LAADUKAS
PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. 9 halutessasi takaisin päävalikkoon. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Kaverini kiimainen isä
Kaverini kiimainen isä

Kaverini kiimainen isä

Tämä on minun kiihkeää mielikuvitustani parhaan ystäväni komeasta ja seksikkäästä isästä. Hän saa oman nuoren halukkaan tytön, tarvitsematta soittaa Yön Enkeleille ja viihdelinjat numeroihin.


Se tunne, että saa nussia vanhempaa miestä, tuntuu kuin olisi päässyt paratiisi tyyliseen tunnelmaan. Olen monta kertaa harrastanut puhelinseksiä vanhemman miehen kanssa, mutta nyt se tulee toivon mu-kaan olemaan aitoa, puhelinseksi hommeleiden sijaan. Olen juuri menossa nukkumaan ystäväni viereen patjalle. Seksipalvelut ovat ajatuksissani. Ajatukset, jotka ovat täynnä kaverini isää ja hänen seksikkyyt-tään.

En voi olla laittamatta kättäni pikkuhousujeni sisään, kun ajattelen häntä. Kuvittelen samalla olevani puhe-linseksi domina. Sormeni liukuvat klitoriksessani ja ihana väristys menee vartaloni läpi. Tunnen olevani märkä, ja klitorikseni paisuu samalla kun kuuntelen kaverini hengitystä. Hän on vihdoinkin nukahtanut, eikä ole tajunnut minun olevan yksi Yön Enkeleistä. Nousen ylös, avaan oven, ja hiivin ulos, ja menen poh-jakerrokseen. Kuulen voihkaisun ja läiskivää ääntä. Ei, onko hänellä puhelin seksiä? Täytyn halusta ja ute-liaisuudesta. Kuulen, että se tulee TV-huoneesta, ja hiivin sinne, sisään katsoen.

Siellä kaverini isä istuu kalsarit alhaalla, ja käsi ihanan kovassa ukkomies kullissa. TV:ssa näytetään porno-filmiä paratiisi24 ja samaan aikaan ruudussa vaihtuu puhelinseksi numerot ja viihdenumerot. Sieltä se ääni kuului. Tulen entistä kiimaisemmaksi, seison ovenraossa käsi alushousuissani, ja alan näpläämään vittuani. Kaverini isä kuulee, ja kääntää päänsä minua kohti, nousee kulli pystyssä ja tulee eteeni.

Peräännyn, koska en oikeasti tiedä mitä pitäisi tehdä. ”Olenko todellakin yksi Yön Enkeleistä?” ajattelen hiljaa. Onko tämä unta seksipalvelu urastani, vai mitä tämä on? Hän tulee luokseni, ja nostaa minut ylös ja kantaa sohvalle. Hän voihkaisee kun näkee märän vittuni alushousujeni läpi. Vedän alushousuni alas ja levitän hiukan reisiäni. Hän laittaa päänsä minun reisieni väliin, ja alkaa nuolemaan klitoristani laittaen sa-malla sormensa märkään reikääni. Hänen kullinsa on suurempi ja näen kuinka se värähtelee ja haluan ot-taa siitä kiinni. Kaikki muistuttaa öistä livelinjat palvelussa, jota hoidan öisin.

Tunnen niin suurta halua. Yritän, mutta hän painaa minut alas, ja jatkaa vittuni nuolemista, ja nyt hän on persereikäni lähellä. Hän alkaa röhkiä ja voihkia kovemmin ja kovemmin. Tämä on tehnyt hänestä paljon kiimaisemman kuin puhelin-seksi tai seksilinjat koskaan. Hänen halunsa ovat suuremmat kuin koskaan.

Voihkaisen kevyesti, ja tunnen väristyksiä koko vartalossani, ja haluan hänen ison ja mahtavan kullinsa sisääni. Se sattuu hiukan, koska olen ahdas, mutta se on niin ihanaa! Hän nussii minua hitaasti ja varovasti ja sitten hän röhkii ja huomaan, että hän ottaa ulos kullinsa ja antaa valkoisen nesteen valua vatsalleni. Hän hymyilee ja antaa merkin, että minä odottaisin. Tämä on aitoa seksiä, ei puhelin seksiä.

Hän nousee ja lähtee, mutta tulee takaisin märän pyyhkeen kanssa, ja putsaa pois spermansa vatsani päältä. Hän hymyilee ja auttaa minut ylös sanoen:

”Antaa tämän olla meidän salaisuus, pienet Yön Enkelit. Antakaamme meidän halustamme ja 24 kellon-lyömästä tulla salainen tapaamisaikamme, sekä meidän oma seksilinja”. Lähden nukkumaan kaverini vie-reen, ja onneksi huomaan, että minun vaaleanpunainen seksipuhelin on unohtua lattialle. Siinä olisi ollut aamulla selittämistä.

Kirjoittaja: I. Lahtinen

Halutko puhua Kaverini kiimainen isä kanssa, soita!


Satu
Uusi! Satu45 Ikä

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten....

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Odottaa soittoasi
nro 230
 
 
Elisa
Elisa34 Ikä
Lähde mukaan leikkiin! Elisa odottaa kiimaisena soittoasi.
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 548
 
 
Kaisa
Kaisa40 Ikä

Kaisa on kuuma, kiimainen naaras, joka haluaa jakaa intohimonsa kanssasi. Mistä sinä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 588
 
 
Sari
Sari 45 Ikä

Sari on upea keski-ikäinen nainen, joka tietää miten miehet...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 212
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy