yksinäni. Jäin odottamaan miehen seuraavaa puhelua. Toivottavasti hän soittaisi pian.


Tervetuloa soittamaan tytöillemme saadaksesi mahtavaa puhelinseksiä


Satu
Satu (45 Ikä)

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin,...

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 230
 
 
Bloggaa
Vivian
Vivian (36 Ikä)

Vivian... villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen....

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 246
 
 
Elisa
Elisa (34 Ikä)

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää elämänkokemusta ja Elisa...

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 548
 
 
 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Kohtalokas kevätpäivä

Kohtalokas kevätpäivä

Oli aurinkoinen, kohtalokas kevätpäivä huhtikuun puolivälissä. Kohtalokas kevätpäivä niin monella eri...
 
Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani. En ollut koskaan tavannut häntä kasvokkain. Tämä tapaaminen tulisi olemaan ensimmäinen...
 
Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat ovat ainutlaatuiset ihmisen elämässä. Minulle lakkiaisjuhlat toi lisäksi ainutlaatuisen...
 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy