LAADUKAS
PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. 9 halutessasi takaisin päävalikkoon. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Kaksi tyttöä. Yksi ja suihkulähdeorgasmi
Kaksi tyttöä. Yksi ja suihkulähdeorgasmi

Kaksi tyttöä. Yksi ja suihkulähdeorgasmi

Tunnen intohimoa 24 tuntia vuorokaudessa. Olin etsinyt ympäri nettiä erilaisia puhelinseksi linjoja, kuten viihdenumerot ja viihdelinjat.


Päätin lopuksi, että soitan seksipalvelut linjalle, ja katson jos löytyy jotakin oikein kuumaa, eroottista, ko-vaa ja hardcore puhelin-seksi seuraa. Olin jutellut likkakaverini kanssa, joka on lesbo, ja töissä puhelintyt-tönä Grand hotellissa, ja kysynyt häneltä tietäisikö hän, ovatko puhelintytöt, jotka soittivat seksipalvelu linjalle, hyviä nuolemaan pillua. Kaverini sanoi, että osa puhelintytöistä oli parempia kuin toiset, mutta jos en stressaisi, niin löytäisin varmasti joitakin puhelintyttöjä, jotka ovat todella taitavia hiplaamaan minun kosteaa ja vaaleanpunaista vaginaa.

Minun vittu oli paisunut ja olin sairaan kiimainen ja halukas saamaan puhelinseksiä, joten soitin livelinjat nimiseen puhelin seksiä mainostavaan numeroon. Kuuntelin eri puhelintyttöjen esittelyt, ennen kuin päätin, että puhun tytön nimeltä Veronika kanssa, joka kertoi olevansa mahtava sekstailija puhelimessa. Veronika sanoi, että hänen pillunsa oli kireä kuin kahdeksantoista vuotiaalla. Soitin Veronikalle puhelimes-tani jota kutsun nimellä seksipuhelin. Se on roosanvärinen ja pörröinen ja pidän sitä yöpöydälläni sänkyni, jossa on roosanvärinen päiväpeitto, vieressä.

”Oletko kiihottunut?” kysyi Veronika. ”Kyllä, en ole ollut kiimaisempi koskaan” vastasin. Kello oli 11 illalla, kun makasin alastomana sängyllä reidet levitettyinä, ja hyväilin klitoristani samaan aikaan kun haaveilin, että Veronika makasi vieressäni ja hiplasi turvonnutta pilluani koko kädellään. Ikkuna sänkyni vieressä oli auki ja nautin viileästä ilmasta, joka viilensi kuuman ja kiimaisen vartaloni. Veronika kertoi samalla puheli-messa, että hän hieroi vaaleanpunaista pilluansa minun pilluuni, ja kuinka hän nuoli minun kovia nännejä-ni, hyväili rintojani ja hengitti nopeampaa ja nopeampaa. Lähennyin suihkulähdeorgasmia kun kuulin kuinka Veronika voihki ja huusi puhelimessa:

”Nussi minua suullasi!” Venytin ulos kieleni ilmaan ja samalla haaveilin, että kieleni oli Veronikan kireässä, kosteassa ja turvonneessa pillussa. Hyväilin itseäni kovempaa ja kovempaa, ja tunsin kuinka nesteet va-luivat voimakkaammin ja voimakkaammin alas pillustani. Olin niin märkä, että nesteet valuivat vaaleanpu-naisille vuodevaatteille, ja kun laitoin sormeni suuhuni ja nuolin niitä, kuvittelin, että ne olivat olleet Vero-nikan pillussa, omani sijaan. Vau, mikä puhelinseksi domina Veronika olikaan, huh! Siis apua, kuin paratiisi ja ihana sellainen.

Päätimme Veronikan kanssa, että laukeamme samaan aikaan, joten laskimme yhdessä kymmenestä alas-päin ja lupasimme toisillemme, että emme laukea ennen kuin olemme päässeet nollaan. Kymmenen … yhdeksän … kahdeksan … olin niin kiimainen, etten pystynyt pidättämään itseäni, ja huusin ja voihkin ko-vempaa kuin koskaan, kun koko vartaloni tärisi, ja sain ihanimman orgasmin koskaan!

Kuulin puhelimen läpi, että Veronika sai samanlaisen, ”Se oli voimakkain suihkulähdeorgasmi, jonka olen koskaan saanut!” sanoi Veronika. ”Samaan aikaan huomenillalla?” hän sitten sanoi. ”Todellakin!” vastasin. Laita ylös minun molemmat puhelinseksi numerot, mutta älä unohda seksilinjat palvelua, se on toinen kuuma seksilinja, jossa vastaan satunnaisesti.

Kirjoittaja: R. Siltanen

Halutko puhua Kaksi tyttöä. Yksi ja suihkulähdeorgasmi kanssa, soita!


Kaisa
Kaisa40 Ikä

Kaisa on kuuma, kiimainen naaras, joka haluaa jakaa intohimonsa kanssasi. Mistä sinä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 588
 
 
Elisa
Elisa34 Ikä
Lähde mukaan leikkiin! Elisa odottaa kiimaisena soittoasi.
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 548
 
 
Essi
Essi40 Ikä

Haluaisitko sinä kuulla, kun minä saan orkun? Jos haluat kokea laatuaikaa ja ihanaa...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 524
 
 
Vivian
Vivian26 Ikä

Odotan puhelua juuri sinulta, kokenut mies, joka osaa tyydyttää näin kurvikkaan...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 251
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy