LAADUKAS
PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. 9 halutessasi takaisin päävalikkoon. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Kypsä nainen
Kypsä nainen

Kypsä nainen

Kypsä nainen vie sinut ennennäkemättömän nautinnon eroottiseen maailmaan.


Tiedätkö jo, minkälaisen nautinnon voi todella kokenut ja seksuaalisesti kypsä nainen sinulle tarjota? Kokemus on todella tärkeää erotiikan kuumilla salaisilla poluilla, linjojemme tytöt ovat erittäin kokeneita ja ennen kaikkea rakastavat nautinnollista ja kiihkeää seksiä. Kypsä nainen tulee viemään sinut sellaisten kokemusten pariin, joista et ole tätä ennen uskaltanut edes unelmoida. Et edes salaisimmissakaan haaveissasi. Muistan ajan, jolloin olin nuori teini-ikäinen, juuri täysi-ikäisyyden saavuttanut. Silloin ajatuksissani vilisi lakkaamatta naisia laidasta laitaan. Joitakin haparoivia kokemuksia minulla oli itseni ikäisistä tytöistä, mutta unelmoin miestenlehtien kokeneista ja runsaista vanhemmista ja kypsistä naisista. Elin toivossa, että pääsisin oikein kunnon kokeneen naisen opetukseen ja voisin sittemmin tehdä vaikutuksen naisiin taidoillani.

Ajattelin siis päiväkaudet pelkkää seksiä tunnista toiseen. Aina kun olin yksin, hankasin nuorta ja kovaa, mutta ennen kaikkea innokasta kyrpääni muilta salaa, paeten samalla syvälle seksin täyttämään fantasiamaailmaan. Naapuriini oli muuttanut uhkea ja kokeneen näköinen eronnut daami eli todellinen upea ja tyylikäs kypsä nainen. Hänen upeita isoja rintojaan sekä leveää ja runsasta, mutta kiinteää takapuoltaan ihailin usein salaa vaivihkaa ikkunasta. Iltaisin nukkumaan mennessä minulla oli tapana runkata ja unelmoida tästä ihanasta ladysta. Kerran olin ihan yksin kotona kesäisenä päivänä. Istuskelin puutarhan lepotuolissa ja tiirailin salaa pensaan suojista, kun naapurin runsas ja komea rouva otti aurinkoa omalla pihallaan. Yhtäkkiä hän otti päältään pienten bikinien yläosan ja sain ihailla hänen uhkeaa ja upeaa komeuttaan vailla rihmankiertämääkään. Rinnat tipahtivat hieman alaspäin. Hänen suuret rintansa olivat kiinteät ja isot nännit olivat komeasti pystyssä.

Tunsin kyrvässäni äkillistä ja huikeaa paineen tuntua. Käteni hakeutui kovalle kyrvälleni, se sojotti suurena, kivikovana ja suonikkaana kuin Pisan torni ikään. Suljin silmäni ja huokaisin samalla itseäni hyväillen. Yhtäkkiä kuulin vienon yskähdyksen. Posket punaisina aukaisin silmäni ja naapurin upea, kypsä nainen seisoi vieressäni. Ensin hän otti kyrpänsä käteeni ja nuoli sitä pehmeällä kielellään taidokkaasti. Hän katsoi minua riettaasti silmiin, minua hävetti ja kiihotti yhtäaikaa. Sitten hän otti kyrpäni syvemmälle suuhunsa ja imi minua kiihkeästi. Hetken pelkäsin laukeavani hänen suuhunsa. Hänen huulensa olivat miltei häpykarvoillani, vaikka kyrpäni oli miltei 20 cm pitkä ja paksukin. Hän riisui notkeasti pikkuhousunsa pois pikapikaa ja siirtyi päälleni. Kyrpäni solahti hänen märkään ja kuumaan pilluunsa kuin sula veitsi voihin. Tunsin hänen himokkaan, kostean ja piukan pillunsa seinämät nuoren kovan kyrpäni ympärillä. Kohottauduin ja aloin imeä ja suudella hänen isoja DD-kupin rintojaan, se tuntui kummankin mielestä todella makealta ja kiihottavalta. Hän alkoi ensin liikkua ylös ja alas, se tuntui aivan uskomattoman hyvältä. Hän myös painoi kuuman, märän ja kiihkeän kielisuudelman suulleni.

Hänen kiihkeässä imussaan tunsin olevani todella himokkaan ja kokeneen daamin käsittelyssä, ensimmäistä kertaa nuoren pojan elämässäni. Nautintoni tuntui todella suunnattomalta, nuorten ja kokemattomien piukkapilluisten tyttöjen kanssa olleet lyhyet ja vaatimattomat kokemukseni eivät olleet enää mitään tähän verrattuna. Nyt kokenut ja todella kypsä nainen ratsasti isolla kullillani todella rajusti, mikään ei ollut koskaan aikaisemmin tuntunut näin hyvältä. Hän alkoi liikkua eteen ja taakse, hänen isoksi paisunut ja litisevä klitoriksensa alkoi hangata suonikasta ja kivikovaa miehuuttani nautinnollisesti. Hetken päästä hän alkoi hengittää huohottaen ja huusi kovaa, kun hänen litimärkä vaginansa alkoi puristella kyrpääni kouristuksenomaisesti. Itsekin tunsin tunnetta, aivan kuin tulivuori olisi purkautumassa, maan järistessä kuuman laavan purkautuessa ulos räjähtävällä voimalla. Sitten tunsin, että minulta tulee. En pystynyt enää pidättämään, vaan lypsin spermani kaaressa hänen suurille kiinteille rinnoilleen. Yllättäen oven paukahdukset kuuluivatkin jo etupihalta, perheeni saapui kotiin. Ihana naiseni antoi minulle vielä nopeasti kiihkeän suudelman ja poistui pikapikaa paikalta. Itse naamioiduin häkeltyneenä pyyhkeen alle. Näillä unelmilla elinkin todella pitkään ja toki revanssikin otettiin muutamaan otteeseen. Hän opetti minua todella paljon, minusta kehittyikin hänen asiantuntevassa ja perusteellisessa opetuksessaan todella loistava rakastaja.

Halutko puhua Kypsä nainen kanssa, soita!


Sari
Sari 45 Ikä

Sari on upea keski-ikäinen nainen, joka tietää miten miehet...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 212
 
 
Vivian
Vivian26 Ikä

Odotan puhelua juuri sinulta, kokenut mies, joka osaa tyydyttää näin kurvikkaan...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 251
 
 
Linda
Linda34 Ikä

Mitä sinä voisit tehdä saadaksesi minut laukeamaan? Kerro miten sinä viettelisit minut...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 203
 
 
Kaisa
Kaisa40 Ikä

Kaisa on kuuma, kiimainen naaras, joka haluaa jakaa intohimonsa kanssasi. Mistä sinä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 588
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy