LAADUKAS PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Lesbomaista himoa erotiikkaputiikissa
Lesbomaista himoa erotiikkaputiikissa

Lesbomaista himoa erotiikkaputiikissa

Tänään menen minä, joka olen yksi Yön Enkeleistä, ostamaan vähän seksikkäitä alusvaatteita putiikista nimeltä paratiisi


Minun puhelinseksi aloittama työ tulee olemaan mahtavaa. Mmm, tänä iltana tulee olemaan niin ihanaa. Kävelen sisälle Yön Enkeleiden putiikkiin, ja aivan hullaannun kaikista seksikkäistä asuista, ja nahan ja lakan tuoksuista. Mieleni täyttyy halusta ja vittuni alkaa kostumaan. Kun seison, ja pidän seksikästä lakka-hömppää kädessäni, tulee Yön Enkeleiden myyjä esiin. Hän on kaunis pieni olento, jolla on pitkät punaiset hiukset, ja hänellä on punainen nahkaleninki yllään. Hän hymyilee ja ottaa minua kädestä kiinni. Hän ohjaa minut perälle Yön Enkeleiden putiikkiin, ja menemme pieneen ahtaaseen pukukoppiin. Tästä jäisin paitsi seksipalvelut työssäni luurin toisessa päässä.

Seison peilin edessä, ja tunnen kuinka hänen pienet kätensä avaavat minun paitani ja vetävät hitaasti alas hameeni vetoketjun. Nyt seison alasti hänen edessään. Hän taivuttaa päätään alas, ja hänen punaiset pitkät hiuksensa kutittavat vartaloani. Nännini kovettuvat kun hän alkaa imeä niitä. Tätä ei voi verrata pu-helin-seksi sessioon.

Tunnen hänen voimakkaan halunsa, ja haluan vain imeä hänen vittuaan ja nussia häntä sormillani. Hänen toinen kätensä hipelöi ja hyväilee klitoristani. Hän koskettelee minua, ja minun haluni kasvaessa nesteeni valuvat pitkin reisiäni. Hän kikattaa ja ottaa pois leninkinsä. Hänen punaruskea alakarvoitus on kostea, ja laitan käteni alas ja alan hipelöidä häntä. Luulin luurissa, että hän on oikea puhelinseksi domina, mutta, onko hän?

Menemme 69 asentoon ja alamme nuolemaan ja hipelöimään toisiamme. Näin olin tehnyt toisen kanssa kun harrastimme puhelinseksiä. Sormeni on syvällä hänen sisällään, ja voihkimme kuin halujen täyttämässä sinfoniassa. Laukeamme yhtä aikaa. Se oli varmaan ihanin saamani orgasmi. Hitaasti hiukan täristen nousemme ylös ja suutelemme toisiamme. Sitten hän ottaa lakkahömpän ja sanoo: ”Yön Enkelit tarjoavat tämän”. Kikatamme, ja hän saattaa minut ulos. Ei, taas minun ihanan söpö seksipuhelin oli unohtua, joka kerta sama juttu. Onneksi muistin, ilman sitä eivät soi viihdenumerot eikä kukaan saa puhelin seksiä.

Meidän halumme on tyydytetty ainakin hetkeksi. Minun haluni heräävät työvuorossani taas illalla kun puhelinseksi numerot ja seksilinjat soivat kuumina koko yön. Seksipalvelu tulee olemaan niin paljon parempaa nyt, kun olen saanut tuntea maun yhdeltä Yön Enkeliltä ja haluni tulevat heräämään vain tätä kaunista ja kiimaista Yön Enkeliä ajatellen.


Tervetuloa soittamaan tytöillemme saadaksesi mahtavaa puhelinseksiä


Bloggaajat
Vivian
Vivian36 Ikä

Vivian... villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Vapaa
NRO 246
 
 
Satu
Satu45 Ikä

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten....

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Vapaa
NRO 230
 
 
Amanda
Uusi! Amanda21 Ikä

Amanda on se suloinen ja tiukka naapurintyttösi, joka kaipaa kypsän miehen kosketusta....

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 269
 
 
Elisa
Elisa34 Ikä

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 548
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy