Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
Seksi arjen keskellä
Seksi arjen keskellä

Seksi arjen keskellä

Seksi arjen keskellä voi joskus olla nopeaa. Seksi arjen keskellä on erittäin tärkeä osa rentoutumista


Miehillä on usein tarve purkaa seksuaalista painetta ilman sen kummempia esileikkejä. Kun panettaa, niin mielellään silloin myös ryhdytään ajatuksesta tekoihin. Naisista taas ajatellaan yleisesti niin, että nainen tarvitsee paljon aikaa ja valmisteluja ennen kuin hän haluaa olla yhdynnässä miehen kanssa. Totuus on jossakin välimaastossa.

Mielestäni arjen niin sanotut ”pikaiset” ajavat asiansa, jos se ei ole pääsääntöinen tapa olla rakastetun kanssa läheisesti. Mietin usein sitä, kuinka maailma on paljon onnellisempi, kun miehet saavat tyydytyksen kotonaan ja riittävän usein ilman seksuaalisen tarpeen purkamisen pidättelemistä. Seksi arjen keskellä kotona oman rakkaan kanssa on turvallista rakastelemista. Hermoja ei kiristä se, ettei ”saa”. Parisuhteessa seksuaalisuus on toiselle antamista, eikä ottamista. Minä annan mielelläni kehoni rakastamalleni ihmiselle ilman, että tarvitsen aina itse tyydytyksen. Osaan tarpeen vaatiessa myös tyydyttää itseni, enkä tarvitse siihen miestä aina paikalle. Masturbointi on näppärä tapa saada ihanat orgasmit silloin, kun mies on matkoilla, väsynyt töistä tai sairaana.

Monen lapsiperheen arki on täynnä aikatauluja, eikä parisuhteelle jää arkisin paljoa aikaa. Seksi arjen keskellä ei ole helppoa. Pitää odottaa, että lapset on saatu nukkumaan ennen kuin on aikaa läheisyydelle. Kun rättiväsyneenä raahaudut lopulta sänkyyn ja ajattelet jo seuraavan päivän työtehtäviä, se ei houkuttele romantiikkaa makuuhuoneeseen. Siksi suosittelen läheisyyttä. Jos toista haluttaa ja toista ei, niin miksi ette voisi olla sylikkäin ja antaa toisen tulla ja vapauttaa hyvät endorfiinit ennen nukkumaanmenoa.

Seksielämän mindfullness-harjoitus olisi hyvä asia myös arjen keskellä parisuhteessa oleville ihmisille.

Hetki irrottautumista kaikesta rutiinista, keskittymistä vain hetkeen ja toiseen. Se on arjen luksusta ja antaa seksielämään lisää vireyttä sekä kasvattaa läheisyyttä. Seksin kuuluu olla avointa ja molempia osapuolia miellyttävää. Kun lähelläsi on rakas ihminen, joka toivoo sinun olevan antautuva, niin miksi et myös sinä suhtautuisi asiaan avoimesti. Rakkauselämään on hyvä kuulua pieni leikkisyys, joka on sallittua myös aikuisille.

Moni mies on sanonut, että rakasteleminen on jotenkin syvempää vakiintuneessa suhteessa kuin lyhytaikaisessa, pelkkään seksiin perustuvassa suhteessa. Se on hyvä naistenkin tiedostaa. Eivät miehet alituiseen haaveile jostakin Instagramin povikuningattaresta tai naapuruston hemaisevasta Hertasta, vaan ihan omasta vaimosta tai tyttöystävästä.

Kyky visualisoida itsensä rakastelemassa toisen kanssa on yksi oivallinen tapa saada oma seksuaalisuus virittymään paljon aikaisemmin kuin itse seksi edes on mahdollista.

Voit kuvitella, miltä miehesi siitin näyttää täysin jäykkänä ja valmiina ottamaan sinut vastaan. Voit samalla kuvitella, kuinka vankka kalu tunkeutuu sisällesi ja alat keinuttaa lantiotasi rytmikkäästi. Nämä ovat mielikuvaharjoittelua varsinaisen aktin tapahtuessa myöhemmin. Miesten sanotaan kiihottuvan kuvien katselusta helpommin kuin naisten. Minä uskon, että jokainen nainen voi kuvitella itsensä ihanassa lemmenleikissä keskellä päivää, vaikka lounasta nauttiessa. Ehkä kollegat ihmettelevät, mikä sai silmäsi loistamaan ja hymyilemään itseksesi. Sehän on vain positiivista, jos seksin ajatteleminen saa sinut säteilemään ympäristöösi.

Seksi arjen keskellä voi olla pikaseksiä. Pikaseksi on hyvä lääke stressiin ja nukahtamiseen silloin, kun tuntuu siltä, että arki kaatuu päälle. Lisäksi pikaseksi voi kehittyä kunnon rakasteluksi, jos annat itsellesi luvan heittäytyä. Usein on niin, että nainen kiihottuessaan virkistyy myös orgasmin jälkeen, kun taas mies lauettuaan voisi nukahtaa melkein saman tien.

Hyvä pelisääntö kelle tahansa pariskunnalle on se, että menette aina samaan aikaan sänkyyn riippumatta siitä, onko seksuaalisuus valmiiksi virittynyt vai haluatko lukea lempikirjaasi juuri ennen nukahtamista. Pieni suukottelu ja haliminen on ihanaa ennen nukahtamista. Kylki kylkeä vasten tai toisen sylissä oleminen saa rakkaushormonit erittymään ja voit antaa itsesi kokea läheisyyttä ja nautintoa toisen kehon lämmöstä.

Ennen nukkumaanmenoa on myös hyvä puhua mieltä askarruttavat asiat kumppanin kanssa läpi.

Sänky ei ole riitojen ja huolien purkupaikka, vaan lepoa ja läheisyyttä varten luotu. Kunnioittakaa makuuhuoneen tunnelmaa, voitte sisustaa sen juuri sellaiseksi, mitä te molemmat haluatte. Jotkut tykkäävät hämyisästä värityksestä ja valaistuksesta, toiset taas paljosta valosta ja vaaleudesta. Kunnioittakaa myös toistenne toiveita ympäristön suhteen, niin rakkauselämä kukoistaa paremmin kuin epämukavassa ympäristössä.

Arjen luksusta voi olla rakastelu aamulla varhain tai keskellä päivää silloin, kun se on mahdollista.

Mikään ei ole kuulemma seksikkäämpää miehen mielestä kuin se, että hän saa herätellä hieman unisen naisen onnen ja täyttymyksen ihanaan maailmaan. Kun miehesi suukottelee sinua aamulla hitaasti, anna itsesi nauttia siitä ja osallistu hitaasti ja rauhallisesti hurmaavaan päivän aloitukseen.

Kaiken arjen pyörityksen keskellä on ihanaa saada suukko niskaan tai hellä puristus pakaraan. Pieni ohikiitävä kosketus, joka luo läheisyyttä. On seksikästä koskettaa omaa kumppania ilman mitään vaateita seksin suhteen. Rakastelemisen tulee syntyä luonnostaan läheisyyden ja tarpeen ehdoilla. Kumpaakin osapuolta tyydyttävällä tavalla.Veronica
Veronica (40 Ikä)

Olen Veronica. Olen 170cm, hoikka, minulla on tummat pitkät hiukset , F kupin isot rinnat, tykkään...

MINUN SIVUNI
VAPAA
229
 
bloggaa
Vivian
Vivian (36 Ikä)

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen....

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
246
 
Satu
Satu (45 Ikä)

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen,...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
230
 
Agneta
Agneta (45 Ikä)

Agnetan kanssa on mukava keskustella. Hän rakastaa seksiä, eikä hänen kanssaan ole koskaan tylsää. Hän on...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
35
 
 

Aikuisviihteen innostavat seksinovellit

Kohtalokas kevätpäivä

Kohtalokas kevätpäivä

Oli aurinkoinen, kohtalokas kevätpäivä huhtikuun puolivälissä. Kohtalokas kevätpäivä niin monella eri...
 
Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani. En ollut koskaan tavannut häntä kasvokkain. Tämä tapaaminen tulisi olemaan ensimmäinen...
 
Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat ovat ainutlaatuiset ihmisen elämässä. Minulle lakkiaisjuhlat toi lisäksi ainutlaatuisen...
 
 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_