LAADUKAS
PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. 9 halutessasi takaisin päävalikkoon. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm
Alasti kuntosaliharjoituksissa
Alasti kuntosaliharjoituksissa

Alasti kuntosaliharjoituksissa

Tervetuloa minun intohimoiseen kertomukseeni, joka tuntuu kuin paratiisi isolla p-kirjaimella. Haluan kertoa kiimaisesta ja kosteasta seikkailustani kaupungin kuumimmassa kuntosalissa. Kuumalinja, kai-kella kunnioituksella, nämä ovat kuumia fantasioita.


Saat olla minun kiimainen ja kova uneni ja minä voin olla sinun puhelinseksi domina ilman puhelinta. Ker-tomus paremmasta kuin puhelinseksi. Hikisenä nousen pois crosstrainerista, pienet seksikkäät hotpantsini ovat liukuneet pepunrakooni, eikä halujani ole vaikea huomata. Hotpantsini ovat kosteat, ja suuret ja kosteat häpyhuuleni näkyvät etuosassa. Olemme kuin seksipalvelut nimisellä linjalla. Sinä istut penkkipai-nolla ja kuivaat hikeä lihaksikkaasta ja seksikkäästä kropastasi. Katsot minua ja minä vastaan katseeseesi nuolaisemalla huuliani, kieleni pään tullessa ulos kevyesti voihkaisten. Istut paikallasi, mutta ojennat käte-si, ja astun eteenpäin ottaen kiinni kädestäsi sinun kysyessä; ” Oletko yksi Yön Enkeleistä?” Nyökkään hiljaa, ja tunnen intohimon kosteiden stringieni etuosassa.

Yhtäkkiä olen edessäsi. Yksi Yön Enkeleistä, ja halukas tyttö. Puhallat napaani. Tunnen kylmän, ja kiimai-nen väristys menee kuuman ja seksikkään kroppani läpi. Näykkäät minua hotpantseistani, ja näytät että haluat ne alas. Vedän ne hitaasti alas ja jatkat puhaltamista. Hotpantsini ja stringini ovat alhaalla. Minun vittuni on hikinen ja kostea, ja minulla on vain pieni vaalea tupsu. Näytät kieltäsi ottaen pois shortsisi. Nä-en sinun ihanan suuren ja sykkivän kullisi. Se on niin suuri ja ihana, ja niin pirun kaunis. ”Onko tämä minun ikioma seksipalvelu” mietin ja voihkaisen kevyesti.

Pillustani alkaa valua nesteitä, sinun kielesi pyörii nopeasti ja hitaasti vuorotellen, ja minun klitorikseni paisuu. Tunnen itseni uskomattoman kiimaiseksi. Tämä ei ole puhelinseksiä, vaan aitoa livelinjat kuntosa-lilla toimintaa. Taivutan itseni taaksepäin niin, että voit nussia minua kielelläsi, mutta sitten lopetat ja pa-kotat minut polvilleni. Työnnät ihanan kovan ja ison kullisi suuhuni, ja se kasvaa entisestään. Alan ime-mään hitaasti ja sitten lisään vauhtia. Kuulen voihkaisusi ja tunnen, että kohta räjähdät suuhuni. Paljon ihanampaa kuin viihdelinjat numerossa öisin.

Nousen ylös ja käännän selkäni sinuun päin, kumartuen eteenpäin, jotta voit nähdä minun kostean vittuni ja persereikäni, jotka molemmat ovat valmiita nussittavaksi. Laitan kullisi kohti märkää vittuani. Voihkim-me, ja sinä painat kullisi sisään persereikääni, ja alat nussimaan minua hitaasti ja varovasti ensin, mutta sitten kovempaa ja kovempaa! Tämä voittaa kaikki seksilinjat, sanon kiimaisena.

Olen niin valmis, enkä pysty odottamaan laukeamistasi, vaan saan ihanan kouristavan orgasmin. Tunnet vittuni takaapäin pusertaen, ja tulet ihanan voimakkaasti räjähtäen.

Putoat päälleni ja pussaat selkääni. Nousen ylös, ja kiitän ihanasta panosta sanoen; ”Eiköhän tämä ollut ihanampaa kuin puhelin-seksi pano?”

Otan vaatteeni, ja lähden suihkuun naisten pukuhuoneeseen. Seisot edelleen shokissa, mutta ihanasti ja tyytyväisenä hymyillen ja ajattelet, että tämä oli todellakin sata kertaa parempaa, jos vertaa puhelin sek-siä. Kirjoitan sinulle vielä ylös kaikki puhelinseksi numerot ja viihdenumerot, joista minut tavoittaa, kun vastaan öisin seksilinja työssäni. Olen unohtaa oman seksipuhelin pussukkani pukuhuoneeseen, koska olen niin pyörällä päästäni.

Kirjoittaja: S. Koskinen

Halutko puhua Alasti kuntosaliharjoituksissa kanssa, soita!


Satu
Uusi! Satu45 Ikä

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten....

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Odottaa soittoasi
nro 230
 
 
Kaisa
Kaisa40 Ikä

Kaisa on kuuma, kiimainen naaras, joka haluaa jakaa intohimonsa kanssasi. Mistä sinä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 588
 
 
Elisa
Elisa34 Ikä
Lähde mukaan leikkiin! Elisa odottaa kiimaisena soittoasi.
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 548
 
 
Essi
Essi40 Ikä

Haluaisitko sinä kuulla, kun minä saan orkun? Jos haluat kokea laatuaikaa ja ihanaa...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
0700-12000 2,95 €/min + pvm
Ei paikalla
nro 524
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy