LAADUKAS PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Naisen saa hullaantumaan voimakastahtoinen mies
Naisen saa hullaantumaan voimakastahtoinen mies

Naisen saa hullaantumaan voimakastahtoinen mies

Mikään ei ole niin seksikästä ja valloittavaa kuin se, että kohtaan miehen isolla M:llä


Näin kävi muutama vuosi sitten, kun olin ystävättäreni kanssa matkalla yhteen illanviettoon.  Ystävättäreni oli tapansa mukaan paljon myöhässä. Minulla oli ollut levoton olo koko päivän, enkä malttanut odottaa kotona ystävättäreni ilmoitusta, että hän on valmis. Lähdin kaupunkiin pari tuntia aikaisemmmin. Halusin katsella ihmisiä hetken rauhassa, koska nautin siitä.

En ajatellut mitään erityistä, kun suuntasin kohti yhtä keskustan suosittua baaria. Ajattelin sen olevan sopivassa kohtaa matkalla tapahtumapaikkaan. Astelin sisälle lähes tyhjään baariin. Oli varhainen alkuilta ja paikka täyttyisi vasta iltayhdentoista aikaan. Menin baaritiskille ja tilasin itselleni lasin kuohuviiniä. Etsin katseellani sopivaa paikkaa, jonka löysinkin keskeltä tilaa, korkean baaripöydän äärestä. Pöydän toisessa päässä istui pari miestä juoden drinkkejään ja keskustellen keskenään. He eivät näyttäneet huomioivan minua millään tavalla.

Ajatuksissani annoin katseeni lipua ympäri baaria, jossa oli sillä hetkellä vain kourallinen ihmisiä. Huomasin pari nuorempaa, ulkomaalaisen näköistä miestä. He joivat teetä ja keskustelivat keskenään. Toisella miehistä oli baskeri päässään. Ajattelin itsekseni, että vain juntit pitävät hattua päässään sisätiloissa.

Näpräsin kännykkääni ja siemailin kuohuviiniä. Odotin ystäväni ilmoitusta, missä kohtaa hän oikein menee. Hän lähetti monta väliaikatietoa. Milloin hän oli suihkussa, milloin katseli juna-aikatauluja, kuivasi tukkaansa tai meikkasi. Huoahdin syvään ja ihmettelin hänen touhuaan. Katselin ympärilleni. Kävin tupakalla ulkona ja pyysin kahta vieruskaveriani vahtimaan paikkaani sillä aikaa. Lopulta ystäväni ilmoitti, että hän ottaa taksin määränpäähän, koska oli jo niin paljon myöhässä sopimastamme ajasta. Hienoa, ajattelin. Siemailin juomani loppuun ja aloin pukea takkia päälleni.

Juuri silloin luokseni asteli mies. Hän tuli hyvin lähelle minua. Vilkaisin häntä nopeasti ja tajusin, että hänhän on se baskeripäinen mies, joka oli istunut ikkunan vieressä kaverinsa kanssa. Hän kysyi englanniksi, mitä minulle kuuluu. Vastasin kohteliaasti, että ihan hyvää. Seuraavaksi hän kysyi, mitä suunnitelmia minulla on tälle illalla. Sanoin, että olen menossa yhteen tilaisuuteen, joka alkaisi aivan kohta. Hän kuunteli minua keskittyneesti. Sitten hän sanoi haluavansa tavata minut myöhemmin illalla, jos mahdollista. Olin hämmentynyt näin suorasukaisesta ehdotuksesta, joka tuli täysin tuntemattomalta mieheltä. Jokin hänen olemuksessaan kuitenkin vastasi kaikuuni ja tunsin itseni imarrelluksi. Sanoin, että esitys kestää noin puolitoista tuntia, jonka jälkeen tulen ystävättäreni kanssa jonnekin keskustaan syömään.

Mies katsoi minua syvälle silmiini tummilla, ruskeilla silmillään. Hän sanoi, että siinä tapauksessa voisimme tavata myöhemmin. Hän tulisi saman baariin yläkertaan, jossa oli yökerho. Jos olemme tulossa sinne, hän voisi järjestää meidät jonon ohi, koska tunsi ovimiehen hyvin. Kysyin, kuinka kummassa minä tavoitan hänet, jos olemme tulossa paikkaan myöhemmin. Hän nappasi kännykkäni ja näppäili siihen numeronsa kuin omaan puhelimeensa. Hän näytti näytöllä olevaa nimeään ”Sammy”. Tämä on numeroni, josta tavoitat minut, Sammy sanoi.

Hieman pyörällä päästäni lähdin kävelemään kohti esityspaikkaa. Pääsin perille vain todetakseni, että paikka oli ääriään myöten täynnä. Viestitin ystävättärelleni asiasta, hän vastasi olevansa taksissa aivan kulman takana. Taksi nappasi myös minut kyytiinsä ja palasimme takaisin keskustaan lähelle aiempaa baaria. Menimme läheiseen ravintolaan syömään. Tilasimme annokset jättirapupastaa ja pullon punaviiniä pöytään. Kertailimme elämäämme ja puhuimme niitä näitä. Kerroin tapaamisestani baarissa olleen, tuntemattoman ja eksoottiselta tuntuneen miehen kanssa. Sanoin, että mies lupasi järjestää meidät jonon ohi, jos olemme tulossa paikalle.

Ilta ravintolassa ja viinin äärellä kului rattoisasti. Kello oli melkein 23, kun päätimme ottaa vinkistä vaarin ja mennä yökerhoon, jossa tuntematon ihailijani odottaisi, ehkä. Pääsimme ovelle, josta soitin Sammyn numeroon. Hän vastasi välittömästi ja sanoi tulevansa meitä ovelle vastaan.

Hetken kuluttua näin tumman, komean miehen vaaleanpunaisessa kauluspaidassaan viittilöivän meitä sisälle. Olin hieman humalassa ja huumassa tapahtumien nopeista käänteistä. Vietyämme takit narikkaan lähdimmme kulkemaan kohti yläkertaa. Esittelin ystävättäreni Sammylle, joka katseli uteliaasti seuraani. Olimme ystävättäreni kanssa hyvin erityyppisiä ulkonäöllisesti.

Menimme istumaan sohville, joiden edessä oli matala pöytä. Tilasin juotavaa ja istuin Sammyn viereen. Nähtyään minut alkuillasta baarissa, hän oli sanonut ystävälleen, että tuossa on nainen, johon hän haluaa tutustua. Sammyn ystävä oli todennut siihen, ettei tämä voi noin vaan tulla luokseni, koska saatoin odottaa jotakuta eli miestä. Mutta Sammy oli itsevarma liikkeissään ja tottunut siihen, että osaa käyttäytyä ja saa naiset kiinnostumaan itsestään.

Istuimme Sammyn kanssa hyvin lähekkäin. Tunsin hänen voimakkaan, miehisen ja eroottisen latauksensa virittävän minut. Olin hämmentynyt, mutta riehakkaan iloinen. Sammy suikautti yhtäkkiä suunsa suulleni. Se oli ikään kuin pusu, mutta jotenkin erilainen. Hän halusi suutuntuman kanssani. Minua se nauratti, sen myös Sammy huomasi ja ilokseen ymmärsi, etten pahastunut siitä. Menin tanssimaan riehakkaasti ja myös Sammy tuli lattialle vieden minua paritanssikuvioihin. Olin ihastunut häneen päätä pahkaa, vaikka en sitä oikein tajunnutkaan siinä tilanteessa.  Ilta oli päättymäisillän ja oli aika poistua ravintolasta. Sammyn kaverilla oli auto, jolla hän lähti meitä kuskaamaan kohti kotiani, jossa lapseni nukkuivat. Mieleeni ei missään vaiheessa tullut, että harrastaisin seksiä hänen kanssaan. Silti valtavan voimakas kemia väreili välillämme. Päästyämme sisälle kotiini hiivimme hiljaa alakertaan ja istuimme sohvalle juttelemaan. Hän kertoi elämästään ja minä kerroin omastani. Olin yksinhuoltaja, kuten hänkin.

Sammy hyväili minua ja kosketti rintojani. Sanoin tiukasti, etten voi kuvitellakaan mitään intiimiä tilanteessa, jossa lapseni nukkuvat yläkerrassa. Hän ymmärsi sen. Aamuyöstä hänen oli lähdettävä varhaisella bussilla kotiin. Katselin aikatauluja tietokoneelta. Hän tuli taakseni aivan lähelle ja tunsin kuumien väristysten kulkevan lävitseni. Saatoin hänet ulos bussipysäkille. Mennessäni nukkumaan masturboin Sammy mielessäni. Ihana mies, joka tiesi haluavansa minut.


Tervetuloa soittamaan tytöillemme saadaksesi mahtavaa puhelinseksiä


Bloggaajat
Vivian
Vivian36 Ikä

Vivian... villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Vapaa
NRO 246
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Seksi arjen keskellä

2231 näyttökerrat

Miehillä on usein tarve purkaa seksuaalista painetta ilman sen kummempia esileikkejä. Kun panettaa, niin mielellään silloin myös ryhdytään ajatuksesta tekoihin

 

Seksi linjat

4878 näyttökerrat

Seksi linjat tarjoavat sinulle erotiikan maailmaan sukeltamisen kokemuksen. Soita ja nauti

 

Saat minut kokonaan

2656 näyttökerrat

Olen elämäni aikana kohdannut monia ja monenlaisia miehiä, jotka ovat luulleet olevansa mestareita rakastelemaan. Mutta yksi on ylitse muiden

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy