Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
Seksi linja
Seksi linja

Seksi linja

Junan seksi linja, kesämekko, valkoviini, seksihelle ja kesä -voi mikä seikkailu. Junalinjasta kuoriutui seksi linja 


Olin ehkä 25-vuotias, kun matkustin junalla Kuopiosta Helsinkiin. Oli kesä ja ilma oli ollut kuumaa jo monta viikkoa. Istuin paikallani ja luin kirjaa, kun konduktööri kertoi lippua tarkastaessaan, että vaunustani oli ilmastointi rikki. 

Olin onneksi laittanut päälleni ohuen, lyhyen, valkoisen kesämekon. Tiedäthän, sellaisen, missä on pieniä kauniita vaaleanpunaisia kukkia. Tunsin kuitenkin mekostani huolimatta, miten lämpötila vaunussa alkoi nousemaan. Matkustajat availivat yläikkunoita ja vastapäätä minua istui vanhempi rouva, joka tuuletti itseään sanomalehdellä. Tuskastuneet ilmeet ja eleet jatkuivat ja lisääntyivät, mitä pidemmälle junamatka eteni. Luojan kiitos junassa oli ravintolavaunu ja päätinkin siirtyä sinne. 

Otin lasillisen valkoviiniä ja asetuin pöydän ääreen, jossa oli tasan yksi paikka vapaana. Moni muukin oli päättänyt, että kuumuus oli siedettävämpää alkoholilasillisen äärellä. Ryhdyin lukemaan kirjaa ja olotilani parani välittömästi. Yläikkunasta puhalsi pieni lämmin tuulenvire ja viini oli ihanan raikasta ja kylmää. 

Kohta juna pysähtyi Pieksämäellä ja pöydästä hävisi kaksi ihmistä. Jäin kahden rouvan kanssa, joka myöskin luki kirjaa. Tilanne oli täydellinen. Pöydällä oli juuri tilaa molempien kirjoille ja viinilaseille, sillä hän istui vinosti minua vastapäätä. Ajattelin, että junamatka olisikin ihan siedettävä juuri näin. Kohta kuitenkin kuulin miesäänen kysyvän: “Anteeksi, onko tässä tilaa?” 
Rouva ehti vastaamaan ennen minua ja kohta minua vastapäätä istui maailman hurmaavimman näköinen parrakas mies. Vilkaisin häntä kirjan ja viinilasin yli ja tunsin välittömästi, miten vatsanpohjassani kipinöi. Pöydän yli nenääni laskeutui vieno partaveden tuoksu. Tiedäthän, sellainen raikas, miehekäs, ihana, seksiä tihkuva partavesi, joka huusi erotiikkaa laskeutuessaan. 

Junalinjasta tuli sekunnissa seksi linja. Matka, joka saikin ihanan käänteen aivan yllättäen.  Mies vilkaisi minua ja hymyili. “Onpa kuuma”, hän sanoi ja katsoi suoraan minuun. Rouva hänen vieressään oli selkeästi todennut, että mies ei puhunut hänelle, koska ei edes nostanut katsetta kirjastaan. “Niinpä”, vastasin ja huomasin, että punastuin. Miten on edes mahdollista tuntea vetoa jotakuta kohtaan välittömästi? 

“Onneksi tässä oli tilaa, olisi muuten ollut turhan pitkä matka Helsinkiin”, mies hymyili niin upeasti, että hikisestä ilmasta huolimatta minun teki mieli hypätä suoraan miehen syliin.  “Niinpä”, vastasin jälleen ja mietin itsekseni, että sanavarastoni oli yllättäen supistunut yhden sanan kokoiseksi. Mietin pääni puhki, mitä voisin sanoa tuon yhden sanan lisäksi, että en vaikuttaisi täysin idiootilta. “Mitäs Helsingissä? Mahtaakohan sielläkin olla tälläinen seksi linja?” Mies katsoi minua hämmentyneenä: “Seksi linja?” 

Apua, olinko sanonut sen ääneen. “Siis että tuota, mahtaakohan Helsingissäkin olla tälläinen seksihelle. Seksihelle. Eikö näitä todella kuumia ilmoja sanota seksihelteeksi?”, naurahdin. Mies hymyili ja näin hänen kasvoiltaan, että hän tiesi mitä mielessäni liikkui. “Seksihelle. Sitä se taitaa olla Helsingissäkin”, mies sanoi. “Taidan hakea vähän juotavaa”, hän jatkoi. “Tuonko sinulle jotakin?”, hän kysyi. Hän selkeästi huomasi, että viini lasissani oli vähissä. “Kiitos.”, vastasin. Mikä ettei. Hyvännäköinen mies, kuuma ilma, upea junamatka, vähän seksiä ilmassa, olipa ihana seksi linja tässä matkalla kohti Helsinkiä. 

Mies tuli pian takaisin ja hänellä oli käsissään kaksi lasia valkoviiniä ja kaksi lasia jääkylmää vettä. “Toin sulle myös vettä, jos maistuu.”, hän sanoi ja laittoi eteeni lasin viiniä ja vesilasin. “Voi kiitos, miten huomaavaista. Mitä olen velkaa?”, kysyin mieheltä. “Hae sä seuraavat. Istutaan tässä kuitenkin jonkin aikaa vielä. Olen "Jere” .“Laura.”, kättelin miestä. Oi, miten suuri ja ihana, lämmin, karhumainen käsi miehellä olikaan. 

Ja samalla kun vedin kättäni takaisin, niin enköhän kaatanut lasin syliini. Tai no, rinnuksilleni. Siinä minä sitten pyyhin kädelläni märkää rinnustani, valkoisen, läpinäkyväksi muuttuneen mekkoni rinnusta. Näin, miten rintaliivini näkyivät mekosta läpi, onneksi olin sentään laittanut suhteellisen hyvännäköiset liivit ylleni. Näin miten Jeren silmät vähän sumentuivat, kun hän häpeilemättä tuijotti rintojani, jotka nyt näkyivät mekkoni läpi selkeästi. “Oi, voi ei.”, hän sanoi ja hymyili. “Haen sinulle paperia”, hän jatkoi ja hänen ilmeestään tiesin, että me jatkaisimme seksi linjan päätepysäkiltäkin eteenpäin vielä hetken matkaa.bloggaa
Vivian
Vivian (36 Ikä)

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen....

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
246
 
Satu
Satu (45 Ikä)

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen,...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
230
 
Elisa
Elisa (34 Ikä)

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää elämänkokemusta ja Elisa...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
548
 
Veronica
Veronica (40 Ikä)

Olen Veronica. Olen 170cm, hoikka, minulla on tummat pitkät hiukset , F kupin isot rinnat, tykkään...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
229
 
 

Aikuisviihteen innostavat seksinovellit

Kohtalokas kevätpäivä

Kohtalokas kevätpäivä

Oli aurinkoinen, kohtalokas kevätpäivä huhtikuun puolivälissä. Kohtalokas kevätpäivä niin monella eri...
 
Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani. En ollut koskaan tavannut häntä kasvokkain. Tämä tapaaminen tulisi olemaan ensimmäinen...
 
Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat ovat ainutlaatuiset ihmisen elämässä. Minulle lakkiaisjuhlat toi lisäksi ainutlaatuisen...
 
 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_