LAADUKAS PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Puhelinseksi
Puhelinseksi

Puhelinseksi

Kuuma ja intohimoinen puhelinseksi on tyttöjen mieleen. Puhelinseksi tulee tyydyttämään salaisimmatkin fantasiasi


Tule ja soita, koe intohimon kiihkeät ja ennaltakokemattomat syöverit, joihin himokkaat naisemme sinut johdattavat. Ihana puhelinseksi tulee tyydyttämään salaisimmatkin fantasiasi. Miksi on niin vaikeaa sanoa olevansa puhelintyttö? Minkä ihmeen takia kaverit suhtautuvat niin negatiivisesti. Pahoitin tänään mieleni, kun tapasin vanhan ystäväni ja kerroin hänelle, että olen vapaa-ajallani soitellut seksilinjalle, että olen puhelintyttö, ja että puhelinseksi on parasta, mitä tiedän, sen livenä harjoittamisen jälkeen. Voi hyvänen aika, mikä reaktio. Ja sentään tämäkin tyttö eli niin villejä teinivuosia, että harva uskaltaisi niistä ajoista ääneen puhua. Muistan, että kenelläkään muulla ei ollut niin lyhyitä hameita kuin tällä tytöllä. Kulki vielä usein jopa ilman pikkareita pillunkarvat vilkkuen, kun alhaalta päin katsoi. En uskonut, että hän olisi minua tuomitsemassa.

Eipä sitten sekään ystävyys lämpene, puolestani hän saa painua samaan unholaan, minne oli jo ehtinyt hautautua. Olen puhelinseksityttö ja olen ihan ylpeä siitä. Osaan tyydyttää miehen ja nautin itsekin puhelinseksistä. Ei ole minun ongelmani, jos se ei muita miellytä. Pitäkööt täydelliset elämänsä. Sitä paitsi luulen, että hän ei ole mitenkään tyytyväinen omaan elämäänsä. Joskus aikaisemmin hän kertoi minulle, ettei ole ollenkaan tyytyväinen omaan seksielämäänsä, että se on täysin kuivunut kokoon. Itseasiassa kunnon puhelinseksi voisi tehdä tosi hyvää myös hänelle. Elän itse hetkessä ja haluan nauttia elämästäni täysin rinnoin. Carpe diem - tartu hetkeen, vai miten se oli, mutta minä ainakin tartun jokaiseen kertaan, kun voin järjestää itselleni kuuman, kiihkeän ja ihanan seksikokemuksen. Ei se käytöstä kulu, eihän, luisto vain paranee loppua kohden.

Kesällä annan tuulen hyväillä itseäni, kuljen hameessa tai mekossa, jätän stringit kotiin. Annan rintojeni keinua vapaina, en pakkaa niitä aina urheiluliiveihin, kun olen lenkkeilemässä, en edes seksikkäisiin pitsiliiveihin, vaan annan nännien näkyä toppien alta. Annan miehille silmänruokaa erityisesti kesällä. Käytän nahkahousuja ja pillifarkkuja, annan peppuni muotojen näkyä. Ei ne sulot katsomalla kulu, eihän. Miesten silmissä vilkkuu sydämet kuten sarjakuvissa, ja monesti näenkin kohouman housujen etumuksessa liikahtavan villisti ylöspäin. Silloin reväytän aina leveän hymyn ja katson miestä silmiin. Näin olen monta kertaa saanut ihan livenä kunnon panot, ja näitä asioita voin käyttää myöhemmin hyödykseni kuumassa puhelinseksi fantasiassa. Koska seksi on usein mielessäni ja myös villit kiimaiset panot, miehet näkevät sen silmissäni, ja päädynkin usein yllättävään intohimoiseen seksikokemukseen.

Julkisillakin paikoilla löytyy salaisia piiloja, joissa voimme toteuttaa villin ja huumaavan alkukantaisen aktin, jossa on tietysti jännitystä lisäävänä tekijänä kiinnijäämisen pelko. Joskus olen jopa vietellyt varatunkin miehen kesken kuivan kauppareissun ja antanut hänelle yleisövessassa oikein kunnon palauttavan seksikokemuksen. Sen jälkeen hän on jaksanut vetää arkisen kauppareissun loppuun saakka tylsän tyttiksensä kanssa. Meille jäi vain yhteinen kiihkeä salaisuus, jonka huumaava tuoksu jäi leijumaan yleiselle paikalle, kiihottamaan mahdollisesti muitakin asiakkaita. Ihanassa puhelinseksikokemuksessa voin kertoa, kuinka salaisesta seksikokemuksestamme jäi spermat sisälleni. Kiihotuin lisää wc-reissulla, kun spermat yllättäen hulahtivat sisältäni, ja kesken tylsän ja kiireisen työpäivän pääsin tunnelmaan sormieni avulla. Sain kunnon räjähtävän orgasmin omissa oloissani, kun sormeni hankasivat klitoristani juuri oikeasta paikasta oikealla hetkellä.

Pääsin melkein alkukantaiseen tunnelmaan, kliimaksini oli niin valtavan supersuloinen. Jos en pääse sormillani loppuun saakka, voin raahata piiloon jonkun vastakkaista sukupuolta olevan tylsän työkaverini, joka voi näyttää minulle wc:ssä, millainen tiikeri hänen sisällään oikeasti asuukaan. Puvunhousujen alta paljastuu useimmiten mitä kookkain ja kivikovin veijari, jonka päällä villisti ratsastaessani tunnen meneväni ekstaasin sfääreihin, kun saan itse määrätä tahdin. Kun kyrpä hankaa oikealla hetkellä oikeasta kulmasta klitoristani, laukean huutaen villisti. Lopuksi mies yleensä ottaa minut takaapäin rajusti, ja jos minulla on oikein hyvä säkä, päädyn himokkaaseen tuplaorgasmiin taitavan panomiehen kourissa. Oi puhelinseksi, meille voit soittaa aina oikeaan aikaan oikeassa paikassa.


Tervetuloa soittamaan tytöillemme saadaksesi mahtavaa puhelinseksiä


Elisa
Elisa (34 Ikä)

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää elämänkokemusta ja Elisa...

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 548
 
 
Satu
Satu (45 Ikä)

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin,...

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 230
 
 
Bloggaa
Vivian
Vivian (36 Ikä)

Vivian... villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen....

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 246
 
 
 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Kohtalokas kevätpäivä

Kohtalokas kevätpäivä

Oli aurinkoinen, kohtalokas kevätpäivä huhtikuun puolivälissä. Kohtalokas kevätpäivä niin monella eri...
 
Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani. En ollut koskaan tavannut häntä kasvokkain. Tämä tapaaminen tulisi olemaan ensimmäinen...
 
Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat ovat ainutlaatuiset ihmisen elämässä. Minulle lakkiaisjuhlat toi lisäksi ainutlaatuisen...
 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy