Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
Puhelinseksi domina alistuu
Puhelinseksi domina alistuu

Puhelinseksi domina alistuu

Olen yksi Yön Enkeleistä ja työssäni puhelinseksi domina alistuu suuren intohimon antamiseen puhelinseksi työssä


Voisin työskennellä tällä linjalla vuorokauden ympäri, jos minun ei tarvitsisi nukkua. Tämä on kuin paratiisi. Usein housuni kostuu vain hiukan, puheluiden aikana, mutta yhtenä iltana syttyivät myös omat haluni. Mies, joka soitti, sanoi suoraan, että hänet sytyttää puhelinseksi parhaiten, kun hän saa olla se joka puhuu. Minulle se oli täysin ok. että puhelinseksi domina alistuu. Hän aloitti kysymällä mitä minulla oli päälläni, ja vastasin, että musta, pitkä, pitsinen yöpaita.

Hän sanoi ottavansa jääpalan käteensä, ja sivelevänsä sillä minua kaulasta alas, normaalisuurten pystyssä olevien rintojeni vakoon. Hänen äänensä sai minut tuntemaan kuinka kylmä jääpala liukui alas rintavakoon. Tästä seksipalvelut numerosta, jolla hän oli, minä tykkäsin. Kun hän yks ‘kaks sanoi laskevansa alas yöpaitani olkanauhat ottaakseen rintani esiin, en voinut antaa olla. Otin pois paitani. Vartalossani heräsi sanoinkuvaamaton halu, tunsin miten kunnon puhelinseksiä harrastetaan. Hän sanoi liu´uttavansa jääpalan rintojeni yli, ja antoi sen hitaasti liukua nännieni ympärillä. Jostain syystä nännini jähmettyivät itsestään. En voinut vain olla, vaan aloin hyväilemään rintojani ja nipistelemään nännejäni.

Yhtäkkiä voihkaisin ja huomasin kuinka kostuin. Yksi Yön Enkeleistä oli todella kiihottunut, ja minun vittuni oli todellakin herännyt. Hän sanoi, että antoi jääpalan laskeutua litteän vatsani yli alas, karvoista ajettuun pilluuni. Kun hän sanoi levittävänsä minun reisiäni ja laittavansa jääpalan klitoristani kohti, voihkaisin kovaa, ja haluni oli uskomaton. Hän antoi jääpalan hetken liukua klitoriksessani, ja minä leikin itseni kanssa. Olin niin kiimainen, että minun vaaleanpunainen ja suloinen seksipuhelin oli lähellä pudota lattialle.

Sitten, ihan yhtäkkiä, hän sanoi, että laittoi kovan kullinsa minun pilluuni ja nussi minua raivoisasti. Aah, mitä puhelin seksiä. Puhelinseksi domina alistuu. Sormeni menivät pillustani sisään ja ulos samaan aikaan, kun hieroin klitoristani peukalollani. Noin minuutin jälkeen kuulin kuinka mies voihkaisi kunnolla, ja saimme samaan aikaan valtaisan orgasmin. Huusin kovaan ääneen, ja koska minulla on tapana saada jättiorgasmeja, laukesin ja ruiskutin ympäriinsä koko sänkyyn. Jostain syystä puhelu katkesi ja tunsin itseni ihan tyhjäksi.

Seksilinja katkesi, ja minun puhelinseksini oli ohi. Yksi näistä puhelintytöistä tykkää oikeasti seksipalvelu hommastaan. Tämä oli yksi ihanimmista hetkistä tässä seksilinjat numerossa, mitä minulla on koskaan ollut, ja onneksi se ei jäänyt viimeiseksi. Mies soittaa tälle viihdelinjat numeroon kerran viikossa määrättyinä aikoina. Tästä on tullut meidän oma pornolinja, ja meillä on joka kerta yhtä ihanaa. Minun nimeni löytyy hänen puhelimestaan puhelinseksi domina alistuu -nimellä. Hän on luvannut mainostaa meitä Suomen parhaat viihdenumerot palveluna.

Jotakin jota odottaa.Veronica
Veronica (40 Ikä)

Olen Veronica. Olen 170cm, hoikka, minulla on tummat pitkät hiukset , F kupin isot rinnat, tykkään...

MINUN SIVUNI
VAPAA
229
 
bloggaa
Vivian
Vivian (36 Ikä)

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen....

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
246
 
Satu
Satu (45 Ikä)

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen,...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
230
 
Agneta
Agneta (45 Ikä)

Agnetan kanssa on mukava keskustella. Hän rakastaa seksiä, eikä hänen kanssaan ole koskaan tylsää. Hän on...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
35
 
 

Aikuisviihteen innostavat seksinovellit

Kohtalokas kevätpäivä

Kohtalokas kevätpäivä

Oli aurinkoinen, kohtalokas kevätpäivä huhtikuun puolivälissä. Kohtalokas kevätpäivä niin monella eri...
 
Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani. En ollut koskaan tavannut häntä kasvokkain. Tämä tapaaminen tulisi olemaan ensimmäinen...
 
Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat ovat ainutlaatuiset ihmisen elämässä. Minulle lakkiaisjuhlat toi lisäksi ainutlaatuisen...
 
 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_