LAADUKAS
PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Seksi arjen keskellä
Seksi arjen keskellä

Seksi arjen keskellä

Miehillä on usein tarve purkaa seksuaalista painetta ilman sen kummempia esileikkejä. Kun panettaa, niin mielellään silloin myös ryhdytään ajatuksesta tekoihin. Naisista taas ajatellaan yleisesti niin, että nainen tarvitsee paljon aikaa ja valmisteluja ennen kuin hän haluaa olla yhdynnässä miehen kanssa.


Totuus on jossakin välimaastossa.

Mielestäni arjen niin sanotut ”pikaiset” ajavat asiansa, jos se ei ole pääsääntöinen tapa olla rakastetun kanssa läheisesti. Mietin usein sitä, kuinka maailma on paljon onnellisempi, kun miehet saavat tyydytyksen kotonaan ja riittävän usein ilman seksuaalisen tarpeen purkamisen pidättelemistä. Kotona oman rakkaan kanssa on turvallista rakastella. Hermoja ei kiristä se, ettei ”saa”. Parisuhteessa seksuaalisuus on toiselle antamista, eikä ottamista. Minä annan mielelläni kehoni rakastamalleni ihmiselle ilman, että tarvitsen aina itse tyydytyksen. Osaan tarpeen vaatiessa myös tyydyttää itseni, enkä tarvitse siihen miestä aina paikalle. Masturbointi on näppärä tapa saada ihanat orgasmit silloin, kun mies on matkoilla, väsynyt töistä tai sairaana.

Monen lapsiperheen arki on täynnä aikatauluja, eikä parisuhteelle jää arkisin paljoa aikaa.

Pitää odottaa, että lapset on saatu nukkumaan ennen kuin on aikaa läheisyydelle. Kun rättiväsyneenä raahaudut lopulta sänkyyn ja ajattelet jo seuraavan päivän työtehtäviä, se ei houkuttele romantiikkaa makuuhuoneeseen. Siksi suosittelen läheisyyttä. Jos toista haluttaa ja toista ei, niin miksi ette voisi olla sylikkäin ja antaa toisen tulla ja vapauttaa hyvät endorfiinit ennen nukkumaanmenoa.

Seksielämän mindfullness-harjoitus olisi hyvä asia myös arjen keskellä parisuhteessa oleville ihmisille.

Hetki irrottautumista kaikesta rutiinista, keskittymistä vain hetkeen ja toiseen. Se on arjen luksusta ja antaa seksielämään lisää vireyttä sekä kasvattaa läheisyyttä. Seksin kuuluu olla avointa ja molempia osapuolia miellyttävää. Kun lähelläsi on rakas ihminen, joka toivoo sinun olevan antautuva, niin miksi et myös sinä suhtautuisi asiaan avoimesti. Rakkauselämään on hyvä kuulua pieni leikkisyys, joka on sallittua myös aikuisille.

Moni mies on sanonut, että rakasteleminen on jotenkin syvempää vakiintuneessa suhteessa kuin lyhytaikaisessa, pelkkään seksiin perustuvassa suhteessa. Se on hyvä naistenkin tiedostaa. Eivät miehet alituiseen haaveile jostakin Instagramin povikuningattaresta tai naapuruston hemaisevasta Hertasta, vaan ihan omasta vaimosta tai tyttöystävästä.

Kyky visualisoida itsensä rakastelemassa toisen kanssa on yksi oivallinen tapa saada oma seksuaalisuus virittymään paljon aikaisemmin kuin itse seksi edes on mahdollista.

Voit kuvitella, miltä miehesi siitin näyttää täysin jäykkänä ja valmiina ottamaan sinut vastaan. Voit samalla kuvitella, kuinka vankka kalu tunkeutuu sisällesi ja alat keinuttaa lantiotasi rytmikkäästi. Nämä ovat mielikuvaharjoittelua varsinaisen aktin tapahtuessa myöhemmin. Miesten sanotaan kiihottuvan kuvien katselusta helpommin kuin naisten. Minä uskon, että jokainen nainen voi kuvitella itsensä ihanassa lemmenleikissä keskellä päivää, vaikka lounasta nauttiessa. Ehkä kollegat ihmettelevät, mikä sai silmäsi loistamaan ja hymyilemään itseksesi. Sehän on vain positiivista, jos seksin ajatteleminen saa sinut säteilemään ympäristöösi.

Pikaseksi on hyvä lääke stressiin ja nukahtamiseen silloin, kun tuntuu siltä, että arki kaatuu päälle. Lisäksi pikaseksi voi kehittyä kunnon rakasteluksi, jos annat itsellesi luvan heittäytyä. Usein on niin, että nainen kiihottuessaan virkistyy myös orgasmin jälkeen, kun taas mies lauettuaan voisi nukahtaa melkein saman tien.

Hyvä pelisääntö kelle tahansa pariskunnalle on se, että menette aina samaan aikaan sänkyyn riippumatta siitä, onko seksuaalisuus valmiiksi virittynyt vai haluatko lukea lempikirjaasi juuri ennen nukahtamista. Pieni suukottelu ja haliminen on ihanaa ennen nukahtamista. Kylki kylkeä vasten tai toisen sylissä oleminen saa rakkaushormonit erittymään ja voit antaa itsesi kokea läheisyyttä ja nautintoa toisen kehon lämmöstä.

Ennen nukkumaanmenoa on myös hyvä puhua mieltä askarruttavat asiat kumppanin kanssa läpi.

Sänky ei ole riitojen ja huolien purkupaikka, vaan lepoa ja läheisyyttä varten luotu. Kunnioittakaa makuuhuoneen tunnelmaa, voitte sisustaa sen juuri sellaiseksi, mitä te molemmat haluatte. Jotkut tykkäävät hämyisästä värityksestä ja valaistuksesta, toiset taas paljosta valosta ja vaaleudesta. Kunnioittakaa myös toistenne toiveita ympäristön suhteen, niin rakkauselämä kukoistaa paremmin kuin epämukavassa ympäristössä.

Arjen luksusta voi olla rakastelu aamulla varhain tai keskellä päivää silloin, kun se on mahdollista.

Mikään ei ole kuulemma seksikkäämpää miehen mielestä kuin se, että hän saa herätellä hieman unisen naisen onnen ja täyttymyksen ihanaan maailmaan. Kun miehesi suukottelee sinua aamulla hitaasti, anna itsesi nauttia siitä ja osallistu hitaasti ja rauhallisesti hurmaavaan päivän aloitukseen.

Kaiken arjen pyörityksen keskellä on ihanaa saada suukko niskaan tai hellä puristus pakaraan. Pieni ohikiitävä kosketus, joka luo läheisyyttä. On seksikästä koskettaa omaa kumppania ilman mitään vaateita seksin suhteen. Rakastelemisen tulee syntyä luonnostaan läheisyyden ja tarpeen ehdoilla. Kumpaakin osapuolta tyydyttävällä tavalla.

Halutko puhua Seksi arjen keskellä kanssa, soita!


Essi
Essi40 Ikä

Haluaisitko sinä kuulla, kun minä saan orkun? Jos haluat kokea laatuaikaa ja ihanaa...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Vapaa
NRO 524
 
 
Sari
Sari 45 Ikä

Sari on upea keski-ikäinen nainen, joka tietää miten miehet...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 212
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Yllätysjatkoilla

1835 näyttökerrat

Oli harvinaisen lämmin syyskuun ilta ja viikonloppu. Olin sopinut parin treenikaverin kanssa, että menemme kaupungin suosituimmalle terassille, jossa oli elävää musiikkia ja paljon ihmisiä. Siis myös miehiä. Kaikenikäisiä ja -kokoisia. 

 

Saat minut kokonaan

2402 näyttökerrat

Olen elämäni aikana kohdannut monia ja monenlaisia miehiä, jotka ovat luulleet olevansa mestareita rakastelemaan. Mutta yksi on ylitse muiden. Hän, joka sai minut laukeamaan ja tuntemaan täydellisen orgasmin.

 

Seksikkäin elin

2031 näyttökerrat

Ihmisen seksikkäin elin on aivot. Kuulostaa ehkä kliseenomaiselta väittää, että aivot on seksikäs elin, mutta tosiasiassa näin on. Aivot säätelevät hormoneja ja hermostoa, josta kaikki signaalit heijastuvat reaktioina ihmiskehossa. Aivojen kuvakeskus on erityisen virittynyt miehillä, jotka yleensä kiihottuvat parhaiten katselemalla. Pelkkä kaunis näky, kuten rinnat tai takamus, saavat miehen aivot laukkaamaan seksin suuntaan, toisin kuin naisilla. Uskallan väittää, että naiset ovat samalla tavalla herkkiä kauneudelle ja komeudelle, mutta eivät saa siitä yhtä nopeasti ja vahvasti stimulaatiota aivoilleen kuin miehet.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy