LAADUKAS PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Postinjakaja saapuu sykkivän kullinsa kanssa
Postinjakaja saapuu sykkivän kullinsa kanssa

Postinjakaja saapuu sykkivän kullinsa kanssa

Hän on lopettanut yhden puheluistaan livelinjat työtille ja nyt nuori postinjakaja saapuu sykkivän kullinsa kanssa


Tänään hän tarvitsee kuitenkin enemmän jotain muuta kuin puhelinseksi sessiota. Seksilinjat eivät saaneet häntä täysin tyydyttyneeksi, hänellä on tänään suuret halut ja tarvitsee enemmän. Hän tarvitsee aitoa tavaraa. Aitoa vittua. Hänen täytyy nyt lähteä töihin, mutta hänen onnekseen hän jakaa kirjeet paratiisi24 ja linja24 teille. Siellä hän voi joskus saada todella ihanan panon joidenkin kauniiden milffien kanssa, jotka asuvat siellä. Ei puhelinseksiä vaan aitoa tavaraa. Se on hänen mielestään kuin paratiisi. 

Hiukan kiimaisena ja kulli kovana hän soittaa yhtä ovikelloa. Postinjakaja saapuu sykkivän kullinsa kanssa. Tämä ovi kuuluu milffille, joka tekee töitä yrityksessä Yön Enkelit, ja jos postinjakaja on onnekas, on hän kiimainen ja valmis ottamaan hänen suuren kovan kullinsa. Oven avaa milffi, joka on kuumin seksipalvelut numerossa, ja hänellä on päällään vain pienen pienet pitsialushousut.

Postinjakaja tuntee hänen kiimaiset halunsa, ja huomaa kuinka hän heti alkaa hyväilemään ihania vadelmanpunaisia nännejään. Hän nuoleskelee huuliaan ja peruuttaa eteiseen. Tämän kaiken hän missaisi puheliseksi sessiossa. Milffi on kiimainen ja voihkii näyttäen halunsa. Postinjakajan suuri kulli sykkii, ja hän pyytää milffiä menemään lattialle makuulle. Hän tottelee postinjakajaa, ja menee lattialle levittäen reisiään, ja samalla hyväilee vittuaan molemmilla käsillään.

Postinjakaja saapuu sykkivän kullinsa kanssa ja repii vaatteet päältään ja laittaa päänsä pornotähden jalkojen väliin. Hän on kostea ja ihana. Aah, onneksi tämä on aitoa, eikä puhelinseksiä. Postinjakaja nuolee klitorista ja alkaa nussimaan häntä sormillaan. Milffin voihkinta voimistuu ja hän jännittää selkänsä kaarelle, kun hän tulee, ja postinjakaja lipoo hänen nesteitään. Tyytyväisenä ja kosteana milffi asettuu konttausasentoon ja hytkyttää pyllyään puoleensavetävästi postinjakajalle. Postinjakaja saapuu sykkivän kullinsa kanssa ja ottaa kiinni häntä lantiosta, ja laittaa suuren sykkivän kullinsa hänen vittuun. Heidän halunsa ovat uskomattomat ja postinjakaja nussii milffiä kovaa. Lopulta postinjakaja tuntee, että on tulossa, ja ottaa ulos kullinsa ja ruiskuttaa koko satsin hänen selkänsä päälle. He putoavat kasaan lattialle ja milffi antaa postinjakajalle suudelman. Tämä milffi on postinjakajan mielestä myös paras puhelinseksi domina.

Milffi kiittää postinjakajaa siitä, että hän on rauhoittanut hänen halunsa ja hänen nälkänsä. He nousevat ylös lattialta, ja postinjakaja lähtee ulos hymy ja milffin vitunnesteen tuoksu huulillaan. Kiitos, että puhe-linseksi numerot ja tämä ihana talo on olemassa, ja kiitos tälle Yön Enkeleiden milffille. Onneksi viihdelinjat, viihdenumerot ja seksipalvelu ovat olemassa, jotta hän käyttäessään puhelin-seksi linjoja voi saada uusia inspiraatioita seuraavaan kertaan, kun hänellä on seikkailu seksilinja milffin kanssa. Milffi huutaa vielä perään, sinun seksipuhelin unohtui.


Tervetuloa soittamaan tytöillemme saadaksesi mahtavaa puhelinseksiä


Elisa
Elisa (34 Ikä)

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää elämänkokemusta ja Elisa...

MINUN SIVUNISoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 548
 
 
Roosa
Uusi! Roosa (30 Ikä)

Olen nainen joka rakastaa tulla sidotuksi ja haluaa sitoa sinut. Haaveilen erilaisista roolileikeistä...

MINUN SIVUNISoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 234
 
 
Satu
Satu (45 Ikä)

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin,...

MINUN SIVUNISoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 230
 
 
Sini
Uusi! Sini (29 Ikä)

Sini on se kiltti, kiva, kurvikas, pienikokoinen ja viaton blondi, joka on isien ja poikien unelma, äitien...

MINUN SIVUNISoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 270
 
 
 
 

Hyödyllisiä artikkeleita

Kohtalokas kevätpäivä

Kohtalokas kevätpäivä

Oli aurinkoinen, kohtalokas kevätpäivä huhtikuun puolivälissä. Kohtalokas kevätpäivä niin monella eri...
 
Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani. En ollut koskaan tavannut häntä kasvokkain. Tämä tapaaminen tulisi olemaan ensimmäinen...
 
Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat ovat ainutlaatuiset ihmisen elämässä. Minulle lakkiaisjuhlat toi lisäksi ainutlaatuisen...
 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy