LAADUKAS
PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. 9 halutessasi takaisin päävalikkoon. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Puhelinseksi domina alistuu
Puhelinseksi domina alistuu

Puhelinseksi domina alistuu

Olen yksi Yön Enkeleistä ja työskentelen Livelinjat nimisessä palvelussa. Työni perustuu suuren intohi-mon antamiseen tässä puhelinseksi työssä.


Voisin työskennellä tällä linjalla vuorokauden ympäri, jos minun ei tarvitsisi nukkua. Tämä on kuin paratiisi. Usein housuni kostuu vain hiukan, puheluiden aikana, mutta yhtenä iltana syttyivät myös omat haluni. Mies, joka soitti, sanoi suoraan, että hänet sytyttää puhelin-seksi parhaiten, kun hän saa olla se joka pu-huu. Minulle se oli täysin ok. Hän aloitti kysymällä mitä minulla oli päälläni, ja vastasin, että musta, pitkä, pitsinen yöpaita.

Hän sanoi ottavansa jääpalan käteensä, ja sivelevänsä sillä minua kaulasta alas, normaali-suurten pystyssä olevien rintojeni vakoon. Hänen äänensä sai minut tuntemaan kuinka kylmä jääpala liukui alas rintava-koon. Tästä seksipalvelut numerosta, jolla hän oli, minä tykkäsin. Kun hän yks ‘kaks sanoi laskevansa alas yöpaitani olkanauhat ottaakseen rintani esiin, en voinut antaa olla.
Otin pois paitani. Vartalossani heräsi sanoinkuvaamaton halu, tunsin miten kunnon puhelinseksiä harras-tetaan! Hän sanoi liu´uttavansa jääpalan rintojeni yli, ja antoi sen hitaasti liukua nännieni ympärillä. Jostain syystä nännini jähmettyivät itsestään. En voinut vain olla, vaan aloin hyväilemään rintojani ja nipistele-mään nännejäni.

Yhtäkkiä voihkaisin ja huomasin kuinka kostuin. Yksi Yön Enkeleistä oli todella kiihottunut, ja minun vittuni oli todellakin herännyt. Hän sanoi, että antoi jääpalan laskeutua litteän vatsani yli alas, karvoista ajettuun pilluuni. Kun hän sanoi levittävänsä minun reisiäni ja laittavansa jääpalan klitoristani kohti, voihkaisin ko-vaa, ja haluni oli uskomaton. Hän antoi jääpalan hetken liukua klitoriksessani, ja minä leikin itseni kanssa. Olin niin kiimainen, että minun vaaleanpunainen ja suloinen seksipuhelin oli lähellä pudota lattialle.

Sitten, ihan yhtäkkiä, hän sanoi, että laittoi kovan kullinsa minun pilluuni ja nussi minua raivoisasti. Aah, mitä puhelin seksiä. Sormeni menivät pillustani sisään ja ulos samaan aikaan, kun hieroin klitoristani peu-kalollani. Noin minuutin jälkeen kuulin kuinka mies voihkaisi kunnolla, ja saimme samaan aikaan valtaisan orgasmin. Huusin kovaan ääneen, ja koska minulla on tapana saada jättiorgasmeja, laukesin ja ruiskutin ympäriinsä koko sänkyyn! Jostain syystä puhelu katkesi ja tunsin itseni ihan tyhjäksi.

Seksilinja katkesi, ja minun puhelinseksini oli ohi. Yksi näistä puhelintytöistä tykkää oikeasti seksipalvelu hommastaan. Tämä oli yksi ihanimmista hetkistä tässä seksilinjat numerossa, mitä minulla on koskaan ollut, ja onneksi se ei jäänyt viimeiseksi. Mies soittaa tälle viihdelinjat numeroon kerran viikossa määrät-tyinä aikoina. Tästä on tullut meidän oma pornolinja, ja meillä on joka kerta yhtä ihanaa. Minun nimeni löytyy hänen puhelimestaan puhelinseksi numerot nimellä. Hän on luvannut mainostaa meitä Suomen parhaat viihdenumerot palveluna!

Jotakin jota odottaa.

Kirjoittaja: P. Nieminen

Halutko puhua Puhelinseksi domina alistuu kanssa, soita!


Elisa
Elisa34 Ikä
Lähde mukaan leikkiin! Elisa odottaa kiimaisena soittoasi.
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 548
 
 
Essi
Essi40 Ikä

Haluaisitko sinä kuulla, kun minä saan orkun? Jos haluat kokea laatuaikaa ja ihanaa...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 524
 
 
Filippa
Filippa26 Ikä

Filippa on yksi kiimaisimmista tytöistä. Hän on aina valmis seksiin ja rakastaa, kun...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 21
 
 
Ilona
Uusi! Ilona30 Ikä

Ilona on kurvikas, vaaleverinen ja sensuelli nainen. Hänen seurassaan ei tarvitse...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 221
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy