Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
Kaverini kiimainen isä
Kaverini kiimainen isä

Kaverini kiimainen isä

Kaverini kiimainen isä on minun kiihkeää mielikuvitustani parhaan ystäväni komeasta ja seksikkäästä isästä


Se tunne, että saa nussia vanhempaa miestä, tuntuu kuin olisi päässyt paratiisi tyyliseen tunnelmaan. Olen monta kertaa harrastanut puhelinseksiä vanhemman miehen kanssa, mutta nyt se tulee toivon mukaan olemaan aitoa, puhelinseksi hommeleiden sijaan. Olen juuri menossa nukkumaan ystäväni viereen patjalle. Seksipalvelut ovat ajatuksissani. Ajatukset siitä, että kaverini kiimainen isä on seksikäs, saa minut aivan märäksi.

En voi olla laittamatta kättäni pikkuhousujeni sisään, kun ajattelen häntä. Kuvittelen samalla olevani puhelinseksi domina. Sormeni liukuvat klitoriksessani ja ihana väristys menee vartaloni läpi. Tunnen olevani märkä, ja klitorikseni paisuu samalla kun kuuntelen kaverini hengitystä. Hän on vihdoinkin nukahtanut, eikä ole tajunnut minun olevan yksi Yön Enkeleistä. Nousen ylös, avaan oven, ja hiivin ulos, ja menen pohjakerrokseen. Kuulen voihkaisun ja läiskivää ääntä. Ei, onko hänellä puhelinseksiä? Täytyn halusta ja uteliaisuudesta. Kuulen, että se tulee TV-huoneesta, ja hiivin sinne, sisään katsoen.

Siellä kaverini kiimainen isä istuu kalsarit alhaalla, ja käsi ihanan kovassa ukkomies kullissa. TV:ssa näytetään pornofilmiä paratiisi24 ja samaan aikaan ruudussa vaihtuu puhelinseksinumerot ja viihdenumerot. Sieltä se ääni kuului. Tulen entistä kiimaisemmaksi, seison ovenraossa käsi alushousuissani, ja alan näpläämään vittuani. Kaverini kiimainen isä kuulee, ja kääntää päänsä minua kohti, nousee kulli pystyssä ja tulee eteeni.

Peräännyn, koska en oikeasti tiedä mitä pitäisi tehdä. ”Olenko todellakin yksi Yön Enkeleistä?” ajattelen hiljaa. Onko tämä unta seksipalvelu-urastani, vai mitä tämä on? Hän tulee luokseni, ja nostaa minut ylös ja kantaa sohvalle. Kaverini kiimainen isä voihkaisee kun näkee märän vittuni alushousujeni läpi. Vedän alushousuni alas ja levitän hiukan reisiäni. Hän laittaa päänsä minun reisieni väliin, ja alkaa nuolemaan klitoristani laittaen samalla sormensa märkään reikääni. Hänen kullinsa on suurempi ja näen kuinka se värähtelee ja haluan ottaa siitä kiinni. Kaikki muistuttaa öistä livelinjat palvelussa, jota hoidan öisin.

Tunnen niin suurta halua. Yritän, mutta hän painaa minut alas, ja jatkaa vittuni nuolemista, ja nyt hän on persereikäni lähellä. Hän alkaa röhkiä ja voihkia kovemmin ja kovemmin. Tämä on tehnyt hänestä paljon kiimaisemman kuin puhelinseksi tai seksilinjat koskaan. Hänen halunsa ovat suuremmat kuin koskaan.

Voihkaisen kevyesti, ja tunnen väristyksiä koko vartalossani, ja haluan hänen ison ja mahtavan kullinsa sisääni. Se sattuu hiukan, koska olen ahdas, mutta se on niin ihanaa. Hän nussii minua hitaasti ja varovasti ja sitten hän röhkii ja huomaan, että hän ottaa ulos kullinsa ja antaa valkoisen nesteen valua vatsalleni. Hän hymyilee ja antaa merkin, että minä odottaisin. Tämä on aitoa seksiä, ei puhelinseksiä.

Hän nousee ja lähtee, mutta tulee takaisin märän pyyhkeen kanssa, ja putsaa pois spermansa vatsani päältä. Hän hymyilee ja auttaa minut ylös sanoen:

”Antaa tämän olla meidän salaisuus, pienet Yön Enkelit. Antakaamme meidän halustamme ja 24 kellonlyömästä tulla salainen tapaamisaikamme, sekä meidän oma seksilinja”. Lähden nukkumaan kaverini viereen, ja onneksi huomaan, että minun vaaleanpunainen seksipuhelin on unohtua lattialle. Siinä olisi ollut aamulla selittämistä.Elisa
Elisa (34 Ikä)

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää elämänkokemusta ja Elisa...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
548
 
Satu
Satu (45 Ikä)

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen,...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
230
 
Veronica
Veronica (40 Ikä)

Olen Veronica. Olen 170cm, hoikka, minulla on tummat pitkät hiukset , F kupin isot rinnat, tykkään...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
229
 
bloggaa
Vivian
Vivian (36 Ikä)

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen....

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
246
 
 

Aikuisviihteen innostavat seksinovellit

Kohtalokas kevätpäivä

Kohtalokas kevätpäivä

Oli aurinkoinen, kohtalokas kevätpäivä huhtikuun puolivälissä. Kohtalokas kevätpäivä niin monella eri...
 
Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani. En ollut koskaan tavannut häntä kasvokkain. Tämä tapaaminen tulisi olemaan ensimmäinen...
 
Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat ovat ainutlaatuiset ihmisen elämässä. Minulle lakkiaisjuhlat toi lisäksi ainutlaatuisen...
 
 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_