LAADUKAS PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Seksilinja ja fantasiat
Seksilinja ja fantasiat

Seksilinja ja fantasiat

Voit kertoa fantasiasi seksilija työntekijälle ja toteuttaa sen. Seksilinja on aina täysin luottamuksellinen


Seksilinja on upea tapa päästä kertomaan omia fantasioitaan. Usein parisuhteessa tai sinkkuna, on vaikea tietää miten ja kenelle kertoisi seksifantasioistaan. Joskus seksilinja työntekijä voi olla se, jolle on helpointa kertoa niistä ensin ja sitten uskaltaa kertoa niistä myös muille. Omalle partnerille on joskus vaikeaa kertoa asioita, koska pelkää, että se vähentää kiintymystä tai arvostusta, jos fantasia on raju tai sisältää muita ihmisiä.

”Yksi mies, tahtoi että ruoskin häntä ja että pidin häntä kuin koiraa. Oli ihanaa saada toteuttaa hänen fantasiaansa, joka oli kuitenkin aika tavallinen S&M-leikki. Hän tahtoi, että laitoin pitkät pvc-korkokengät jalkaani ja alistin hänet minun orjakseni.”

Sadomasokismiin liittyvät fantasiat ovat varsin tavallisia, ehkä tavallisimpana se, että tahtoo, että toinen määrää. Dominointi on ehkä tyypillisin termi tälle, siihen sisältyy monen tasoista roolileikkiä. Ehkä ääripäässä todella raju alistaminen ja toisaalla seksiasentoihin komentaminen. Kaikki täysin hyväksyttävää, jos ei satuta ketään vasten tämän tahtoa.

Yksi tyypillinen fantasia on kolmen kimppa. Usein tahdotaan mukaan joku toinen mies tai toinen nainen, riippuen siitä millainen kimppa kiinnostaa ja onko jommallakummalla pariskunnasta biseksuaalisia taipumuksia. Joskus fantasia saattaa sisältää toisen pariskunnan, jolloin kyseessä on enemmänkin parinvaihto.

Myös julkisella paikalla paneminen on monelle fantasia, ja moni myöskin lähtee sitä toteuttamaan.

Itse olen harrastanut seksiä autossa parkkipaikalla, kaupungin puistossa, rannalla, kirjaston vessassa ja syrjäisellä metsätiellä. En ehkä ajattele julkisella paikalla panemista fantasiana, vaan että noina kertoina on vain panettanut niin paljon, että on ollut pakko toimia siinä ja silloin.

Seksilinja naiset kertovat myös omat fantasiansa, jos pyydät. Se että kuulee toisten fantasioita on joskus fantasia itsessään. Ja oppii myös, että mikä itseä kiihottaa. Kaikki fantasiat eivät liity sadomasokismiin tai julkisella paikalla sekstailuun tai edes kolmansiin osapuoliin. Joskus fantasia voi olla niinkin tavallinen juttu, kuin suihinotto. Tai seksi saunassa tai suihkussa. Meillä jokaisella on omat ihanat ajatuksemme ja seksuaaliset haaveemme. Jos olet parisuhteessa, kannattaa näitä asioita avata keskustelun kautta.

Viihdelinja on avoinna 24/7, niin jos tahdot ensin jutella seksifantasioista ammattilaisen kanssa, voit tehdä niin koska tahansa. Ja puhelinseksi voi olla myöskin sellainen väline, jolla sinun fantasiasi herää eloon.

Minä tahtoisin, että makaan vatsallani sängyllä ja luen vaikka lehteä minihameessa ja pitkissä sukissa. Ja että mieheni tulisi sanomatta mitään ja alkaisi hieromaan jalkojani ja pakaroitani ja selkääni. Ja että hän kysymättä lupaa levittäisi jalkani ja alkaisi tyydyttämään minua kädellään. Sitten tahtoisin, että hän työntäisi kullinsa klitoristani vasten ja hieroisi sitä vähän aikaa ennen kuin panisi minua takaapäin, ensin hellästi ja sitten rajummin. Lopuksi olisimme doggy style -asennossa ja hän ottaisi minua hiuksista kiinni.

Näin yksinkertaisia seksifantasiat joskus ovat. Kannattaa kertoa niistä ja miettiä miten ne voisi toteuttaa.

Jos haluat puhua aiheesta "Seksilinja ja fantasiat", voit soittaa jollekin meistä:


Amanda
Uusi! Amanda21 Ikä

Amanda on se suloinen ja tiukka naapurintyttösi, joka kaipaa kypsän miehen kosketusta....

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 269
 
 
Elisa
Elisa34 Ikä

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 548
 
 
Bloggaajat
Ilona
Ilona30 Ikä

Ilona on kurvikas, vaaleverinen ja sensuelli nainen. Ilona on rento ja hänen...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 221
 
 
Satu
Satu45 Ikä

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten....

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 230
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy