Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
Seksikkäin elin
Seksikkäin elin

Seksikkäin elin

Ihmisen seksikkäin elin on aivot. Kuulostaa kliseeltä väittää, että aivot on seksikkäin elin, mutta tosiasiassa näin on


Ihmisen seksikkäin elin on aivot. Kuulostaa kliseeltä väittää, että aivot on seksikkäin elin, mutta tosiasiassa näin on. Aivot säätelevät hormoneja ja hermostoa, josta kaikki signaalit heijastuvat reaktioina ihmiskehossa. Aivojen kuvakeskus on erityisen virittynyt miehillä, jotka yleensä kiihottuvat parhaiten katselemalla. Pelkkä kaunis näky, kuten rinnat tai takamus, saavat miehen aivot laukkaamaan seksin suuntaan, toisin kuin naisilla. Uskallan väittää, että naiset ovat samalla tavalla herkkiä kauneudelle ja komeudelle, mutta eivät saa siitä yhtä nopeasti ja vahvasti stimulaatiota aivoilleen kuin miehet.

Seksuaalinen ihminen ei ole mikään kone. Seksuaalivietti on voimakkain viettimme, joka on säilynyt pelkästään suvunjatkamisen takia. Mutta se, että seksikkäin elin, aivot, ovat seksin pauloissa, perustuu moniin herkkiin signaaleihin, joita me keräämme potentiaalisesta kumppanista paljon ennen kuin pääsemme varsinaiseen aktiin.

Naiset rakastavat hyviä keskusteluja. Se, että naiset kaipaavat enemmän läheisyyttä ja keskusteluja, pitää paikkansa. Koska naisen seksikkäin elin, aivot, toimii enemmän lauman naaraan vaistoilla, ne haluavat varmistaa, että kaikki on turvallista. Lisäksi nainen kaipaa keskustelullista yhteyttä keskimäärin enemmän kuin miehet ennen kuin ovat valmiita antautumaan miehen ja sukupuolivietin vietäväksi. Toki näin suoranaista se ei aina ole, nainen on ehkä saanut omat virikkeensä jo muualta, jolloin hänen seksuaaliviettinsä on valmiiksi oikealla taajuudella.

Virittäytyminen seksiin käy ylhäältä alaspäin. Koska virittäytyminen seksiin käy ylhäältä alaspäin, juuri siksi aivojen viestit keholle ovat niin tärkeitä. Kaikki, mikä näyttää, tuntuu tai kuulostaa epämiellyttävältä kertoo aivoille, että tämä ei ole hyvä juttu. Siitä seuraa taas se, ettei seksi kiinnosta henkilön kanssa, joka saa aikaan väärän kokemuksen tai tunnelman. Toisaalta silloin kun ihminen on hyvin kuormittunut liian stressin, unenpuutteen, surun tai jonkin muun kuormittavan asian takia, seksikkäin elin, aivot, eivät välitä viestiä seksuaalisen virittäytymisen alueelle. Seksikkäin elin voi myös väsyä.

Niska, kaula ja korvat. Ensimmäiseksi aivojen jälkeen tulevat kaikki ne kohdat, jotka ovat erogeenisesti herkkiä. Aluksi naiset virittyvät hellästä kosketuksesta. Pelkkä sipaisu tai kevyt huulten kosketus niskaan saa helposti naisen kuin naisen voihkaisemaan mielihyvästä. Ja ah, taas meni mukava viesti aivoihin. ”Tämä tuntuu hyvältä, tätä haluan lisää.” Miehillä vastaava alue on usein myös niska ja kaula. Korvia ja korvantaustoja pidetään hyvin kosketusherkkinä ja seksuaalisesti kiihottavina alueina. Tämä pitää paikkansa joidenkin ihmisten kohdalla, mutta ei kaikkien. Herkkä korvalehtien näykkiminen saa monet miehet kiihottumaan, mutta jos toisen korvalehden kastelee läpimäräksi suullaan, vie se halun kauemmaksi tai pois kokonaan. Eli herkkyys toisen reaktioon on aina tärkeä ottaa huomioon.

Hiusten ja kasvojen siveleminen sekä huulten koskettaminen. Tuntuu äärettömän kunnioittavalta ja hellältä, kun kumppani koskee kasvoja hellästi tai sivelee hiuksia. Tämä toimii niin miehillä kuin naisillakin, joskin myös tässä naiset ovat herkempiä osapuolia. Sivele rakkaasi kulmakarvoja hellästi ja suukottele otsaa, niin saat varmasti paremman vastakaiun myöhemmin kuin että painaisit suusi tiukasti suuta vasten.

Olen tavannut onnekseni miehiä, jotka ovat loistavia suutelijoita. Kun kemia on kohdillaan ja miellyttävä vastapuoli osaa suutelemisen jalon taidon, olen suorastaan sulaa vahaa tai ehkä paremminkin kuumaa tavaraa miehen käsissä. Miehille kasvot ja hiukset eivät ole vastaavasti yhtä herkkiä, mutta miehillä kaula ja leuanalus ovat usein erogeenisesti hyvin herkkiä paikkoja.

Rintojen ja nännien koskettaminen. Naisilla koko rintojen alue on herkkää kosketukselle, mutta nännien imeminen saa aivoissa suurimman stimulanssin aikaan. Myös miehillä nännit ovat usein hyvin herkät näykkimiselle samalla tavalla kuin naisillakin. Pääasia on, että nännejä ei rusenneta sormien välissä. Hellä pyöritys sormenpäillä on parasta ja tietysti suuteleminen.

Alaselästä alaspäin. Alaselkä on erogeenisesti herkkä alue. Sively aivan pakaroiden yläpuolelta saa sekä naisen että miehen herkäksi. Siitä on hyvä liu’uttaa kädet pakaroihin, josta ne voivat liikkua reiden sisäpinnoille, joita hivelemällä naiset toivovat jo usein kosketusta ytimeen. Miehet rakastavat pussien herkkää koskettamista muun muassa kielellä, naiset taas sitä, että heidän häpyhuulien kosketetaan hellästi ennen klitoriksen lähestymistä. Naisilla klitoris on usein äärettömän herkkä kosketukselle, se voi myös sattua. Siksi sitä on syytä lähestyä kunnioittavan hellästi ja koskettelemalla klitoriksen ympäristöä. Miehillä taas siittimen pää on herkkä alue. Sitä saa kielellä sivellä hellästi, mutta ei puristaa.

Vaginan ytimessä. Nainen kaipaa lähes aina klitoriksen herkistämistä ennen kuin on valmis yhdyntään, jossa orgasmi tulee useimmiten klitoriksen ja vaginan herkkien seinämien koskettamisen yhdistelmästä. Tässäkin on yksilöllisiä eroja, mutta oma kokemukseni on, että useimmin saan niin sanotun klitoris-orgasmin ensin ja sen jälkeen koen orgasmin vaginan kautta, joita voi olla jopa useita peräkkäin.

Miehen erogeenisin alue siittimen ohella on siemenpussien takana, lähellä peräaukkoa oleva alue. Olen myös kokenut, että naiset saavat voimakkaampia ja täyteläisempiä orgasmeja, kun mies stimuloi yhdynnän aikana peräaukkoa esimerkiksi työntämällä sormensa sisälle takaapäin. Sama pätee miehiin, kun se on asennon kannalta mahdollista.

Asentoleikkejä. Eri ihmiset nauttivat erilaisista asennoista seksin aikana. Yksi tykkää siitä, että saa olla toisen päällä ja ratsastaa, niin sanottu Naisten satula -malli. Miehet pitävät usein takaapäin rakastelemisesta, koska silloin he voivat vapaammin liikkua.

Pääasia on yhteinen nautinto. Mikä tahansa saakaan sinut liekkeihin, kerro se kumppanillesi. Seksi on maailman paras tapa laukaista hyvänolon tunteita. Seksi lisää yhteenkuuluvuutta silloin, kun se tapahtuu molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla antaen nautintoa kummallekin.Veronica
Veronica (40 Ikä)

Olen Veronica. Olen 170cm, hoikka, minulla on tummat pitkät hiukset , F kupin isot rinnat, tykkään...

MINUN SIVUNI
VAPAA
229
 
bloggaa
Vivian
Vivian (36 Ikä)

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen....

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
246
 
Satu
Satu (45 Ikä)

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen,...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
230
 
Agneta
Agneta (45 Ikä)

Agnetan kanssa on mukava keskustella. Hän rakastaa seksiä, eikä hänen kanssaan ole koskaan tylsää. Hän on...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
35
 
 

Aikuisviihteen innostavat seksinovellit

Kohtalokas kevätpäivä

Kohtalokas kevätpäivä

Oli aurinkoinen, kohtalokas kevätpäivä huhtikuun puolivälissä. Kohtalokas kevätpäivä niin monella eri...
 
Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani. En ollut koskaan tavannut häntä kasvokkain. Tämä tapaaminen tulisi olemaan ensimmäinen...
 
Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat ovat ainutlaatuiset ihmisen elämässä. Minulle lakkiaisjuhlat toi lisäksi ainutlaatuisen...
 
 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_