LAADUKAS
PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. 9 halutessasi takaisin päävalikkoon. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Postinjakaja saapuu sykkivän kullinsa kanssa
Postinjakaja saapuu sykkivän kullinsa kanssa

Postinjakaja saapuu sykkivän kullinsa kanssa

Nuori postinjakaja on juuri lopettanut yhden monista puheluistaan erotiikkalinja palvelussa. Hän ra-kastaa soitella livelinjat palvelun tytöille. Tänään hän tarvitsee kuitenkin enemmän jotain muuta kuin puhelinseksi sessiota.


Seksilinjat eivät saaneet häntä täysin tyydyttyneeksi, hänellä on tänään suuret halut ja tarvitsee enem-män! Hän tarvitsee aitoa tavaraa. Aitoa vittua. Hänen täytyy nyt lähteä töihin, mutta hänen onnekseen hän jakaa kirjeet paratiisi24 ja linja24 teille. Siellä hän voi joskus saada todella ihanan panon joidenkin kau-niiden milffien kanssa, jotka asuvat siellä. Ei puhelinseksiä vaan aitoa tavaraa. Se on hänen mielestään kuin paratiisi.

Hiukan kiimaisena ja kulli kovana hän soittaa yhtä ovikelloa. Tämä ovi kuuluu milffille, joka tekee töitä yri-tyksessä Yön Enkelit, ja jos postinjakaja on onnekas, on hän kiimainen ja valmis ottamaan hänen suuren kovan kullinsa. Oven avaa milffi, joka on kuumin seksipalvelut numerossa, ja hänellä on päällään vain pie-nen pienet pitsialushousut.

Postinjakaja tuntee hänen kiimaiset halunsa, ja huomaa kuinka hän heti alkaa hyväilemään ihania vadel-manpunaisia nännejään. Hän nuoleskelee huuliaan ja peruuttaa eteiseen. Tämän kaiken hän missaisi pu-heli-seksi sessiossa. Milffi on kiimainen ja voihkii näyttäen halunsa. Postinjakajan suuri kulli sykkii, ja hän pyytää milffiä menemään lattialle makuulle. Hän tottelee postinjakajaa, ja menee lattialle levittäen reisi-ään, ja samalla hyväilee vittuaan molemmilla käsillään.

Nuori mies repii vaatteet päältään ja laittaa päänsä pornotähden jalkojen väliin. Hän on kostea ja ihana. Aah, onneksi tämä on aitoa, eikä puhelin seksiä. Postinjakaja nuolee klitorista ja alkaa nussimaan häntä sormillaan. Milffin voihkinta voimistuu ja hän jännittää selkänsä kaarelle, kun hän tulee, ja postinjakaja lipoo hänen nesteitään. Tyytyväisenä ja kosteana milffi asettuu konttausasentoon ja hytkyttää pyllyään puoleensavetävästi postinjakajalle. Postinjakaja ottaa kiinni häntä lantiosta, ja laittaa suuren sykkivän kullinsa hänen vittuun. Heidän halunsa ovat uskomattomat ja postinjakaja nussii milffiä kovaa. Lopulta postinjakaja tuntee, että on tulossa, ja ottaa ulos kullinsa ja ruiskuttaa koko satsin hänen selkänsä päälle. He putoavat kasaan lattialle ja milffi antaa postinjakajalle suudelman. Tämä milffi on postinjakajan mieles-tä myös paras puhelinseksi domina.

Milffi kiittää postinjakajaa siitä, että hän on rauhoittanut hänen halunsa ja hänen nälkänsä. He nousevat ylös lattialta, ja postinjakaja lähtee ulos hymy ja milffin vitunnesteen tuoksu huulillaan. Kiitos, että puhe-linseksi numerot ja tämä ihana talo on olemassa, ja kiitos tälle Yön Enkeleiden milffille. Onneksi viihdelin-jat, viihdenumerot ja seksipalvelu ovat olemassa, jotta hän käyttäessään puhelin-seksi linjoja voi saada uusia inspiraatioita seuraavaan kertaan, kun hänellä on seikkailu seksilinja milffin kanssa. Milffi huutaa vielä perään, sinun seksipuhelin unohtui!

Kirjoittaja: H. Pekkanen

Halutko puhua Postinjakaja saapuu sykkivän kullinsa kanssa kanssa, soita!


Satu
Uusi! Satu45 Ikä

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten....

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Odottaa soittoasi
nro 230
 
 
Sari
Sari 45 Ikä

Sari on upea keski-ikäinen nainen, joka tietää miten miehet...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 212
 
 
Vivian
Vivian26 Ikä

Odotan puhelua juuri sinulta, kokenut mies, joka osaa tyydyttää näin kurvikkaan...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 251
 
 
Linda
Linda34 Ikä

Mitä sinä voisit tehdä saadaksesi minut laukeamaan? Kerro miten sinä viettelisit minut...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 203
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy