LAADUKAS PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Anaaliseksi
Anaaliseksi

Anaaliseksi

Millaista on kunnon anaaliseksi? Anaaliseksi on monen ihmisen mielestä vähän pelottava ja hieman outokin asia


Anaaliseksi on monen ihmisen mielestä vähän pelottava ja hieman outokin asia. Tutkimusten mukaan suomalaisista vain noin 25% on harrastanut anaaliyhdyntää. Nuorten keskuudessa anaaliseksiä harrastetaan yleisemmin kuin vanhemman ikäpolven keskuudessa.

Anaaliseksinä pidetään yleensä nimenomaan tavanomaista yhdyntää, jossa mies vie peniksensä naisen anukseen. Mutta anaaliseksinä voidaan pitää myös peräaukon alueen hyväilemistä sormin tai jollakin seksilelulla sekä sitten tätä peniksen avulla tapahtuvaa anaaliyhdyntää. Anaaliseksiä voidaan harrastaa sekä perinteisissä heteroiden välisissä suhteissa että homoseksuaalisissa suhteissa. Ennen anaaliseksin harrastamista kannattaa varata jotain hyvää liukuvoidetta, jota voidaan huolellisesti laittaa sekä miehen peniksen päälle että naisen peräaukkoon ennen yhdynnän yrittämistä.

Ennen kuin ensimmäinen anaaliseksi on mahdollista, kannattaa rentoutua ja kiihottua kunnolla, ettei anaaliin tunkeutuminen satu liikaa. Penis kannattaa myös työntää hitaasti ja hellästi naisen peräsuoleen, eikä koko pituudeltaan, ettei ensimmäinen, kokeileva kerta jää viimeiseksi. Myös peräaukon sulkijalihasta kannattaa varoa, ettei naisen ulosteen pidätyskyky huonone. Miehen peniksen pienempi koko on tässä tapauksessa valtavaa elintä parempi. Miehen on hyvä samalla myös hyväillä naisen klitorista ja emätintä joko sormin tai seksilelulla, jolloin anaaliin työntyminen on mahdollisesti helpompaa. Miehen kannattaa käyttää kondomia, koska bakteereja voi tulla peräaukosta ja seksitaudit voivat tarttua myös peräsuoleen.

Kondomi kannattaa vaihtaa ennen emätinyhdyntään siirtymistä, etteivät peräsuolen bakteerit tartu emättimeen ja aiheuta siellä jotain tulehdusta. Jotkut ihmiset pitävät anaaliyhdyntää likaisena ja kivuliaana, toiset taas nauttivat siitä kovasti ja kertovat anaaliyhdynnässä syntyvän orgasmin olevan perinteistä emätinyhdyntää voimakkaamman. Jotkut saavat nautintoa myös siitä, kun kokevat olevansa likaisia ja tuhmia tyttöjä, harrastaessaan kiellettyä anaaliseksiä. Tällainen kielletyn hedelmän maku tuo tietysti lisää kiihotusta ja jännitystä anaaliseksin harrastamiseen.

Toisaalta miehet haluaisivat kokeilla anaaliyhdyntää naisia useammin, koska kokevat peräsuolen emätintä tiukempana ja kiihottavampana. Monesti anaaliseksi luontuu naiselta sillä tavalla, että nainen ottaessaan miehen peniksen suuhunsa ja sitä imiessään hyväilee samalla miehen eturauhasta työntämällä sormen miehen peräaukkoon. Perinteisessä emätinyhdynnässä nainen voi myös laueta helpommin, kun mies työntää sormensa kevyehkösti naisen peräaukkoon, jolloin klitoris siirtyy emättimen suuntaan. Näissä asioissa kannattaa kysellä toisen mieltymyksiä, ettei mies ole vahingossa tahtomattaan liian kovakourainen.

Peräaukkoa voi kiihottaa myös erilaisilla seksileluilla, kuten perinteisillä dildoilla tai anaalihelmillä. Tähän tarkoitukseen kannattaa varata pienikokoinen hieromasauva. Anaalihelmet tai -tapit eivät ole käsittääkseni niin suosittuja kuin sauvat. Seksistä pitäisi pystyä keskustelemaan parisuhteessa, ja varsinkin anaaliseksi voi olla väärin suoritettuna niin kivuliasta, että nainen voi kieltäytyä siitä tyystin. Eli siitä mistä toinen pitää, olisi hyvä aina pystyä puhumaan. 

Vakiintuessani olen päässyt kerran nauttimaan ryhmäseksistä - osittain rangaistuksena käytöksestäni, jolloin tilanne sai hieman sadomasokistisia piirteitä. Silmät sidottuina ja käsiraudoissa ollessani sain maistaa penistä sekä emättimeen että peräsuoleen yhtä aikaa, ja koin sen erittäin räjähtävän ja kouristelevan orgasmin aiheuttajana. Olen parisuhteessani kokeillut miltä anaaliseksi tuntuu  ja koen sen piristävänä lisänä muutenkin värikkäässä seksielämässääni. Sormi kevyesti peräaukolla tuntee saavuttavansa orgasmin helpommin lähetyssaarnaaja-asennossa ja mieheni on hankkinut minulle anushelmet, jotka koen nautinnollisena, kun ne tempaistaan äkisti pois peräsuolesta.


Tervetuloa soittamaan tytöillemme saadaksesi mahtavaa puhelinseksiä


Bloggaa
Vivian
Vivian (36 Ikä)

Vivian... villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen....

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 246
 
 
Satu
Satu (45 Ikä)

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin,...

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 230
 
 
Elisa
Elisa (34 Ikä)

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää elämänkokemusta ja Elisa...

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Kutsu minua
NRO 548
 
 
 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Kohtalokas kevätpäivä

Kohtalokas kevätpäivä

Oli aurinkoinen, kohtalokas kevätpäivä huhtikuun puolivälissä. Kohtalokas kevätpäivä niin monella eri...
 
Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani

Työkaveri vei jalat altani. En ollut koskaan tavannut häntä kasvokkain. Tämä tapaaminen tulisi olemaan ensimmäinen...
 
Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat

Lakkiaisjuhlat ovat ainutlaatuiset ihmisen elämässä. Minulle lakkiaisjuhlat toi lisäksi ainutlaatuisen...
 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy