LAADUKAS PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Kaverini kiimainen isä
Kaverini kiimainen isä

Kaverini kiimainen isä

Tämä on minun kiihkeää mielikuvitustani parhaan ystäväni komeasta ja seksikkäästä isästä


Se tunne, että saa nussia vanhempaa miestä, tuntuu kuin olisi päässyt paratiisi tyyliseen tunnelmaan. Olen monta kertaa harrastanut puhelinseksiä vanhemman miehen kanssa, mutta nyt se tulee toivon mukaan olemaan aitoa, puhelinseksi hommeleiden sijaan. Olen juuri menossa nukkumaan ystäväni viereen patjalle. Seksipalvelut ovat ajatuksissani. Ajatukset, jotka ovat täynnä kaverini isää ja hänen seksikkyyttään.

En voi olla laittamatta kättäni pikkuhousujeni sisään, kun ajattelen häntä. Kuvittelen samalla olevani puhelinseksi domina. Sormeni liukuvat klitoriksessani ja ihana väristys menee vartaloni läpi. Tunnen olevani märkä, ja klitorikseni paisuu samalla kun kuuntelen kaverini hengitystä. Hän on vihdoinkin nukahtanut, eikä ole tajunnut minun olevan yksi Yön Enkeleistä. Nousen ylös, avaan oven, ja hiivin ulos, ja menen pohjakerrokseen. Kuulen voihkaisun ja läiskivää ääntä. Ei, onko hänellä puhelinseksiä? Täytyn halusta ja uteliaisuudesta. Kuulen, että se tulee TV-huoneesta, ja hiivin sinne, sisään katsoen.

Siellä kaverini isä istuu kalsarit alhaalla, ja käsi ihanan kovassa ukkomies kullissa. TV:ssa näytetään pornofilmiä paratiisi24 ja samaan aikaan ruudussa vaihtuu puhelinseksinumerot ja viihdenumerot. Sieltä se ääni kuului. Tulen entistä kiimaisemmaksi, seison ovenraossa käsi alushousuissani, ja alan näpläämään vittuani. Kaverini isä kuulee, ja kääntää päänsä minua kohti, nousee kulli pystyssä ja tulee eteeni.

Peräännyn, koska en oikeasti tiedä mitä pitäisi tehdä. ”Olenko todellakin yksi Yön Enkeleistä?” ajattelen hiljaa. Onko tämä unta seksipalvelu-urastani, vai mitä tämä on? Hän tulee luokseni, ja nostaa minut ylös ja kantaa sohvalle. Hän voihkaisee kun näkee märän vittuni alushousujeni läpi. Vedän alushousuni alas ja levitän hiukan reisiäni. Hän laittaa päänsä minun reisieni väliin, ja alkaa nuolemaan klitoristani laittaen samalla sormensa märkään reikääni. Hänen kullinsa on suurempi ja näen kuinka se värähtelee ja haluan ottaa siitä kiinni. Kaikki muistuttaa öistä livelinjat palvelussa, jota hoidan öisin.

Tunnen niin suurta halua. Yritän, mutta hän painaa minut alas, ja jatkaa vittuni nuolemista, ja nyt hän on persereikäni lähellä. Hän alkaa röhkiä ja voihkia kovemmin ja kovemmin. Tämä on tehnyt hänestä paljon kiimaisemman kuin puhelinseksi tai seksilinjat koskaan. Hänen halunsa ovat suuremmat kuin koskaan.

Voihkaisen kevyesti, ja tunnen väristyksiä koko vartalossani, ja haluan hänen ison ja mahtavan kullinsa sisääni. Se sattuu hiukan, koska olen ahdas, mutta se on niin ihanaa! Hän nussii minua hitaasti ja varovasti ja sitten hän röhkii ja huomaan, että hän ottaa ulos kullinsa ja antaa valkoisen nesteen valua vatsalleni. Hän hymyilee ja antaa merkin, että minä odottaisin. Tämä on aitoa seksiä, ei puhelinseksiä.

Hän nousee ja lähtee, mutta tulee takaisin märän pyyhkeen kanssa, ja putsaa pois spermansa vatsani päältä. Hän hymyilee ja auttaa minut ylös sanoen:

”Antaa tämän olla meidän salaisuus, pienet Yön Enkelit. Antakaamme meidän halustamme ja 24 kellonlyömästä tulla salainen tapaamisaikamme, sekä meidän oma seksilinja”. Lähden nukkumaan kaverini viereen, ja onneksi huomaan, että minun vaaleanpunainen seksipuhelin on unohtua lattialle. Siinä olisi ollut aamulla selittämistä.


Tervetuloa soittamaan tytöillemme saadaksesi mahtavaa puhelinseksiä


Bloggaajat
Vivian
Vivian36 Ikä

Vivian... villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Vapaa
NRO 246
 
 
Elisa
Elisa34 Ikä

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 548
 
 
Amanda
Uusi! Amanda21 Ikä

Amanda on se suloinen ja tiukka naapurintyttösi, joka kaipaa kypsän miehen kosketusta....

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 269
 
 
Satu
Satu45 Ikä

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten....

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 230
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy