LAADUKAS PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Puhelinseksi domina alistuu
Puhelinseksi domina alistuu

Puhelinseksi domina alistuu

Olen yksi Yön Enkeleistä ja työssäni puhelinseksi domina alistuu suuren intohimon antamiseen puhelinseksi työssä


Voisin työskennellä tällä linjalla vuorokauden ympäri, jos minun ei tarvitsisi nukkua. Tämä on kuin paratiisi. Usein housuni kostuu vain hiukan, puheluiden aikana, mutta yhtenä iltana syttyivät myös omat haluni. Mies, joka soitti, sanoi suoraan, että hänet sytyttää puhelinseksi parhaiten, kun hän saa olla se joka puhuu. Minulle se oli täysin ok. että puhelinseksi domina alistuu. Hän aloitti kysymällä mitä minulla oli päälläni, ja vastasin, että musta, pitkä, pitsinen yöpaita.

Hän sanoi ottavansa jääpalan käteensä, ja sivelevänsä sillä minua kaulasta alas, normaalisuurten pystyssä olevien rintojeni vakoon. Hänen äänensä sai minut tuntemaan kuinka kylmä jääpala liukui alas rintavakoon. Tästä seksipalvelut numerosta, jolla hän oli, minä tykkäsin. Kun hän yks ‘kaks sanoi laskevansa alas yöpaitani olkanauhat ottaakseen rintani esiin, en voinut antaa olla. Otin pois paitani. Vartalossani heräsi sanoinkuvaamaton halu, tunsin miten kunnon puhelinseksiä harrastetaan. Hän sanoi liu´uttavansa jääpalan rintojeni yli, ja antoi sen hitaasti liukua nännieni ympärillä. Jostain syystä nännini jähmettyivät itsestään. En voinut vain olla, vaan aloin hyväilemään rintojani ja nipistelemään nännejäni.

Yhtäkkiä voihkaisin ja huomasin kuinka kostuin. Yksi Yön Enkeleistä oli todella kiihottunut, ja minun vittuni oli todellakin herännyt. Hän sanoi, että antoi jääpalan laskeutua litteän vatsani yli alas, karvoista ajettuun pilluuni. Kun hän sanoi levittävänsä minun reisiäni ja laittavansa jääpalan klitoristani kohti, voihkaisin kovaa, ja haluni oli uskomaton. Hän antoi jääpalan hetken liukua klitoriksessani, ja minä leikin itseni kanssa. Olin niin kiimainen, että minun vaaleanpunainen ja suloinen seksipuhelin oli lähellä pudota lattialle.

Sitten, ihan yhtäkkiä, hän sanoi, että laittoi kovan kullinsa minun pilluuni ja nussi minua raivoisasti. Aah, mitä puhelin seksiä. Puhelinseksi domina alistuu. Sormeni menivät pillustani sisään ja ulos samaan aikaan, kun hieroin klitoristani peukalollani. Noin minuutin jälkeen kuulin kuinka mies voihkaisi kunnolla, ja saimme samaan aikaan valtaisan orgasmin. Huusin kovaan ääneen, ja koska minulla on tapana saada jättiorgasmeja, laukesin ja ruiskutin ympäriinsä koko sänkyyn. Jostain syystä puhelu katkesi ja tunsin itseni ihan tyhjäksi.

Seksilinja katkesi, ja minun puhelinseksini oli ohi. Yksi näistä puhelintytöistä tykkää oikeasti seksipalvelu hommastaan. Tämä oli yksi ihanimmista hetkistä tässä seksilinjat numerossa, mitä minulla on koskaan ollut, ja onneksi se ei jäänyt viimeiseksi. Mies soittaa tälle viihdelinjat numeroon kerran viikossa määrättyinä aikoina. Tästä on tullut meidän oma pornolinja, ja meillä on joka kerta yhtä ihanaa. Minun nimeni löytyy hänen puhelimestaan puhelinseksi domina alistuu -nimellä. Hän on luvannut mainostaa meitä Suomen parhaat viihdenumerot palveluna.

Jotakin jota odottaa.


Tervetuloa soittamaan tytöillemme saadaksesi mahtavaa puhelinseksiä


Elisa
Elisa (34 Ikä)

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää elämänkokemusta ja Elisa...

MINUN SIVUNISoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 548
 
 
Sini
Uusi! Sini (29 Ikä)

Sini on se kiltti, kiva, kurvikas, pienikokoinen ja viaton blondi, joka on isien ja poikien unelma, äitien...

MINUN SIVUNISoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 270
 
 
Bloggaajat
Vivian
Vivian (36 Ikä)

Vivian... villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen....

MINUN SIVUNISoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 246
 
 
Roosa
Uusi! Roosa (30 Ikä)

Olen nainen joka rakastaa tulla sidotuksi ja haluaa sitoa sinut. Haaveilen erilaisista roolileikeistä...

MINUN SIVUNISoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 234
 
 
 
 

Hyödyllisiä artikkeleita

Kohtalokas kevätpäivä

Kohtalokas kevätpäivä

Oli aurinkoinen, kohtalokas kevätpäivä huhtikuun puolivälissä. Kohtalokas kevätpäivä niin monella eri...
 
Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani. En ollut koskaan tavannut häntä kasvokkain. Tämä tapaaminen tulisi olemaan ensimmäinen...
 
Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat ovat ainutlaatuiset ihmisen elämässä. Minulle lakkiaisjuhlat toi lisäksi ainutlaatuisen...
 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy