LAADUKAS PALVELULINJA

Soita nyt!

0700-12000

  2,95 €/min + pvm  
Soita ihanille tytöillemme 0700-12000 nauttiaksesi kuumasta hetkestä! Paina 2 kuullaksesi tyttöjen esittelyt. 1 valitaksesi ensimmäisenä vapautuvan tytön. 3 valitaksesi tietyn teletytön, jonka kanssa haluat jutella. Ikäraja 18 vuotta. Puhelun hinta 2,95 €/min + pvm

Arvostelut

Lue mitä asiakkaat ovat mieltä palvelustamme


kalle Kirjoittaa:

Ilona on aivan ihanan parasta puhelinseksiä mitä olen harrastanut. Soitan taatusti uudestaan =)

Jalmari Kirjoittaa:

Blogit luettu ja sen jälkeen oli pakko soittaa. Eikä ollut huti vaan aivan täysi 10!

Kari Kirjoittaa:

Vuosi tullut Essin kanssa soiteltua. Jokainen nainen on hyvä mutta Essissä on sitä jotain joka muilta puuttuu. Joo, en osaa kertoa, Essi vaan on Essi . Seksikäs ääni ei sillai mitään teennäistä lirkuttelua... :)

Nicke Kirjoittaa:

Ilona on ehdottomasti tytöistä kiimaisin ja paras rooli leikeissä! Takuu varma hoito. Suosittelen.

Pasi Kirjoittaa:

Tykkäsi kun otin väkisin takaapäin ja läimäyttelin kunnolla pakaroihin. Tykkäsi kovista otteista. Oli todella kiimainen huora! Piti pakottaa nielemään koko lasti ja meinasi oksentaa koska oli niin ällöttävää mutta ei voinut muuta kuin totella. Todellakin lutka jolle saa tehdä aivan mitä tahansa. Mikään ei ole liian pervoa hänelle.

Antti Kirjoittaa:

Ilona, huh! Niin kiimainen nainen. Kyllä todellakin tulin ja niin tais tulla Ilonakin.

Jake Kirjoittaa:

Parasta anaalia ikinä.....

Ktistian Kirjoittaa:

On muuten kiimaisen ja pornon kuuloinen ääni! Tuntuu olevan aluksi ujo mutta toi ääni! Mut kuumenee nopeasti rivoksi pikkulutkaksi ja osaa lennättää sedän lastin alta aika yksikön. The Lutka!

Juha Malmi Kirjoittaa:

Olet Laura aivan mahtavan hurmaava narttu! Annoit mun nuolla pinkkiä pilluasi, jota levitit äärimmilleen, jotta mä sain tungettua kovan paksun kaluni pillusi syövereihin. Samalla annoit ihanien tissiesi heilua kyrvän tahdissa. Aivan ihanaa oli, se, että annoit mun sitoa sut kiinni sänkyyn niin, että pääsin ruiskuttamaan spermani suoraan sun suuhun, vaikka vastustelit. Ja sä nielit kaiken. Ens kerralla mä sidon sut toisinpäin ja nussin sua perseeseen. Spermat saat taas niellä suihisi. Kiitos Laura!

Kalle Rautiainen Kirjoittaa:

Nanna oli aivan mahtava. Hänen äänensä sai kullini todella kovaksi ja hän oli todella mukana roolileikeissä. Vahva suositus =)

Tero Kirjoittaa:

Puhelusta Selman kanssa on parisen viikkoa. En silloin löytänyt tätä arvostelut-kohtaa, mutta laitetaan tulemaan nyt. Soitin tuolloin "sokkona" ja Selma sattui vastaamaan puhelimeen noin yhden aikaan yöllä. Hän oli aivan loistava: miellytävä ääni, aktiivisesti mukana villimmän fiiliksen aikana, samalla kuunnellen toista osapuolta. Siirtyminen rentoon jutusteluun sujui luonnollisen vaivattomasti. Puolisen tunnin perusteella jäi todella aito ja välitön tunnelma! Selmalle toivon "paljon pieniä iloisia yllätyksiä" elämän varrelle, joiden sanoit pitäväsi.

Mikko Kirjoittaa:

Ihana ääni. Paras linjoilla olevista naisista.

Juha Kirjoittaa:

Ihana ääni ja nainen, eläytyy ja kuuntelee.

Ville Kirjoittaa:

Naisista ehdottomasti parhain

 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy