Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
Saat minut kokonaan
Saat minut kokonaan

Saat minut kokonaan

Saat minut kokonaan, saat minut laukeamaan. Saat minut kokonaan, annoit minulle täydellisen orgasmin


Saat minut kokonaan, saat minut laukeamaan. Saat minut kokonaan, annoit minulle täydellisen orgasmin.

Olen elämäni aikana kohdannut monia ja monenlaisia miehiä, jotka ovat luulleet olevansa mestareita rakastelemaan. Mutta yksi on ylitse muiden. Hän, joka sai minut laukeamaan ja tuntemaan täydellisen orgasmin. Tapasin hänet sattumalta, kun olin iltapäivällä kahvilassa matkalla jostakin johonkin.

Oli suhteellisen kuuma päivä ja kehoni kaipasi kofeiinin tuomaa piristysruisketta. Saatuani kahviannokseni eteeni kaivoin esiin päiväkirjani, johon laitoin muistiinpanoja senhetkisistä tunnelmista. Kirjoitin keskittyneesti hetken aikaa.

Säpsähdin, kun kuulin äänen kysyvän minulta: ”Anteeksi, onko tässä vapaata?”

Olin valmis suuntaamaan ärtymykseni kohti tunkeilijaa. Taas joku halusi jonkun typerän syyn takia juttusille kanssani, vaikka oli ilmiselvää, että olin keskittynyt kirjoittamaan. Vilkaisin miestä nopeasti ja olin valmis lausumaan kipakat sanat, ”on täällä riittävästi tilaa muuallakin”, mutta suuni taisi kuitenkin jäädä hämmästyksestä auki. Sellainen komistus seisoi edessäni, että en meinannut saada sanaa suustani. Häpesin omaa asennettani ja tunsin, miten puna alkoi nousta kasvoilleni. Hän naurahti jotain ja kysyi uudestaan, saako hän istua samaan pöytään. Takellellen sain sanottua ”joo, onhan tässä vapaata…”

Hän istuutui minua vastapäätä, mikä tuntui tuntemattoman taholta tilanteen huomioon ottaen hieman julkealta.

Vilkasin häntä kulmieni alta ja olin keskittyvinäni tekstin kirjoittamiseen. Eihän siitä mitään tullut. Vilkaisin miestä uudestaan ja kohtasin hänen häkellyttävän tummat silmänsä, joista paistoi lämmin kiinnostus. Suljin muistikirjani hiljaa ja siemailin kahviani. Oli turha teeskennellä torjuvaa tuollaisen komistuksen edessä. Henkeäni suorastaan salpasi, enkä tavallisuudesta poiketen tiennyt, mitä sanoa.

Hän kommentoi jotenkin muistikirjaani ja kysyi, olenko kirjailija. Katselin epävarmana alas kahvikuppiini, tapailin sanoja ja totesin: ”En vielä, mutta haluan olla." Siksi kannan muistikirjaani mukanani aina, kun mahdollista. Haluan tallentaa tunnelmat ja kokemukset autenttisina nopeasti muistiin. Jälkeenpäin ei aina näe asioita kirkkaasti.” Miehen ystävälliset ja älykkäät silmät ja kasvot punnitsivat vastaustani. Hän ymmärsi välittömästi, mistä puhuin. Hän kertoi, ettei itse ole juurikaan kirjoittanut omia tunnelmiaan tai kokemuksiaan paperille, mutta työn takia hän on joutunut kirjoittamaan paljon esityksiä. Hän arvosti hyviä kirjoittajia ja kirjailijoita.

Olen aina ihastunut älykkäisiin ja keskusteleviin miehiin. Jollain tasolla ymmärsin, että tässä kohtaamisessa on jotakin enemmän.

Olin hiljaa ja tunnustelin itseäni. Olin jännittynyt hyvällä, odottavalla tavalla. Mies oli jopa jotenkin epävarman oloinen edessäni. Hän katseli minua ja tuntui kuin hän olisi riisunut minut alasti sentti sentiltä, vaate vaatteelta. Tunsin kihelmöintiä ihollani hänen katseensa alla. Vatsani käänsi volttia. Sillä hetkellä olisin halunnut sanoa: "Saat minut kokonaan".

Hän kysyi nimeäni: ”Olen Helena. Entä sinä?” Hän toisti nimeni hitaasti ja pehmeästi ennen kuin sanoi: ”Olen Ralf, mutta Rafuksi minua kutsutaan.”

Sitten olimme hiljaa, emmekä tienneet, mistä jatkaa keskustelua. Hetken päästä häne kysyi kuitenkin, mitä teen kahvin jälkeen. Sanoin meneväni palaveriin tähän lähelle. Hän katseli minua syvälle ja totesi melko hiljaa: "Haluan tutustua sinuun paremmin. Onko mahdollista tavata palaverin jälkeen jossakin lähistöllä?” Mietin kuumeisesti, mitä vastaan, vaikka olisin voinut kiljuen rynnätä hänen kaulaansa ja syliinsä saman tien ja huutaa: "Saat minut kokonaan". Hillitsin itseni ja vastasin: ”Sopiihan se, mutta missä ja mihin aikaan? Palaverini saattaa kestää parikin tuntia." Hän ehdotti läheistä ravintolaa, jossa oli viinibaari. Hän kävisi välillä kotonaan ja odottaisi minua siellä.

Menin palaveriin silmät säihkyen ja jalat liitivät pitkin katuja.

Yhteistyökumppanini, ikäiseni nainen, katseli minua kummissaan astuessani hänen työhuoneeseensa. Hän kysyi, onko tapahtunut jotain erityistä. Mumisin jotain vastaukseksi, koska en sillä hetkellä kyennyt jakamaan omia tunnelmiani. Kävimme nopeasti paperit läpi. Hänellä oli suunnitelma e-kirjasta, jonka tekisin. Olin osittain läsnä ja osittain jo Rafun sylissä.

Pamppailevin sydämin kuljin kohti viinibaaria.

Olin lähtiessäni sipaissut huulipunaa huuliini, mutta muuten halusin olla mahdollisimman luonnollinen oma itseni.  Kun astuin sisälle melko hämärästi valaistuun baariin, erotin hänet välittömästi. Rafu oli vaihtanut päälleen rennon kesäpaidan, jonka alta rintalihakset pilkottivat. Istuuduin häntä vastapäätä hieman sekaisen oloisena. Hän tilasi viinilistan ja kysyi, haluanko syödä. En ollut kovin nälkäinen, mutta halusin jotakin tekemistä käsilleni, etten vain tuijottaisi häntä.

Puhuimme kesästä, siemailimme viileää viiniä ja odotimme tapas-annoksiamme pöytään.

Hän puhui melko hiljaisella ja pehmeällä äänellä, joten minun piti pinnistää kuullakseni, mitä hän sanoi. Yhtäkkiä hän kosketti sormiani ja siveli rannettani. Tunsin, kuinka kuumat väristykset kulkivat läpi kehoni. Olin kuin sähköiskun saanut. Hän oli vaikuttunut tehostaan. Rupattelimme yhdentekeviä kesästä, säästä ja lomasta, jota molemmat odotimme. Tarkkailimme toisiamme vaivihkaa. Hän tuntui riisuvan minut koko ajan katseellaan, tunsin itseni hyvin alastomaksi ja antautuvaksi.

Ruuan jälkeen tilasimme espressot ja hän tilasi laskun.

Kuin itsestäänselvyytenä hän kysyi, haluanko tulla hänen luokseen drinkille. Olin häkeltynyt hänen suorasukaisuudestaan ja itsevarmuudestaan, joka teki minuun vaikutuksen. Sanoin ”kyllä, se kuulostaa mukavalta", vaikka mieleni teki ääneen huutaa "Saat minut kokonaan".

Hän asui lähellä. Kävelimme hiljaa vierekkäin kohti hänen kotikatuaan, portaikkoaan. Kun pääsimme ulko-oven sisäpuolelle, hän alkoi suudella minua. Hän hieroi poskiani hellästi ja hyväili hiuksiani avaten samalla huuleni huulillaan hellästi ja tutkivasti. Avasin varovasti suuni ja tunnustelin hänen pehmeitä huuliaan. Painauduin häntä vasten estottomasti ilman minkäänlaista häpeää. Irrottauduimme hitaasti toistemme syleilystä. Rafu otti kädestäni kiinni ja johdatti minut ylös portaikkoa toiseen kerrokseen. Saavuimme hänen ovelleen ja vilkaisin nimikylttiä, jossa luki kaksi nimeä. Pieni epäilys häivähti mielessäni, mutta torjuin sen nopeasti. Halusin olla vain tässä hetkessä hänen lähellään.

Astuin Rafun perässä sisälle puolihämärään eteiseen, jossa riisuin kenkäni.

Loput Rafu riisui saman tien. Hän suuteli ja hyväili minua ja ammattilaisen ottein napsautti rintaliivini takaa auki. Hän työnsi kätensä paitani sisälle ja hyväili rintojani samalla kun toisella kädellä riisui paitani. Hän hyväili alaselän kuoppiani ja minä hyväilin hänen etumustaan, jossa oli selvä pullistuma. Avasin vetoketjun ja vedin hänen housunsa alas. Loput vaatekappaleet tipahtivat epämääräiseksi sotkuksi lattialle. Rafu nosti minut syliinsä ja kantoi vuoteelle. Hitaasti ja nautiskellen hän hyväili minua ympäriinsä ja tunkeutui minuun. Laukesimme molemmat melkein samaan aikaan. Huohotimme hämmentyneinä sylikkäin. Hän kierähti hetken kuluttua uudelleen ja tuli sisääni. Laukesin taivaalliseen orgasmiin. Hiljaa kuiskasin Rafun korvaan: "Saat minut kokonaan, saat minut laukeamaan. Saat minut kokonaan, annoit minulle täydellisen orgasmin."

Tapasimme sen kesän aikana useaan otteeseen. Rafu oli yksi parhaista rakastajista, joita olin tavannut. Suhde päättyi siihen, että hänellä oli monta naista samanaikaisesti ja ilmeisesti tyydytti kaikkia yhtä hyvin. Muistelen edelleen haikeana Rafua ja hänen rakastelutaitojaan.Veronica
Veronica (40 Ikä)

Olen Veronica. Olen 170cm, hoikka, minulla on tummat pitkät hiukset , F kupin isot rinnat, tykkään...

MINUN SIVUNI
VAPAA
229
 
bloggaa
Vivian
Vivian (36 Ikä)

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen....

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
246
 
Satu
Satu (45 Ikä)

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen,...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
230
 
Agneta
Agneta (45 Ikä)

Agnetan kanssa on mukava keskustella. Hän rakastaa seksiä, eikä hänen kanssaan ole koskaan tylsää. Hän on...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
35
 
 

Aikuisviihteen innostavat seksinovellit

Kohtalokas kevätpäivä

Kohtalokas kevätpäivä

Oli aurinkoinen, kohtalokas kevätpäivä huhtikuun puolivälissä. Kohtalokas kevätpäivä niin monella eri...
 
Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani. En ollut koskaan tavannut häntä kasvokkain. Tämä tapaaminen tulisi olemaan ensimmäinen...
 
Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat ovat ainutlaatuiset ihmisen elämässä. Minulle lakkiaisjuhlat toi lisäksi ainutlaatuisen...
 
 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_