LAADUKAS
PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. 9 halutessasi takaisin päävalikkoon. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Seksikkäin elin
Seksikkäin elin

Seksikkäin elin

Ihmisen seksikkäin elin on aivot. Kuulostaa ehkä kliseenomaiselta väittää, että aivot on seksikäs elin, mutta tosiasiassa näin on. Aivot säätelevät hormoneja ja hermostoa, josta kaikki signaalit heijastuvat reaktioina ihmiskehossa. Aivojen kuvakeskus on erityisen virittynyt miehillä, jotka yleensä kiihottuvat parhaiten katselemalla. Pelkkä kaunis näky, kuten rinnat tai takamus, saavat miehen aivot laukkaamaan seksin suuntaan, toisin kuin naisilla. Uskallan väittää, että naiset ovat samalla tavalla herkkiä kauneudelle ja komeudelle, mutta eivät saa siitä yhtä nopeasti ja vahvasti stimulaatiota aivoilleen kuin miehet.


Seksuaalinen ihminen ei ole mikään kone

Seksuaalivietti on voimakkain viettimme, joka on säilynyt pelkästään suvunjatkamisen takia. Mutta se, että aivot ovat seksin pauloissa, perustuu moniin herkkiin signaaleihin, joita me keräämme potentiaalisesta kumppanista paljon ennen kuin pääsemme varsinaiseen aktiin.

Naiset rakastavat hyviä keskusteluja

Se, että naiset kaipaavat enemmän läheisyyttä ja keskusteluja, pitää paikkansa. Koska naisen aivot toimivat enemmän lauman naaraan vaistoilla, ne haluavat varmistaa, että kaikki on turvallista. Lisäksi nainen kaipaa keskustelullista yhteyttä keskimäärin enemmän kuin miehet ennen kuin ovat valmiita antautumaan miehen ja sukupuolivietin vietäväksi. Toki näin suoranaista se ei aina ole, nainen on ehkä saanut omat virikkeensä jo muualta, jolloin hänen seksuaaliviettinsä on valmiiksi oikealla taajuudella.

Virittäytyminen seksiin käy ylhäältä alaspäin

Koska virittäytyminen seksiin käy ylhäältä alaspäin, juuri siksi aivojen viestit keholle ovat niin tärkeitä. Kaikki, mikä näyttää, tuntuu tai kuulostaa epämiellyttävältä kertoo aivoille, että tämä ei ole hyvä juttu. Siitä seuraa taas se, ettei seksi kiinnosta henkilön kanssa, joka saa aikaan väärän kokemuksen tai tunnelman. Toisaalta silloin kun ihminen on hyvin kuormittunut liian stressin, unenpuutteen, surun tai jonkin muun kuormittavan asian takia, aivot eivät välitä viestiä seksuaalisen virittäytymisen alueelle.

Niska, kaula ja korvat

Ensimmäiseksi aivojen jälkeen tulevat kaikki ne kohdat, jotka ovat erogeenisesti herkkiä. Aluksi naiset virittyvät hellästä kosketuksesta. Pelkkä sipaisu tai kevyt huulten kosketus niskaan saa helposti naisen kuin naisen voihkaisemaan mielihyvästä. Ja ah, taas meni mukava viesti aivoihin. ”Tämä tuntuu hyvältä, tätä haluan lisää.” Miehillä vastaava alue on usein myös niska ja kaula. Korvia ja korvantaustoja pidetään hyvin kosketusherkkinä ja seksuaalisesti kiihottavina alueina. Tämä pitää paikkansa joidenkin ihmisten kohdalla, mutta ei kaikkien. Herkkä korvalehtien näykkiminen saa monet miehet kiihottumaan, mutta jos toisen korvalehden kastelee läpimäräksi suullaan, vie se halun kauemmaksi tai pois kokonaan. Eli herkkyys toisen reaktioon on aina tärkeä ottaa huomioon.

Hiusten ja kasvojen siveleminen sekä huulten koskettaminen

Tuntuu äärettömän kunnioittavalta ja hellältä, kun kumppani koskee kasvoja hellästi tai sivelee hiuksia. Tämä toimii niin miehillä kuin naisillakin, joskin myös tässä naiset ovat herkempiä osapuolia. Sivele rakkaasi kulmakarvoja hellästi ja suukottele otsaa, niin saat varmasti paremman vastakaiun myöhemmin kuin että painaisit suusi tiukasti suuta vasten.

Olen tavannut onnekseni miehiä, jotka ovat loistavia suutelijoita. Kun kemia on kohdillaan ja miellyttävä vastapuoli osaa suutelemisen jalon taidon, olen suorastaan sulaa vahaa tai ehkä paremminkin kuumaa tavaraa miehen käsissä. Miehille kasvot ja hiukset eivät ole vastaavasti yhtä herkkiä, mutta miehillä kaula ja leuanalus ovat usein erogeenisesti hyvin herkkiä paikkoja.

Rintojen ja nännien koskettaminen

Naisilla koko rintojen alue on herkkää kosketukselle, mutta nännien imeminen saa aivoissa suurimman stimulanssin aikaan. Myös miehillä nännit ovat usein hyvin herkät näykkimiselle samalla tavalla kuin naisillakin. Pääasia on, että nännejä ei rusenneta sormien välissä. Hellä pyöritys sormenpäillä on parasta ja tietysti suuteleminen.

Alaselästä alaspäin

Alaselkä on erogeenisesti herkkä alue. Sively aivan pakaroiden yläpuolelta saa sekä naisen että miehen herkäksi. Siitä on hyvä liu’uttaa kädet pakaroihin, josta ne voivat liikkua reiden sisäpinnoille, joita hivelemällä naiset toivovat jo usein kosketusta ytimeen. Miehet rakastavat pussien herkkää koskettamista muun muassa kielellä, naiset taas sitä, että heidän häpyhuulien kosketetaan hellästi ennen klitoriksen lähestymistä. Naisilla klitoris on usein äärettömän herkkä kosketukselle, se voi myös sattua. Siksi sitä on syytä lähestyä kunnioittavan hellästi ja koskettelemalla klitoriksen ympäristöä. Miehillä taas siittimen pää on herkkä alue. Sitä saa kielellä sivellä hellästi, mutta ei puristaa.

Vaginan ytimessä

Nainen kaipaa lähes aina klitoriksen herkistämistä ennen kuin on valmis yhdyntään, jossa orgasmi tulee useimmiten klitoriksen ja vaginan herkkien seinämien koskettamisen yhdistelmästä. Tässäkin on yksilöllisiä eroja, mutta oma kokemukseni on, että useimmin saan niin sanotun klitoris-orgasmin ensin ja sen jälkeen koen orgasmin vaginan kautta, joita voi olla jopa useita peräkkäin.

Miehen erogeenisin alue siittimen ohella on siemenpussien takana, lähellä peräaukkoa oleva alue. Olen myös kokenut, että naiset saavat voimakkaampia ja täyteläisempiä orgasmeja, kun mies stimuloi yhdynnän aikana peräaukkoa esimerkiksi työntämällä sormensa sisälle takaapäin. Sama pätee miehiin, kun se on asennon kannalta mahdollista.

Asentoleikkejä

Eri ihmiset nauttivat erilaisista asennoista seksin aikana. Yksi tykkää siitä, että saa olla toisen päällä ja ratsastaa, niin sanottu Naisten satula -malli. Miehet pitävät usein takaapäin rakastelemisesta, koska silloin he voivat vapaammin liikkua.

Pääasia on yhteinen nautinto

Mikä tahansa saakaan sinut liekkeihin, kerro se kumppanillesi. Seksi on maailman paras tapa laukaista hyvänolon tunteita. Seksi lisää yhteenkuuluvuutta silloin, kun se tapahtuu molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla antaen nautintoa kummallekin.

Halutko puhua Seksikkäin elin kanssa, soita!


Satu
Uusi! Satu45 Ikä

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten....

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Odottaa soittoasi
nro 230
 
 
Sari
Sari 45 Ikä

Sari on upea keski-ikäinen nainen, joka tietää miten miehet...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 212
 
 
Essi
Essi40 Ikä

Haluaisitko sinä kuulla, kun minä saan orkun? Jos haluat kokea laatuaikaa ja ihanaa...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 524
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Naisen saa hullaantumaan mies, joka tietää, mitä tahtoo

1705 näyttökerrat

Mikään ei ole niin seksikästä ja valloittavaa kuin se, että kohtaan miehen isolla M:llä.

 

Seksi arjen keskellä

2007 näyttökerrat

Miehillä on usein tarve purkaa seksuaalista painetta ilman sen kummempia esileikkejä. Kun panettaa, niin mielellään silloin myös ryhdytään ajatuksesta tekoihin. Naisista taas ajatellaan yleisesti niin, että nainen tarvitsee paljon aikaa ja valmisteluja ennen kuin hän haluaa olla yhdynnässä miehen kanssa.

 

Yllätysjatkoilla

1813 näyttökerrat

Oli harvinaisen lämmin syyskuun ilta ja viikonloppu. Olin sopinut parin treenikaverin kanssa, että menemme kaupungin suosituimmalle terassille, jossa oli elävää musiikkia ja paljon ihmisiä. Siis myös miehiä. Kaikenikäisiä ja -kokoisia. Monta ikisinkkumiestä siellä näinkin. He olivat kaupungin iltaelämän vakikalustoa. Sitten oli kaveri- ja työporukoita, jotka olivat tulleet nauttimaan viimeisistä lämpimistä illoista. Oli naisia ja miehiä, jotka etsivät sitä ”oikeaa.” Oli eronneita ja karanneita tai muuten vain seuraa vailla olevia ihmisiä.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy