Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
Lomaromanssi
Lomaromanssi

Lomaromanssi

Lomaromanssi ei ole ollut minun juttuni. Mutta tällä kertaa etelän kuuma ilma sai minut lomaromanssin valtaan


Tämä on tosikertomus ainoasta lomaromanssista, joka minun elämääni on osunut. Mutta tästä on jäänyt sitten sitäkin parempi tarina kerrottavaksi.

Älä ymmärrä minua väärin, lomaromanssi ei ole vain ollut minun juttuni. Ei minulla ole mitään lomaromanssia vastaan. On vain niin, että en ole mikään maailman kaunein isotissinen blondi, joka poimitaan baarista tai yökerhosta ensimmäisten joukossa mukaan. Yleensä minun pitää itse olla se poimija. Olen tavallinen, ujo tyttö, ilman itseluottamusta. 

Tämä tapaus sattui Ibizalla. Ihmiset ovat siellä toisinaan hieman röyhkeitä, iholle tunkevia. Mutta olen kokenut, että he ovat niin ystävällisiä, etten koskaan tunne riskiä kävellä yksin kaduilla myöhään illalla.

On aina hauskempaa olla tuhma lomalla kuin kotona, joten tänä iltana päätin mennä vastoin tavallisia vaistojani etsimään lomaromanssia baariin. Ensimmäisessä baarissa, jota kokeilin, oli aivan liian aikainen ilta ja siellä tapahtui hyvin vähän. Mutta jonkin ajan kuluttua tämä nuori kaveri tulee baariin yksinään. Tummien lyhyiden hiusten lisäksi, ei liian pitkä, hyvä vartalo, parta siististi ajeltu, pukeutuu hyvin, yllään valkoinen lyhythihainen paita ja tiukasti istuvat farkut, jotka paljastavat pullistuman vasemmalla. Mies juttelee kahdelle tutulleen ka minä pysyn seinää vasten lattian toisella puolella ja katselen salaa. En voi irrottaa silmiäni hänestä, hän on niin söpö. 

Hän puhuu ystävilleen nauraen ja vitsaillen. Pidän hänen hymystään. Ihailen myös hänen farkkujensa istuvuutta ja sitä kauniisti pyöristyvää pullistumaa. Yhtäkkiä kaikki muuttuu. Hän kääntyy tuoppi kädessään huolimattomasti ja tuoppi räsähtää rikki hänen kädessään. Veripisaroita tipahtelee lattialle. Nopeasti riennän hänen sanoen hänelle: "Minä olen lääkäri, voin auttaa sinua" ja samalla nopeudella saatan hänet baaritiskiä kohti, nappaan kasaan lautasliinoja ja laitan kourallisen jääkuutioita keskelle ja asetan varovasti kylmän kääreen vuotavan käden päälle. En ole oikeasti lääkäri. Minulla ei ole mitään kokemusta lääketieteestä. En siis oikein tiedä, mitä sillä hetkellä tapahtui. Mielenkiintoista on se, että onnettomuudessa ihminen alistuu kenelle tahansa, joka ottaa tilanteen haltuunsa. Hänen kaverinsa hipsivät nopeasti baarin toiseen päähän ja jättivät meidät rauhaan. 

Pelkkä hänen avuttomuutensa ja hänen ihonsa lämpö saivat minut litimäräksi. Hänen toinen kätensä vahingossa osui vyötärölleni ja se sai minut tuntemaan perhosia vatsassani ja sisältäni alkoi tihkua valkoisiin alushousuihini. 

Hänen nimensä oli Matias ja hän oli opettaja. Hän oli kotoisen Gävlestä ja oli tullut lomalle kavereiden kanssa kahdeksi viikoksi. Kun sain tyrehdytettyä käden vuodon, hän osti minulle juoman ja juttelimme tunnin verran, minä tuijottaen hänen ruskeita silmiään. Olisiko tässä minun ensimmäinen lomaromanssini? Hetken keskusteltuamme, Matias yhtäkkiä kiitti minua avusta ja sanoi lähtevänsä kavereidensa kanssa jatkamaan illanviettoa. Minut valtasi alakulo ja masennus. Eikö hän tuntenut välillämme olevaa kemiaa? 

Hän lähti kavereidensa kanssa ja minä menin toiseen baariin ja nautin toisen drinkin. Väkeä alkoi olla liikkeellä enemmän. Kello oli melkein puolen yön ja ajattelin, että aurinko oli laskenut ainakin viisi tuntia sitten, joten paikallisten pitäisi olla jo nyt ravintoloissa odottamassa lomaromanssejaan. Olin oikeassa. Kolmannessa baarissa oli jo täyttä. Niin täyttä, että ihmiset voivat olla nimettömiä ja pysyä omissa oloissaan niin halutessaan. En ole mikään bailutyyppi, joten seisoin suosikkipaikassani seinän vieressä. Sitten näin hänet, Matias. 

En ollut nähnyt hänen tulevan sisään. Hän nojasi vastapäiseen seinään olut kädessään ja tutkaili baaria. Pitäisikö mennä moikkaamaan? Mutta hän ei ollut tarpeeksi kiinnostunut alkuillastakaan, joten päätin olla menemättä. Hän varmasti näki minut, joten jos hän muuttaisi mielensä, hän tietäisi missä olen. Ajatus olla viimeinen vaihtoehto ei häirinnyt minua, olenhan tottunut siihen, ettei minua juuri mukaan poimita. Ajatus lomaromanssista alkoi kaikkoamaan.

Seuraavan tunnin ajan tarkkailimme molemmat omalta näköalapaikaltamme ja kumpikaan ei liikkunut. Juomani oli loppumaisillaan. Kulautin viimeisen pisaran juomaani ja suuntasin kohti tiskiä, joka oli aivan Matiaksen vieressä. Laitoin lasini tiskille, ikään kuin tilatakseni toisen juoman, ja käänsin pääni välinpitämättömästi Matiasta kohti.  "Odotatko jotakuta?" Tuli tauko ja hän kääntyi minua kohti. Hän laittoi oluensa tiskille ja sanoi: ”Sinua.” Hetkessä olimme hiljaisella sohvaryhmällä. Hänen huulensa olivat kosteat ja herkulliset ja hänen suudelmansa maistuivat vaniljalle ja oluella, kun kielemme tutkivat kuumeisesti toisiaan. Hänen kätensä olivat kaikkialla, mutta enimmäkseen ne olivat haarassani, joka oli muuttumassa melko kosteaksi. En pystynyt pitämään käsiäni irti hänen pehmeistä kasvoistaan ​​ja lyhyistä tummista hiuksistaan. Vaimeassa valossa hänen ihonsa ja suuret ruskeat silmänsä hukuttivat minut ja tajusin että oli aika ottaa taas tilanne haltuun. Vedin häntä itseäni kohti ja kun ruumiimme sulautuivat, suutelimme jälleen kiihkeästi. Uppouduimme kieltemme tanssiin ja raskaaseen hengitykseen.

Jätimme pian baarin ja juoksimme kohti hotelliani. Olimme tuskin sulkeneet huoneeni oven, kun tällä kertaa oli Matiaksen vuoro tarttua minuun. Hänen kätensä näyttivät olevan kaikkialla, ja kun hän alkoi avata paitani nappeja, pidin hänen ihanat pehmeät kasvonsa käsissäni, kun suutelimme yhä uudelleen ja uudelleen kiihkeästi. Paitamme riisuttuamme viimeinkin nautimme lämpimän kehollisen kosketuksen jännittävästä tunteesta; iho ihoa vasten, kun kätemme tutkivat toisiamme.

Kun hän riisui housunsa, työnsin hänet taaksepäin sängylle ja hän nauroi pudotessaan peiton pehmeään syleilyyn. Hyppäsin hänen päälleen kiinnittäen hänen kätensä hänen päänsä yläpuolelle, kun alushousumme painuivat toisiaan vasten ja tunsin hänen erektion kovuuden. Hän vääntelehti allani, kun suutelin häntä uudelleen, ja hän voihki, kun hieroin kehoani hänen omaansa vastaan. Päästäen irti yhteen puristuneet kädet, liu’uin alas hänen vartaloaan pitkin, hänen jalkojensa väliin. Hautasin kasvoni hänen nivusiinsa ja Matias vain makasi nauttien hänen ruumiinsa koskemisesta. Uppouduin lämpimän nivusen syvyyteen ja hengitin hänen myskituoksuaan, sekoituksen mieshikeä ja hillittyä partaveden tuoksua. Hänen reitensä olivat täynnä pieniä pehmeitä kiharoita, joita nuolin ja suutelin, ennen kuin siirryin nuolemaan ja maistamaan ja imemään hänen sykkivää kyrpäänsä. 

Rakastan imemistä. Kun imin häntä, tunsin sen vain kasvavan ja kasvavan. Se makasi hänen vatsaansa vasten, veri nousi innokkaasti jokaiseen suoneen, kun se kasvoi silmieni edessä ja esinahan väistyessä paljastui sykkivä vaaleanpunainen kypärä, josta tihkui innostusta. Kun kieleni kosketti kärkeä, se sai minut haluamaan enemmän ja enemmän. 

Sitten heitin kiireesti pois omat alushousuni, kyyristyin hänen jalkojensa väliin ja keskitin huomioni hänen kiveksiinsä. Varovasti otin toisen suuhuni, pyöritellen sitä kieleni ympäri, kun kuuntelin hänen voihkivan tyytyväisenä nautinnosta. Sitten päästin hänen kiveksensä irti ja nousin polvilleni hänen pehmeiden reisiensä väliin, otin hänen elimensä toiseen käteen ja toin sen eteenpäin huulilleni ja nuolin lisää sen kärjestä ja maistelin sen liukasta suolaisuutta ja puhalsin sitten pehmeästi. Hitaasti laskin suuni kimaltavan kyrvän päälle ja suljin huuleni varovasti sen päälle. Tunsin hänen vetävä syvään henkeä hänen selkänsä kaareutuessa hieman ja hänen rintansa nousi irti sängystä. 

Hänen kalunsa oli niin paksu. Oli vaikeaa estää hampaitani koskettamasta sen vartta, kun nousin ylös ja alas hänen päällään, imien ja pyörittäen kieltäni kärjen ympäri. Joka kerta kun tein niin, hän kohotti lantiotaan ja hänen kätensä kiskoivat päätäni lähemmäksi ja hänen paksu kalunsa työntyi kurkkuni takaosaan.

”Tulen ihan kohta, jos jatkat samalla tavalla!" hän voihki. 

Nostin hänen takapuolensa korkeammalle ja pysähdyin hetkeksi, "Älä anna minun estää sinua", mumisin, ennen kuin jatkoin imemistä. Nuolin kuumeisesti kyrvän vartta, kieleni teki retkeään ylös ja alas samalla käteni masturboiden hänen elintään. Hänen päänsä painui eteenpäin, hänen kasvonsa punastuivat kirkkaan vaaleanpunaisiksi, kun orgasmin aallot alkoivat räjähtää hänen ruumiinsa sisällä. Aika tuntui hidastuvan, kun käteni tunsi sykkivän elimen, joka ampui alas pitkänä virtana kasvoilleni. Hän sulki silmänsä tiukasti kiinni ja irvisti samalla roiskuttaen kasvoilleni. 

Vapauttaen otteeni hänestä, annoin hänen kiertyä takaisin alas ja romahtaa uudelleen sängylle, kun hän voihki uupuneesta nautinnosta ja helpotuksesta. Hänen silmänsä olivat edelleen kiinni, kun kiipesin hänen päällensä, painoin märän pilluni hänen naamalleen ja jälleen kerran kiinnitin hänet sänkyyn painoni alle. Se mitä sitten tapahtui, oli lomaromanssi parhaimmillaan. Siitä voin kertoa sitten ihan oman tarinansa.bloggaa
Vivian
Vivian (36 Ikä)

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen....

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
246
 
Maria
Uusi Maria (24 Ikä)

Maria on uhkea, seksikäs, kiimainen ja halukas aikuinen nainen. Hän on valmis toteuttamaan kaikki...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
269
 
Katariina
Uusi Katariina (24 Ikä)

Katariina tihkuu seksiä ja erotiikkaa. Rinnat ja pakarat huutavat sinua leikkiin mukaan. Aina kosteana ja...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
270
 
Satu
Satu (45 Ikä)

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen,...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
230
 
 

Aikuisviihteen innostavat seksinovellit

Kohtalokas kevätpäivä

Kohtalokas kevätpäivä

Oli aurinkoinen, kohtalokas kevätpäivä huhtikuun puolivälissä. Kohtalokas kevätpäivä niin monella eri...
 
Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani. En ollut koskaan tavannut häntä kasvokkain. Tämä tapaaminen tulisi olemaan ensimmäinen...
 
Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat ovat ainutlaatuiset ihmisen elämässä. Minulle lakkiaisjuhlat toi lisäksi ainutlaatuisen...
 
 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_