LAADUKAS
PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Lesbomaista himoa erotiikkaputiikissa
Lesbomaista himoa erotiikkaputiikissa

Lesbomaista himoa erotiikkaputiikissa

Tänään menen minä, joka olen yksi Yön Enkeleistä, ostamaan vähän seksikkäitä alusvaatteita putiikista nimeltä paratiisi. Olen seksikäs livelinjat, seksilinja ja viihdelinjat palveluissa.


Minun puhelinseksi aloittama työ tulee olemaan mahtavaa. Mmm, tänä iltana tulee olemaan niin ihanaa. Kävelen sisälle Yön Enkeleiden putiikkiin, ja aivan hullaannun kaikista seksikkäistä asuista, ja nahan ja lakan tuoksuista. Mieleni täyttyy halusta ja vittuni alkaa kostumaan. Kun seison, ja pidän seksikästä lakka-hömppää kädessäni, tulee Yön Enkeleiden myyjä esiin. Hän on kaunis pieni olento, jolla on pitkät punaiset hiukset, ja hänellä on punainen nahkaleninki yllään. Hän hymyilee ja ottaa minua kädestä kiinni. Hän ohjaa minut perälle Yön Enkeleiden putiikkiin, ja menemme pieneen ahtaaseen pukukoppiin. Tästä jäisin paitsi seksipalvelut työssäni luurin toisessa päässä.

Seison peilin edessä, ja tunnen kuinka hänen pienet kätensä avaavat minun paitani ja vetävät hitaasti alas hameeni vetoketjun. Nyt seison alasti hänen edessään. Hän taivuttaa päätään alas, ja hänen punaiset pitkät hiuksensa kutittavat vartaloani. Nännini kovettuvat kun hän alkaa imeä niitä. Tätä ei voi verrata pu-helin-seksi sessioon.

Tunnen hänen voimakkaan halunsa, ja haluan vain imeä hänen vittuaan ja nussia häntä sormillani. Hänen toinen kätensä hipelöi ja hyväilee klitoristani. Hän koskettelee minua, ja minun haluni kasvaessa nesteeni valuvat pitkin reisiäni. Hän kikattaa ja ottaa pois leninkinsä. Hänen punaruskea alakarvoitus on kostea, ja laitan käteni alas ja alan hipelöidä häntä. Luulin luurissa, että hän on oikea puhelinseksi domina, mutta, onko hän?

Menemme 69 asentoon ja alamme nuolemaan ja hipelöimään toisiamme. Näin olin tehnyt toisen kanssa kun harrastimme puhelinseksiä. Sormeni on syvällä hänen sisällään, ja voihkimme kuin halujen täyttämäs-sä sinfoniassa. Laukeamme yhtä aikaa. Se oli varmaan ihanin saamani orgasmi. Hitaasti hiukan täristen nousemme ylös ja suutelemme toisiamme. Sitten hän ottaa lakka-hömpän ja sanoo: ”Yön Enkelit tarjoa-vat tämän”. Kikatamme, ja hän saattaa minut ulos. Ei, taas minun ihanan söpö seksipuhelin oli unohtua, joka kerta sama juttu. Onneksi muistin, ilman sitä eivät soi viihdenumerot eikä kukaan saa puhelin seksiä.

Meidän halumme on tyydytetty ainakin hetkeksi. Minun haluni heräävät työvuorossani taas illalla kun puhelinseksi numerot ja seksilinjat soivat kuumina koko yön. Seksipalvelu tulee olemaan niin paljon pa-rempaa nyt, kun olen saanut tuntea maun yhdeltä Yön Enkeliltä ja haluni tulevat heräämään vain tätä kaunista ja kiimaista Yön Enkeliä ajatellen.

Kirjoittaja: A. Sipilä

Halutko puhua Lesbomaista himoa erotiikkaputiikissa kanssa, soita!


Essi
Essi40 Ikä

Haluaisitko sinä kuulla, kun minä saan orkun? Jos haluat kokea laatuaikaa ja ihanaa...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Soita myöhemmin
NRO 524
 
 
Filippa
Filippa26 Ikä

Filippa on yksi kiimaisimmista tytöistä. Hän on aina valmis seksiin ja rakastaa, kun...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 21
 
 
Juulia
Uusi! Juulia30 Ikä

Haluaisitko kuumille puhelintreffeille Juulian kanssa? Juulia etsii rinnalleen vielä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 209
 
 
Sari
Sari 45 Ikä

Sari on upea keski-ikäinen nainen, joka tietää miten miehet...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 212
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy