LAADUKAS PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Seksilinja ja fantasiat
Seksilinja ja fantasiat

Seksilinja ja fantasiat

Seksilinja ja fantasiat kuuluvat yhteen. Voit kertoa fantasiasi seksilija työntekijälle ja toteuttaa sen.


Seksilinja ja fantasiat kuuluvat yhteen. Voit kertoa fantasiasi seksilija työntekijälle ja toteuttaa sen. Seksilinja on upea tapa päästä kertomaan omia fantasioitaan. Usein parisuhteessa tai sinkkuna, on vaikea tietää miten ja kenelle kertoisi seksifantasioistaan. Joskus seksilinja työntekijä voi olla se, jolle on helpointa kertoa niistä ensin ja sitten uskaltaa kertoa niistä myös muille. Omalle partnerille on joskus vaikeaa kertoa asioita, koska pelkää, että se vähentää kiintymystä tai arvostusta, jos fantasia on raju tai sisältää muita ihmisiä.

”Yksi mies, tahtoi että ruoskin häntä ja että pidin häntä kuin koiraa. Oli ihanaa saada toteuttaa hänen fantasiaansa, joka oli kuitenkin aika tavallinen S&M-leikki. Hän tahtoi, että laitoin pitkät pvc-korkokengät jalkaani ja alistin hänet minun orjakseni.”

Sadomasokismiin liittyvät fantasiat ovat varsin tavallisia, ehkä tavallisimpana se, että tahtoo, että toinen määrää. Dominointi on ehkä tyypillisin termi tälle, siihen sisältyy monen tasoista roolileikkiä. Ehkä ääripäässä todella raju alistaminen ja toisaalla seksiasentoihin komentaminen. Kaikki täysin hyväksyttävää, jos ei satuta ketään vasten tämän tahtoa.

Yksi tyypillinen fantasia on kolmen kimppa. Usein tahdotaan mukaan joku toinen mies tai toinen nainen, riippuen siitä millainen kimppa kiinnostaa ja onko jommallakummalla pariskunnasta biseksuaalisia taipumuksia. Joskus fantasia saattaa sisältää toisen pariskunnan, jolloin kyseessä on enemmänkin parinvaihto.

Myös julkisella paikalla paneminen on monelle fantasia, ja moni myöskin lähtee sitä toteuttamaan.

Itse olen harrastanut seksiä autossa parkkipaikalla, kaupungin puistossa, rannalla, kirjaston vessassa ja syrjäisellä metsätiellä. En ehkä ajattele julkisella paikalla panemista fantasiana, vaan että noina kertoina on vain panettanut niin paljon, että on ollut pakko toimia siinä ja silloin.

Seksilinja naiset kertovat myös omat fantasiansa, jos pyydät. Se että kuulee toisten fantasioita on joskus fantasia itsessään. Ja oppii myös, että mikä itseä kiihottaa. Kaikki fantasiat eivät liity sadomasokismiin tai julkisella paikalla sekstailuun tai edes kolmansiin osapuoliin. Joskus fantasia voi olla niinkin tavallinen juttu, kuin suihinotto. Tai seksi saunassa tai suihkussa. Meillä jokaisella on omat ihanat ajatuksemme ja seksuaaliset haaveemme. Jos olet parisuhteessa, kannattaa näitä asioita avata keskustelun kautta.

Viihdelinja on avoinna 24/7, niin jos tahdot ensin jutella seksifantasioista ammattilaisen kanssa, voit tehdä niin koska tahansa. Ja puhelinseksi voi olla myöskin sellainen väline, jolla sinun fantasiasi herää eloon. Seksilinja ja fantasiat kuuluvat yhteen. 

Minä tahtoisin, että makaan vatsallani sängyllä ja luen vaikka lehteä minihameessa ja pitkissä sukissa. Ja että mieheni tulisi sanomatta mitään ja alkaisi hieromaan jalkojani ja pakaroitani ja selkääni. Ja että hän kysymättä lupaa levittäisi jalkani ja alkaisi tyydyttämään minua kädellään. Sitten tahtoisin, että hän työntäisi kullinsa klitoristani vasten ja hieroisi sitä vähän aikaa ennen kuin panisi minua takaapäin, ensin hellästi ja sitten rajummin. Lopuksi olisimme doggy style -asennossa ja hän ottaisi minua hiuksista kiinni.

Näin yksinkertaisia seksifantasiat joskus ovat. Kannattaa kertoa niistä ja miettiä miten ne voisi toteuttaa. Seksilinja ja fantasiat kuuluvat yhteen. 


Tervetuloa soittamaan tytöillemme saadaksesi mahtavaa puhelinseksiä


Elisa
Elisa (34 Ikä)

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää elämänkokemusta ja Elisa...

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 548
 
 
Bloggaa
Vivian
Vivian (36 Ikä)

Vivian... villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen....

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 246
 
 
Satu
Satu (45 Ikä)

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin,...

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 230
 
 
 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Kohtalokas kevätpäivä

Kohtalokas kevätpäivä

Oli aurinkoinen, kohtalokas kevätpäivä huhtikuun puolivälissä. Kohtalokas kevätpäivä niin monella eri...
 
Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani. En ollut koskaan tavannut häntä kasvokkain. Tämä tapaaminen tulisi olemaan ensimmäinen...
 
Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat ovat ainutlaatuiset ihmisen elämässä. Minulle lakkiaisjuhlat toi lisäksi ainutlaatuisen...
 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy