Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
Kaksi tyttöä ja suihkulähdeorgasmi
Kaksi tyttöä ja suihkulähdeorgasmi

Kaksi tyttöä ja suihkulähdeorgasmi

Tunnen intohimoa 24 tuntia vuorokaudessa. Tämän illan teemana oli kaksi tyttöä ja suihkulähdeorgasmi


Olen koko ajan kiimainen. Tunnen intohimoa 24 tuntia vuorokaudessa. Päätin lopuksi, että soitan seksipalvelut linjalle, ja katson jos löytyy jotakin oikein kuumaa, eroottista, kovaa ja hardcore puhelinseksi seuraa. Olin jutellut likkakaverini kanssa, joka on lesbo, ja töissä puhelintyttönä Grand hotellissa, ja kysynyt häneltä tietäisikö hän, ovatko puhelintytöt, jotka soittivat seksipalvelu linjalle, hyviä nuolemaan pillua. Kaverini sanoi, että osa puhelintytöistä oli parempia kuin toiset, mutta jos en stressaisi, niin löytäisin varmasti joitakin puhelintyttöjä, jotka ovat todella taitavia hiplaamaan minun kosteaa ja vaaleanpunaista vaginaa.

Minun vittu oli paisunut ja olin sairaan kiimainen ja halukas saamaan puhelinseksiä, joten soitin livelinjat nimiseen puhelinseksiä mainostavaan numeroon. Kuuntelin eri puhelintyttöjen esittelyt, ennen kuin päätin, että puhun tytön nimeltä Veronika kanssa, joka kertoi olevansa mahtava sekstailija puhelimessa. Veronika sanoi, että hänen pillunsa oli kireä kuin kahdeksantoista vuotiaalla. Soitin Veronikalle puhelimestani jota kutsun nimellä seksipuhelin. Se on roosanvärinen ja pörröinen ja pidän sitä yöpöydälläni sänkyni, jossa on roosanvärinen päiväpeitto, vieressä.

”Oletko kiihottunut?” kysyi Veronika. ”Kyllä, en ole ollut kiimaisempi koskaan” vastasin. Kello oli 11 illalla, kun makasin alastomana sängyllä reidet levitettyinä, ja hyväilin klitoristani samaan aikaan kun haaveilin, että Veronika makasi vieressäni ja hiplasi turvonnutta pilluani koko kädellään. Ikkuna sänkyni vieressä oli auki ja nautin viileästä ilmasta, joka viilensi kuuman ja kiimaisen vartaloni. Veronika kertoi samalla puhelimessa, että hän hieroi vaaleanpunaista pilluansa minun pilluuni, ja kuinka hän nuoli minun kovia nännejäni, hyväili rintojani ja hengitti nopeampaa ja nopeampaa. Ajatuksissani oli vain kaksi tyttöä ja suihkulähdeorgasmi. Lähennyin suihkulähdeorgasmia kun kuulin kuinka Veronika voihki ja huusi puhelimessa:

”Nussi minua suullasi.” Venytin ulos kieleni ilmaan ja samalla haaveilin, että kieleni oli Veronikan kireässä, kosteassa ja turvonneessa pillussa. Hyväilin itseäni kovempaa ja kovempaa, ja tunsin kuinka nesteet valuivat voimakkaammin ja voimakkaammin alas pillustani. Olin niin märkä, että nesteet valuivat vaaleanpunaisille vuodevaatteille, ja kun laitoin sormeni suuhuni ja nuolin niitä, kuvittelin, että ne olivat olleet Veronikan pillussa, omani sijaan. Vau, mikä puhelinseksi domina Veronika olikaan, huh. Siis apua, kuin paratiisi ja ihana sellainen.

Päätimme Veronikan kanssa, että laukeamme samaan aikaan, joten laskimme yhdessä kymmenestä alaspäin ja lupasimme toisillemme, että emme laukea ennen kuin olemme päässeet nollaan. Kymmenen, yhdeksän, kahdeksan, olin niin kiimainen, etten pystynyt pidättämään itseäni, ja huusin ja voihkin kovempaa kuin koskaan, kun koko vartaloni tärisi, ja sain ihanimman orgasmin koskaan. Siinä se oli, kaksi tyttöä ja suihkulähdeorgasmi. Ja minä sain olla toinen tytöistä.

Kuulin puhelimen läpi, että Veronika sai samanlaisen, ”Se oli voimakkain suihkulähdeorgasmi, jonka olen koskaan saanut.” sanoi Veronika. ”Samaan aikaan huomenillalla?” hän sitten sanoi. ”Todellakin” vastasin. Laita ylös minun molemmat puhelinseksi numerot, mutta älä unohda seksilinjat palvelua, se on toinen kuuma seksilinja, jossa vastaan satunnaisesti. Kaksi tyttöä ja suihkulähdeorgasmi. Huh.Veronica
Veronica (40 Ikä)

Olen Veronica. Olen 170cm, hoikka, minulla on tummat pitkät hiukset , F kupin isot rinnat, tykkään...

MINUN SIVUNI
VAPAA
229
 
bloggaa
Vivian
Vivian (36 Ikä)

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen....

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
246
 
Satu
Satu (45 Ikä)

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen,...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
230
 
Agneta
Agneta (45 Ikä)

Agnetan kanssa on mukava keskustella. Hän rakastaa seksiä, eikä hänen kanssaan ole koskaan tylsää. Hän on...

MINUN SIVUNI
EI TÖISSÄ
35
 
 

Aikuisviihteen innostavat seksinovellit

Kohtalokas kevätpäivä

Kohtalokas kevätpäivä

Oli aurinkoinen, kohtalokas kevätpäivä huhtikuun puolivälissä. Kohtalokas kevätpäivä niin monella eri...
 
Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani. En ollut koskaan tavannut häntä kasvokkain. Tämä tapaaminen tulisi olemaan ensimmäinen...
 
Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat ovat ainutlaatuiset ihmisen elämässä. Minulle lakkiaisjuhlat toi lisäksi ainutlaatuisen...
 
 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_